Ovo je sada jednosmjerna ulica glede dionice!
A glede businessa Dioki Grupe dvosmjerna – Turci tj AzeriM koji su iza vecine turskih energetskih kompanija u EU a Dioki Grupa u Tursku i citavu regiju!
Glede tlapnji o sudbini Zitnjaka – Adriaoil i Dina su Diokiju duzni 165 milijuna kuna!
A dokapitaliziramo ih s oko 30 milijuna eura od Cuf doo!
Po mojoj procjeni Dina ima imovinu od cca 300 milijuna eura a dug je cca 140!
A glede businessa Dioki Grupe dvosmjerna – Turci tj AzeriM koji su iza vecine turskih energetskih kompanija u EU a Dioki Grupa u Tursku i citavu regiju!
Glede tlapnji o sudbini Zitnjaka – Adriaoil i Dina su Diokiju duzni 165 milijuna kuna!
Šta ti to znaci kada se DIOKI ne spominje,a DINA je u vlasnistvu te firme.A da ne spominjem da Vlada nema hrabrosti stat na put INI….
Kako komentiraš da je zemljište za LNG prodano za samo 23 milje eura?
Kako komentiraš da je zemljište za LNG prodano za samo 23 milje eura?
[/quote]
BV Cuf doo je nekih 58 milja kuna a ta 23 milijuna eura su 3x vise od vrijednosti – zarada 120 milijuna kuna!
S tim da se vise prica o nekih 30 milijuna eura!
A ostao je i Piros gdje se odmah moze zatraziti lokacijska za plinsku elektranu – BV Piros doo oko 110 milja kuna pa neka i to ode po nekih 2-3x vise ………
genijalna dionica, neki dan ušao sam po 14, sad sam prodao ko 19 kn, čistih +35% [thumbsup]
ajde da bar neki zarađuju na muci radnika diokia, svaka čast na zaradi ali mislim da ste mogli i bolje proći da ste pričekali petak, no zbog toga što samo mislim (a neznam 100%) ja ne zarađujem na dionicama
[/quote]
Možda bih trebao početi trgovati sa dionicama??? 🙂
Kad vam je netko kolega u tvrtku koja je "pred stecajem" spreman ulozit 150 mil kuna…preuzet sva dugovanja tvrtke koja je u njenom sastavu…oko 450 mil kuna…obavezuje se pokrenut proizvodnju…a u isto vrijeme se nigdje ne navodi da se Dina izdvaja iz Dioki korporacije…vec da ce se vlasnistvo rasporedit medju vjerovnicima i da se za to oabvezuje vlada RH…onda nije cudno da je vise onih koji vjeruju u pozitivan ishod i budici opstanak Dioki-a nego u stecaj ili likvidaciju.
Pozdrav
genijalna dionica, neki dan ušao sam po 14, sad sam prodao ko 19 kn, čistih +35% [thumbsup]
ajde da bar neki zarađuju na muci radnika diokia, svaka čast na zaradi ali mislim da ste mogli i bolje proći da ste pričekali petak, no zbog toga što samo mislim (a neznam 100%) ja ne zarađujem na dionicama
[/quote]
Možda bih trebao početi trgovati sa dionicama??? 🙂
[/quote]
Jedino ako imate neka sredstva (novac) ciji gubitak Vam nebi promjenio kvalitetu zivota..inace…ne preporucam.
Pozdrav
da, pokretanje DIJELA PROIZVODNJE tj. DINE kako kolege kažu, a DIOKI ide u stečaj…što ćete s dionicama koje plaćate čak 9-10 kn????
nisam lud ovdje uletati, lijepo piše da je interes samo za dio firme tj. DINU, a ostatak će u stečaj kao što su rekli Linić i Čačić [bye]
[/quote]
Pokrit se po usima kolega….
Jos uvijek neki ne kuze da ova dvojca kupuju po skrbovima i plasiraju informacije…pa prodaju…
premazana bagra
promet već preko 35.000 dionica?!? tko ovo kupuje, turci??
Turci u Šibeniku grade veliki turistički resort vrijedan 40 milijuna eura
…evo nešto iz mog (što bi Turci rekli) vilajeta.
…off topic