DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cajman, uz svo uvažavanje, spominjati pad ispod 500 je deplasirano. Ja bih rekao da ti je to eklatantni ispad.
Ja se samo pitam s koje strane će doći povoljnja informacija, toliko je elemenata koji idu u prilog Diokija (osim onog minusa od mlrd. i 200 mil.) da me je sve sram. Ne želim ih naravno sada nabrajati, ali terminal je samo jedna u nizu.
Da je pad moguć, moguć je, ali moje mišljenje je: stabilizacija na 700, do konca god. 1000 !

ne mislim na bzjk – ona će već odraditi svoje. mislim na jednu drugu,ali to nije tema ovdje. ovdje je tema kako upropastiti finu dionicu – pogledajte ove luđake što su počistili sve prema gore i navukli nam na leđa neiskusne iz HT-IPO-a koji će nam kasnije (ubrzo) rušiti cijenu. To ne volim, ali što se može. To je život nas investitora.

Trebalo bi ti biti svejedno koja je cijena, osim ako ne misliš u dokup. Meni je ovo jedan od boljih pogodaka, ulaz prije 2 tjedna 700 komada po 445 kn prosjek, ali ako padne još ću dokupiti, ako ne opet OK, ispod 1000 kuna ne izlazim, a možda ni onda [smiley2]

Zar nije sasvim normalno da si nakon tri dana uzastopnih blokada prema gore i 60-tak % povećanja cijene postavimo pitanje do kada ćemo imati ovako dobar trend?
Takvo pitanje bi si trebao postaviti svaki razboriti investitor.
Naši odgovori su ono po čemu se, možda, možemo razlikovati.
Netko će reći da se tek sada priblžavamo pravoj fer vrijednosti, drugi će reći da je ovo nenormalno i da je pred nama pad. Treći će reći da je i jedno i drugo točno i da ćemo kad tad doći do prave cijene koja je znatno veća i od ove trenutne.
Svatko ima svoje mišljenje, a tu smo da ih raspravimo.
Svatko ima svoju glavu, jelda?

Živili.

La vita e bella!

ovo je, priznajem, doista posve novo iskustvo…
crobex odletio u nebo, svaki dan po nekoliko blokada prema gore, milijarde kn slijevaju se na burzu iz individualnih ruku i fondovskih ručetina.
drago mi je da je dioki u tom hoch društvu.
s obzirom na trend i specifično stanje na burzi, a posebno s obzirom na današnji dan, teško ćemo dočekati da dioki padne ispod 600 kn. ali da će bit korekcije – bit će.

hate red

Bojim se da bi DIOK mogao proći i bez znatnije korekcije (osim ako današnje kolebanje između 750 i 696 ne zovete korekcijom). [smiley1]

Vidjet ćemo, ali postoje indicije da je ovo vlak bez povratka. [smiley8]

Interesantno,danas do 13.44h dionica diokija po opservacijama forumaša toliko hvaljena , sve pršti od optimizma i perspektive, blue chip i slično…..a nakon toga po pojedincima totalna koma ….e pa svašta!!!

Interesantno,danas do 13.44h dionica diokija po opservacijama forumaša toliko hvaljena , sve pršti od optimizma i perspektive, blue chip i slično…..a nakon toga po pojedincima totalna koma ….e pa svašta!!!

He!
Tako će biti do sutra u 10.00
A onda opet ispočetka…..[smiley2]

La vita e bella!

Daj se skuliraj. Tko kaže da je koma? Samo smo rekli da je ogroman rast i da je za očekivati da ne ode na 5000 prekosutra

Hell is Empty and all the Devils are Here

Daj se skuliraj. Tko kaže da je koma? Samo smo rekli da je ogroman rast i da je za očekivati da ne ode na 5000 prekosutra

Potpuno si u pravu! Neće do 5.000 kunića.
Ali bi mogla do 1.000 istih. [smiley1]

La vita e bella!

Kolega cayman je u pravu. Preveliki skokovi u par dana. To ne može biti dobro. Bilo bi bolje da se cijena stabilizira, pa možda i malo prema dolje.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

nema me 10ak sati kod kompa a vi ispisali toliko toga. po meni uredu je sto poneki kolege upozoravaju na moguci pad ali to se treba ticati jedino onih koji misle surfati (ja trenutno za to nemam ni potrebe ni znanja a bome ni muda). rast je neizbjezan i dugorocno ovo treba svakako imati. malo sam danas ugrubo racunao i moj zbroj ulaza je nesto sitno ispod 300. jos jednom cestitam svim dionicarima DIOKI a.

ja bih rekao da je diok jednostavno takva dionica, bez puno velikih ulagača (mislim na free float) i u neku ruku je normalno da raste na ovaj način…isti ovakav scenarij je vidjen nedavno kada je sa 250 dosla na 450 kuna i to u nekoliko dana sa nekoliko blokada i ne vidim razloga zasto bi ovaj put bilo drugacije

kada se uprosječi rast diokija u zadnjih godinu dana i nije rastao kako su rasle neke druge dionice, samo je njegov rast uvijek u kratkom vremenskom roku

inače za vrijeme zadnje ht korekcije na kupnji se mogao vidjeti nalog na 250 kuna..malo je falilo da se strovali do 250, ali tržište je to brzo izreguliralo i to zato što diok jednostavno ima priču…to je razlog rasta a ne ova ili ona euforija ili povrat ht sredstava…tako ja to vidim

New Report

Close