Počeli su fondovi operirati.
Hoće li tko surfati na valovima 695-720 Kn?
Kod te vrste surfanja uvijek postoji rizik da prodaš dionice i ne uspiješ ih ponovno kupit po planiranoj cijeni, a kasnije uđeš opet u istu sa gubitkom na proviziji,živciranja itd
Oni koji su to dožovjeli znaju o čemu govorim!
radosno ih pozdravljam
Mrzim ta glupa surfanja.
Ja mrzim glupe štrumpove, ali pohvatat cu ja njih makar mi to bilo …
cestitam svima, a posebno profesoru cayman006 koji je pred malo vremena rekao da cemo gledati par uzastopnih dana s blokadom!!
nas prorok, nas vođa[smiley2][smiley1]
Hvala. Ali sad je već overbought situacija. Cijena jednostavno mora dolje.
[Hvala. Ali sad je već overbought situacija. Cijena jednostavno mora dolje.
[/quote]
I meni se čini, pa sam dio prodao. Vraćam se na nešto nižim razinama. Ako ne dočekam opet dobro…
Ali sad je već overbought situacija. Cijena jednostavno mora dolje.
ja mislio da će već danas…
ali nisam pogodio…[smiley8]
rovi: ” cestitam svima, a posebno profesoru cayman006 koji je pred malo vremena rekao da cemo gledati par uzastopnih dana s blokadom!! nas prorok, nas vođa[smiley2][smiley1] ” Hvala. Ali sad je već overbought situacija. Cijena jednostavno mora dolje.
Malo me čudi ovakvo razmišljanje.Ja sam mišljenja da svaku dionicu u koju se ima povjerenja treba držati određeno vrijeme,a i vlastito iskustvo mi govori da je to tako.Ovih zadnjih nekoliko postova je signal za totalnu rasprodaju.Kome je to u interesu?
lijepo je sad sve ovo, ali ja ne volim takve rastove jer onda slijede nagli padovi jer neće fondovi ili tko već kupuje vječno tu biti kao podrška. ali kad se vratimo (ako) na ispod 600 kuna ili čak ispod 500, bit ću prvi na kupnji čak i po asku. ovo je bolesno što se radi na našoj burzi i to je dokaz da je kod nas burza skoro jednaka lutriji. naravno, sad je hrpa neznalica ovamo navučena i tu će biti još rasprodaje. ali, uživajmo dok traje ovaj bal pod maskama.
Prodao danas sa 60ak posto u tjedan dana (kupio zadnji po 450). Što ćeš više. Overbought miriši sve u 16. Kolo sreće se okreće, ulazim ponovno na 600