"Također, Hrvatskoj elektroprivredi dana je suglasnost za sklapanje mandatnog pisma s financijskim institucijama za aranžiranje financiranja. Financijska sredstva koristila bi se za financiranje planiranih investicijskih projekata, refinanciranje postojećih kreditnih obveza te financiranje obrtnog kapitala. Ovim financijskim aranžmanom HEP bi osigurao dugoročne izvore financiranja, osnažio svoju financijsku poziciju te poboljšao ročnu strukturu obveza. Cjelovita informacija o predmetnom dugoročnom zaduženju bit će objavljena po završetku utvrđivanja financijskog aranžmana između HEP-a i financijskih institucija. "
My consigliere
Good job
Da su neki ljudi uložilo ovoliko energije koliko pojedinci troše piskaranjem po forumu, davno bi firma bila na putu spasa. A ovako spasa nema…
Ljudi, tražite si druge poslove, žitnjak više neće raditi, ostavite prošlost, pokrenite tužbe da vam se isplati zaostala lova i kamate, te otvorite novu stranicu u vašim životima. Ovo nema smisla više.
Dobronamjeran savjet.
Čemu kuknjava stalno, zašto vodite politiku firme (npr. ima li etana ili nema, kolika je cijena, itd.) kad niste plaćeni za to.
Bitna je stvar da je dioki dužan svima, da nema lovu da pokrije dugovanja, imovina više nije njegova, nitko lud neće investirati ako je isplativost upitna,…
Vidimo gore iz vladinih izvora da se spominju jaakoo jakoo velike cifre u vezi s HEP-om….pametnom dosta…uglavnom,ništa od stečaja!ZABA i PBZ prolongiraju dospijeće kredita za godinu dana(a svaka financira s 300.000.000,00kn naravno,neće to sve ići u dioki nego i za druge potrebe,i poslovanja HEP-a)znači banke se složile,ovi k…ci od partnera su tu,čeka se i samo "službena" objava jamstva države i naravno isplata plaće našim radnicima!!
Dioki,polako ali sigurno kreće pravim putem,svaki dan netko samo skuplja i skuplja i drži 1000kom na ask-u fiktivni nalog na 13,80(kad god krene malo jača kupnja on nestaje s ask-a,inače da njega nema ask bi bio "šupalj" do 19kn)…..
LP
sretno radnicima!!
"Meritum" (koje razbacivanje zvučnim riječima)je to da nisi odgovorio na vrlo jednostavno pitanje, a odgovorom na moje pitanje odgovorit ćeš i na svoje pitanje.
Perce hvala na odgovoru, znam ja vrlo dobro zašto je morao otići kao i način na koji je otišao, pa i psa da istjeraš iz svoje kuće nebi ga tako istjerao kao što su Sablića istjerali iz Diokia, a čovjek je samo došao da pokuša firmu izvući iz govana, taman kad je počeo neke stvari pokretati dobio je pedalu.
Reci nam Savo zašto??? što je to Sablić napravio da ga je R.J. protjerao???
da pojasnim, čak te ne pitam što nije napravio, nego što je napravio???
ajd bar jednom odgovori iskreno i decidirano bez spominjanja davne prošlosti, bliske budućnosti i bez kojekakvih linkova koje više nitko razuman niti ne čita jer ih ponavljaš zadnjih pa jedno dobrih godinu dana ako ne i više
Ajmo ga sada branit , postenjacina do jaja.
Savo,
Cijenim tvoj trud, i iako sam zaposlen u petrokemijskom gigantu, djeca su mi gladna.
Da sam proveo mjesece u zatvoru, socijalna služba bi ih barem nahranila.
Nikad nije kasno
ajd bar jednom odgovori iskreno i decidirano bez spominjanja davne prošlosti, bliske budućnosti i bez kojekakvih linkova koje više nitko razuman niti ne čita jer ih ponavljaš zadnjih pa jedno dobrih godinu dana ako ne i više
Perce hvala na odgovoru, znam ja vrlo dobro zašto je morao otići kao i način na koji je otišao, pa i psa da istjeraš iz svoje kuće nebi ga tako istjerao kao što su Sablića istjerali iz Diokia, a čovjek je samo došao da pokuša firmu izvući iz govana, taman kad je počeo neke stvari pokretati dobio je pedalu.
NIje točno da nije odgovarao NO Diokija – upravo suprotno.
No uzevši u obzir kako je završio pokojni Z. Belošević jasno je da je morao otići ali zbog pritisaka koji su dolazili izvan kompanije.
I još jedna stvar – nakon što bez ikakvog razloga odležiš 4 mjeseca u istražnom i nakon što ti direktor i prijatelj izvši samoubojstvo igraš do kraja bez obzira na posljedice.
Ono što te ne uništi to ti daje dodatnu snagu i imaginaciju!
[/quote]
Što je pjesnik time htio reći???
O kakvom NO ti pričaš, o kakvom zatvoru, o kakvom samoubojstvu??? Pitanje je bilo:
"Reci nam Savo zašto??? što je to Sablić napravio da ga je R.J. protjerao???
da pojasnim, čak te ne pitam što nije napravio, nego što je napravio???"
NIje točno da nije odgovarao NO Diokija – upravo suprotno.
No uzevši u obzir kako je završio pokojni Z. Belošević jasno je da je morao otići ali zbog pritisaka koji su dolazili izvan kompanije.
I još jedna stvar – nakon što bez ikakvog razloga odležiš 4 mjeseca u istražnom i nakon što ti direktor i prijatelj izvši samoubojstvo igraš do kraja bez obzira na posljedice.
Ono što te ne uništi to ti daje dodatnu snagu i imaginaciju!
[/quote]
Što je pjesnik time htio reći???
O kakvom NO ti pričaš, o kakvom zatvoru, o kakvom samoubojstvu??? Pitanje je bilo:
"Reci nam Savo zašto??? što je to Sablić napravio da ga je R.J. protjerao???
da pojasnim, čak te ne pitam što nije napravio, nego što je napravio???"
[/quote]
E ajde stvarno dosadni ste više s tim pisanjima .. Ako imate šta čovjeku za pisat pišite mu na privat ne moramo mi svi iz dana u dan uvijek jedna te ista prepucavanja čitat!
Kolega QŽ je u pravu… naša su djeca gladna.
Spominjete Sablića, pa Belog, no još nisam nigdje čuo da je samoubojstvo moguće sa dva metka?!
Ovih dana isplate će biti, jer se ova vrhuška opasno približava zakonskom roku od 90 dana kontuinurane blokade računa, što je temelj za proglašavanje stečaja.
Stečajem Dioki grupe gube pozicije i mogućnost da i dalje manipuliraju situacijom, zato će dati neku lovu, a iduću očekujte krajem listopada jer inače linić&ježić co. gube sve
Dioki d.d. – Postupak naplate potraživanja
13.7.2011 10:26:53
Vezani dokumenti:
Dioki d.d. – Postupak naplate potraživanja
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/MhxiyplMmNj1hCjUMnklAA==.pdf
Vatroslav Sablić, predsjednik Uprave Diokija
Investicija na Krku povećala bi nam izvoz za milijardu kuna; o prodaji Novog lista ne pregovaramo
Autor: Danijela Jozić
Objavljeno: 26. siječnja 2011. u 12:36
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Investicija-na-Krku-povecala-bi-nam-izvoz-za-milijardu-kuna-o-prodaji-Novog-lista-ne-pregovaramo