DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vjerojatno niko nece rezati pogone a niti ce ih napustiti jer ljudi koji rade tj obicni radnici ipak imaju savjesti, za razliku od onih pretpostavljenih. No cijelo vrijeme se ustvari pitam sta nije krivic o djelo privatizacija preko koje je RJ uopce usao u Dioki, sta pljacke koje su provodene po Diokiju nisu krivicno djelo, sta odugovlacenje i sve nezakonite radnje isto nisu krivicno djelo, naravno da je tu sve crno i jako je malo vjerujem i papira OK, raznorazne manipulacije preko ostalih firmi poput AOM itd, zasto nikad USKOK nije posjetio Dioki, zbog cega se stalno zataskavaju stvari?
I onda neko kaze da je krivicno djelo da radnik odreze par kila zeljeza? Neka taj isti radnik navede primjere kako se kralo, ko je kada dobio ao poslove, na koji nacin …. tako da se niko ustvari nema pravo buniti, sami ti nazovimo ih direktori, rukovodioci, uprava itd itd su dali primjer kako se snaci, za razliku od njih ima i postenih, tako da vjerujem da niko nece rezati ali da ce vise ljudi dolaziti na posao , to nece.
A da se imalo znanja i volje, Dioki bi radio, ali tu su visi interesi koji nemaju veze sa poduzetnistvom.

Buraz, stiže piva kad bum išel za Bašku! LEPA i zdena

zaprudjanec

Savo, molim te shvati već jednom, svi ti podaci koje ti iznosiš su apsolutno nevažni ovdje na forumu. Tu nikoga nije briga za to. Ako već raspolažeš informacijama koje sadrže osnovanu sumnju na kriminalne radnje, izvoli ih proslijedi tzv. institucijama "pravne" države pa neka rade svoj posao, a možeš i medijima. Ovdje na forumu su osim dioničara uglavnom obični radnici koji nemaju izvore takvih informacija.
Ježić Jr.?

savu za predsjednika!

AJDE NAVRATI!!!ALI SA PIVICOM!!

Savo, molim te shvati već jednom, svi ti podaci koje ti iznosiš su apsolutno nevažni ovdje na forumu. Tu nikoga nije briga za to. Ako već raspolažeš informacijama koje sadrže osnovanu sumnju na kriminalne radnje, izvoli ih proslijedi tzv. institucijama "pravne" države pa neka rade svoj posao, a možeš i medijima. Ovdje na forumu su osim dioničara uglavnom obični radnici koji nemaju izvore takvih informacija.
Ježić Jr.?

6. Projekt „Dina Petrokemija“ (korisnik: Hrvatska banka za obnovu i razvitak – HBOR); zajam uz državno jamstvo; FiNo. 25.533; voditelj zajma: Harun Tanković, voditelj Direkcije financiranja
Iznos zajma: 34.000.000,00 EUR
Datum potpisivanja: 15. travnja 2010.
Rok za povlačenje: 15. travnja 2012.
Ukupno povučeno: 0,00 EUR (0%)
Nepovučeno: 34.000.000,00 EUR (100%)
Povučeno u 2011.: 0,00 EUR
Zajam je odobren u svrhu financiranja projekta pokretanja i dogradnje pogona za proizvodnju vinil klorid monomera (VCM) i projekta nabave i izgradnje pogona za proizvodnju suspenzijskog polivinil klorida (S- PVC) investitora Dina Petrokemija d.d. Omišalj. Procijenjena vrijednost Projekta je oko 70 milijuna EUR.
Od zaključenja Ugovora o financiranju s EIB-om, do 31. prosinca 2011. godine nije bilo korištenja sredstava zajma zbog problematike poslovanja Dioki Grupe u čijem se vlasništvu nalazi Dina Petrokemija d.d. koja je nositelj ovog Projekta.
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=harun%20tankovi%C4%87%20dina%20petrokemija&source=web&cd=2&ved=0CDIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.vlada.hr%2Fhr%2Fcontent%2Fdownload%2F207800%2F3052918%2Ffile%2F18.%2520-%252016.b.pdf&ei=ov7mT9C1KYGIhQeBmLHFCQ&usg=AFQjCNEQhISDbMREXmNrfYP9Irm0XDax1w

@sava
ajd skratite priču… izvolite ponuditi konkretan partnerski ugovor bilo kome zainteresiranom/nima… ovjerenog kod javnog bilježnika… sa kojim "garantirate/jamčite ili sl. …" da Dioki trenutno više vrijedi nego li se trži na ZSE… hvala…! [thumbsup]

Nije mi jasno zašto 051 nije bio " protiv" na Skupu radnika?Vjerojatno zbog straha ne dolazi na skupove i prosvjede.Neka ga je sram.

Već sam ti odgovorio na ovo ,ali post mi je izgleda zalutao negdje u bespućima interneta, pa ću ga ponoviti…
Na prosvjedu sam bio, na sindikalnom skupu ne, kao što neću doći ni inače. Jednostavno imam pametnijeg posla od nadvikivanja i praznih priča. I zbog toga me uopće nije sram , dapače. A pogotovo nije "zbog straha". Volio bih znati čega bih se to trebao bojati. Zanimljivo kako ste žustri kad treba napadati što netko ne dođe na vaše skupove, a tako ste nečujni kad treba odgovoriti na konkretna pitanja koja sam vam postavio. A znate zašto vam ta pitanja nikad neću postaviti na skupu? Pa jednostavno zato što bi po starom , dobrom običaju već nakon prvog pitanja počela dreka, prijetnje, nadvikivanje, psovanje, a konkretne odgovore bih dobio kao i ovdje na forumu – nikad.
Kad stvarno počnete (a samo što niste, jel ?) piliti pogone , priznati ću da sam bio u krivu i ispričat ću vam se. Čak ću vam nositi kolače u Via Romu .(za naše kolege iz Zagreba – Via Roma je riječki zatvor). Vaš revolucinarni duh je za svaku pohvalu, iako bi možda trebalo reći i to da su postrojenja nečije vlasništvo (na veliku žalost – nisu naša mada su mnogi od radnika pola života proveli tamo) i da je uništavanje tuđeg vlasništva krivično djelo.

[/quote]
na kojem si ti to skupu bio???Da nije to bila LUKA Rijeka ili sl…dreka, prijetnje, nadvikivanje, psovanje,..paranoično si protiv sindikata i to jedinog koji radi i vrlo konkretno poduzima!Sjeti se nakon najave napuštanja pogona u organizaciji sindikata DINE vlada je odlučila da hep i hž ulaaze u vlasništvo.
Isto tako će na najavu rezanja pogona isplatiti plaće (naravno i kolegama sa Žitnjaka), a ti se rugaj.
Da nisi zamračen od mržnje prema sindikatu (i ne samo ti) postavio bi pitanje šta je sa druga dva sindikata u dini, koji se još nisu ni oglasili. Pitao bi koji su to imenom i prezimenom 30 članova koje imaju?šta ti jadnici još uvijek čekaju?
da nisi ti jedan od njih 30??!možda te to muči?
Da zaključim,
kriva je uprava? DA ali ne ova nego ona koja je dovela do ovoga!
kriva je Vlada? DA, ali puno više ona prije ove!
krivi su sindikati? DA ali ne ovaj koji je angažiran i stalno nešto poduzima, nego druga dva koje niti ne spominješ jer što bi o njima uopće mogao spomenuti!

Boze dragi gledam Minisra Cacica na sudjenju u Madjarskoj i nemogu prepoznati tog covjeka.Gdje je nestala ona drskost i bahatost koju gledamo danima.Nema je jer ovdje je u pitanju njegova g….a.Tako je umiljat,pokoran sa blazenim osmjehom, ma covjek bi ga ranama privijao.Neveselim se nicijoj nesreci jer to se moze svakome dogoditi.Sudbina nas zaposlenika DIOKI-ja i DINE je u njegovim rukama.Trazimo samo pravo na rad i svoje place.Pokazi Ministe malo osjecaja i ljudkosti.Prisjeti se kakvi su tvoji osjecaji kada ti prijeti oduzimanje slobode.Mi zaposlenici zahvaljujuci takvim ljudima koji vode ovu drzavu ni krivi ni duzni davno smo izgubili svoju slobodu.

na kojem si ti to skupu bio???Da nije to bila LUKA Rijeka ili sl…dreka, prijetnje, nadvikivanje, psovanje,..paranoično si protiv sindikata i to jedinog koji radi i vrlo konkretno poduzima!Sjeti se nakon najave napuštanja pogona u organizaciji sindikata DINE vlada je odlučila da hep i hž ulaaze u vlasništvo.
Isto tako će na najavu rezanja pogona isplatiti plaće (naravno i kolegama sa Žitnjaka), a ti se rugaj.
Da nisi zamračen od mržnje prema sindikatu (i ne samo ti) postavio bi pitanje šta je sa druga dva sindikata u dini, koji se još nisu ni oglasili. Pitao bi koji su to imenom i prezimenom 30 članova koje imaju?šta ti jadnici još uvijek čekaju?
da nisi ti jedan od njih 30??!možda te to muči?
Da zaključim,
kriva je uprava? DA ali ne ova nego ona koja je dovela do ovoga!
kriva je Vlada? DA, ali puno više ona prije ove!
krivi su sindikati? DA ali ne ovaj koji je angažiran i stalno nešto poduzima, nego druga dva koje niti ne spominješ jer što bi o njima uopće mogao spomenuti!

Ovo više nama nikakvog smisla. Po posljednji put ću vam odgovoriti jer stvarno više nemam volje za ovo blesavo prepucavanje. Ne želite odgovoriti niti na jedno konkretno pitanje ali ste uvijek za rasprave na nivou "ti nas patološki mrziš" ili "sigurno si bio predsjednik omladine". U tome više neću sudjelovati.
Prije svega – nisam paranoično protiv sindikata niti sam "zamračen od mržnje" kako si to pjesnički primjetio. Jedino sam razočaran vašom samohvalom iako ste za radnike postigli jedno veliko NIŠTA. Sav taj vaš ogromni angažman i velike priče rezultirale su time da su radnici dobili trećinu plaće za 12.mj. 2011. Danas je 24.6.2012. Pametnom dosta.
Za tvoju informaciju – uvijek sam pisao da su sva tri sindikata u firmi žali-bože. Nikad nisam ni spomenuo naziv tvog sindikata, ali očito je da ste se prepoznali. Iako , budimo realni, druga dva sindikata su ionako toliko smiješni da mi nije jasno kako uopće mogu postojati sa tih svojih par članova pa uopće nisu vrijedni spomena. Jedino mi nije jasno zašto ti misliš da bih se ja trebao zapitati tko su njihovi članovi? Baš me briga tko su oni i nije mi jasno zašto bi to i tebe trebalo zanimati. Jesu li oni ilegalci ili mogu biti članovi ovog ili onog sindikata po svojoj volji ili se moraju vama ispovijedati ili opravdavati? I onda ti nekome kažeš da je paranoičan… Smiješno.
A ovo što si napisao da će "Vlada na najavu rezanja pogona isplatiti plaće" mi je prva vijest. Ne znam doduše šta čekaju, ali ajde držimo te za riječ.

INA je prijavljena inspekciji zbog spaljivanja etana.Hajde da vidimo kako djeluje pravna država…

p2.sem

@sava

ajd skratite priču… izvolite ponuditi konkretan partnerski ugovor bilo kome zainteresiranom/nima… ovjerenog kod javnog bilježnika… sa kojim "garantirate/jamčite ili sl. …" da Dioki trenutno više vrijedi nego li se trži na ZSE… hvala…! [thumbsup]

6. Projekt „Dina Petrokemija“ (korisnik: Hrvatska banka za obnovu i razvitak – HBOR); zajam uz državno jamstvo; FiNo. 25.533; voditelj zajma: Harun Tanković, voditelj Direkcije financiranja
Iznos zajma: 34.000.000,00 EUR
Datum potpisivanja: 15. travnja 2010.
Rok za povlačenje: 15. travnja 2012.
Ukupno povučeno: 0,00 EUR (0%)
Nepovučeno: 34.000.000,00 EUR (100%)
Povučeno u 2011.: 0,00 EUR
Zajam je odobren u svrhu financiranja projekta pokretanja i dogradnje pogona za proizvodnju vinil klorid monomera (VCM) i projekta nabave i izgradnje pogona za proizvodnju suspenzijskog polivinil klorida (S- PVC) investitora Dina Petrokemija d.d. Omišalj. Procijenjena vrijednost Projekta je oko 70 milijuna EUR.
Od zaključenja Ugovora o financiranju s EIB-om, do 31. prosinca 2011. godine nije bilo korištenja sredstava zajma zbog problematike poslovanja Dioki Grupe u čijem se vlasništvu nalazi Dina Petrokemija d.d. koja je nositelj ovog Projekta.
http://www.google.hr/url?…ISDbMREXmNrfYP9Irm0XDax1w

Cohesion funds top Visegrad agenda before EU summit
23.06.2012 16:09
Poland took over the leadership of the Visegrad Group, Friday, at a meeting of Prime Ministers in the Czech capital of Prague, with calls for greater EU funding to boost the region ahead of an EU summit next week.
…The heads of government also reiterated the need to build a network of oil and gas interconnectors, some of which are part of the long-planned north-south gas pipeline, set to connect the two LNG ports of Swinoujscie in Poland with the island of Krk in Croatia…
http://www.kolpolin.pl/1/10/Artykul/103748,Cohesion-funds-top-Visegrad-agenda-before-EU-summit

Ok, svi smo već odavno skužili da je Sava ovladao tenhnikom Copy/Paste i da ju oduševljeno koristi u svakoj mogućoj situaciji, ali svejedno apeliram na moderatore da obrate pažnju na to jer ovo je odavno izgubilo svaki smisao. Ali stvarno odavno.

New Report

Close