DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači,čeka se ne ovaj petak nego slijedeći.Zanimljivo.Mora se isplatiti preko tekućeg računa firme.Valjda će nešto ostati i za plaće radnicima .

pixma

Za svakog ozbiljnog čovjeka rokovi su zakon a činjenica da UEC Linićev strateški partner zato nezna.Kolega jman ima pravo najveći kamen spoticaja je zemljište za LNG kojeg se Ježic i Linić neće samo tako odreći.UEC nam je prestavljen kao ulagač koji kupuje Dinu jer želi proizvoditi i odjednom onako usput želi i Adrijaoil neproizvodnu firmu. Neznam dali je razlog njihova humanitarnost ili zato što Adrijaoil posjeduje 81,5% zemljišta za LNG.Radnici Diokija su taoci S Linića i R.Ježića koji se poigravaju sa njima i njihovim sudbinama u čemu im svesrdno pomaže takozvani Stožer za obranu Diokija.Stožer ustvari više i ne postoji iza tog imena se kriju čelnici sindikata koji uglavnom zastupaju stavove službeno nepostojeće uprave a prema radnicim djeluju kao amortize tako što im prenose uglavnom dezinformacijei na taj način spuštaju tenzije.

aku sutra dobe garancije oni mogu tek sljedeci petak uplatit lovu? ili?

Sutra ide garancija vlade….slažem se da "ovi" navedeni štopaju,ali očito je da od stečaja nema ništa,a sutra garancija i odmah show s isplatom i rast cijene,i mirniji vikend napaćenim radnicima…sretno!

p.s.današnji članak potvrdjuje ono što sma pisao ovdje prijašnjih dana!

[thumbsup] [thumbsup]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Izašao dnevni red vlade za sutra, na prvu nema ništa o Diokiju, ali u zatvorenom dijelu sjednice ima nešto o Hepu i "mandatnom pismu za aranžiranje financija" povjerljivo.

vid'la žaba...

Dnevni red zatvorenog dijela sjednice:
1. a) Prijedlozi odluka o davanju suglasnosti društvu Hrvatska elektroprivreda d.d., Zagreb za prolongate zaduženja (povjerljivo)
b) Prijedlog odluke o davanju suglasnosti društvu Hrvatska elektroprivreda d.d., Zagreb za sklapanje mandatnog pisma s financijskim institucijama za aranžiranje financiranja (povjerljivo)

To je to!!!sutra lupanje po ask-u! [thumbsup]

Sutra ide garancija vlade….slažem se da "ovi" navedeni štopaju,ali očito je da od stečaja nema ništa,a sutra garancija i odmah show s isplatom i rast cijene,i mirniji vikend napaćenim radnicima…sretno!

p.s.današnji članak potvrdjuje ono što sma pisao ovdje prijašnjih dana!

[thumbsup] [thumbsup]

Nema para ovaj vikend pa prema tome ni mirnijeg vikenda za radnike.A dionice,pa to je smiješno i žalosno koliki ljudi puše trejdere i njihovo up-down sa cijenom.Ne vrijedi DIOKI više ni pišljiva boba.

pixma

ajde prestani više sra.i !!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

ajde prestani više sra.i !!!
[/quote]
A šta bi ste vi!?da pišemo kako je sve crno!?kako ide sve u k…,pa šta onda radite ovdje onda,svi se nadaju uspjehu,i spasu Diokija,naprimjer,kak se može izvest stečaj nečega što je vlasnik nečega što se želi spasiti tj max iskoristiti!?

Ovo što ja i neki kolege postamo i stavljamo na forum,je dokaz da se nešto POZITIVNO napokon dešava po pitanju Diokija,i da ide restrukutiranje,i čak ptice i mala djeca na grani znaju da će HEP ući u to sve…..znam da nije lako,ali bolje u ponedjeljak ili utorak ili u "petak" plaće radnicima pa da sve bude kako treba,nego da sve ode u k…!

Očito je da se spašava i Zagreb!!

POZDRAV!

Dnevni red zatvorenog dijela sjednice:
1. a) Prijedlozi odluka o davanju suglasnosti društvu Hrvatska elektroprivreda d.d., Zagreb za prolongate zaduženja (povjerljivo)
b) Prijedlog odluke o davanju suglasnosti društvu Hrvatska elektroprivreda d.d., Zagreb za sklapanje mandatnog pisma s financijskim institucijama za aranžiranje financiranja (povjerljivo)

Vlada je imala Dioki i dala je jamstvo na prijedloh Mfin-a.
Obzirom da se pola iznosa od 5 milijuna eura vraća u proračun kroz doprinose, poreze, prireze ispada da je to garancija za netto 2,5 milijuna eura.

Može biti neka veza s ovim HEP-om i Diokijem i po jednoj i po drugoj točki – ali i ne mora.
HEP je inače u ponudi Hypu tražio da se preuzmu kreditne obveze kojina je opterećeno zemljište.

Sve mi ovo jako smrdi na pusing. Ja bjezim iz ovog. Sretno

Sve mi ovo jako smrdi na pusing. Ja bjezim iz ovog. Sretno

A na koliko si ušo na 11 ?
Ja san unutra i ostajem do kraja ili ću sve popušit il ću izać na 200-300%

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close