Ovdje upišite svoj komentar…
PARE CE SE DIJELITI RADNICIMA KOJI BUDU PRISUTNI U AKCIJI KOD REZANJA I PRODAJE ZELJEZA. A VI OSTALA GOSPODO KOJI BUDETE SJEDILI DOMA ,VISILI NA TOM FORUMU ,FILOZOFIRALI- A PODUZETI NECETE NISTA ,NE OCEKUJTE DA CE ZA VAS NEKO DRUGI STAVLJATI GLAVU U TORBU I DJELITI NOVAC SA VAMA !CIJELI OVAJ FORUM JE PUN FILOZOFIJA I FILOZOFA !
PARE CE SE DIJELITI RADNICIMA KOJI BUDU PRISUTNI U AKCIJI KOD REZANJA I PRODAJE ZELJEZA. A VI OSTALA GOSPODO KOJI BUDETE SJEDILI DOMA ,VISILI NA TOM FORUMU ,FILOZOFIRALI- A PODUZETI NECETE NISTA ,NE OCEKUJTE DA CE ZA VAS NEKO DRUGI STAVLJATI GLAVU U TORBU I DJELITI NOVAC SA VAMA !CIJELI OVAJ FORUM JE PUN FILOZOFIJA I FILOZOFA !
[/quote]
Nije mi jasno zašto 051 nije bio " protiv" na Skupu radnika?Vjerojatno zbog straha ne dolazi na skupove i prosvjede.Neka ga je sram.
Volio bih vas vidjet kako režete pogone koji nisu vaši! Svi će mirno sjedit i gledat vas, još će vam pive i sokove dofurat! Nemojmo bit smešni
Jel ušla država u vlasništvo Diokija?
Ako uđe država ući ću i ja.
Ako ne, onda ništa
Kako to da država koja nas pokušava uvjeriti da nema vlasništva istovremeno pokriva jamstvima investicije na Krku – uloženo je do sada preko 100 milijuna eura!
Koliko je od toga pokriveno državnim jamstvima?
Zašto HBOR nije iskoristio ni jedan EUR iz kredita koji je odobrio EIB za PVC na Krku?
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/200788/Zasto-cacic-zeli-unistiti-mirovinske-fondove.html
isto pitanje i za DIOKI
Nije mi jasno zašto 051 nije bio " protiv" na Skupu radnika?Vjerojatno zbog straha ne dolazi na skupove i prosvjede.Neka ga je sram.
Već sam ti odgovorio na ovo ,ali post mi je izgleda zalutao negdje u bespućima interneta, pa ću ga ponoviti…
Na prosvjedu sam bio, na sindikalnom skupu ne, kao što neću doći ni inače. Jednostavno imam pametnijeg posla od nadvikivanja i praznih priča. I zbog toga me uopće nije sram , dapače. A pogotovo nije "zbog straha". Volio bih znati čega bih se to trebao bojati. Zanimljivo kako ste žustri kad treba napadati što netko ne dođe na vaše skupove, a tako ste nečujni kad treba odgovoriti na konkretna pitanja koja sam vam postavio. A znate zašto vam ta pitanja nikad neću postaviti na skupu? Pa jednostavno zato što bi po starom , dobrom običaju već nakon prvog pitanja počela dreka, prijetnje, nadvikivanje, psovanje, a konkretne odgovore bih dobio kao i ovdje na forumu – nikad.
Kad stvarno počnete (a samo što niste, jel ?) piliti pogone , priznati ću da sam bio u krivu i ispričat ću vam se. Čak ću vam nositi kolače u Via Romu .(za naše kolege iz Zagreba – Via Roma je riječki zatvor). Vaš revolucinarni duh je za svaku pohvalu, iako bi možda trebalo reći i to da su postrojenja nečije vlasništvo (na veliku žalost – nisu naša mada su mnogi od radnika pola života proveli tamo) i da je uništavanje tuđeg vlasništva krivično djelo.
Zanimljivo kako ste žustri kad treba napadati što netko ne dođe na vaše skupove, a tako ste nečujni kad treba odgovoriti na konkretna pitanja koja sam vam postavio. A znate zašto vam ta pitanja nikad neću postaviti na skupu?
Jesi li ikada pitao zašto je Vlada davala bankarske garancije za projekte na Krku?
Jesi li ikada pitao zašto je HBOR obustavio isporuku EIB-ovom kredita od 34 milijuna eura dok je za to vrijeme Dina investirala oko 160 milijuna kuna i ostala dužna?
Dajte si odgovore na to pitanje i sve ste odgovoriili!
Čačića itekako zanima LNG terminal – svi Plinacrovi projekti su vezani za Krk!
Public Consultation
List of projects submitted to be considered as potential Projects of Common Interest in energy infrastructure.
List of projects submitted to be considered as potential Projects of Common Interest (PCI).
For practical reasons the list has been divided into one list for electricity projects and one list for gas projects.
Consultation period:
From 20/06/2012 to 20/09/2012
http://ec.europa.eu/energy/infrastructure/consultations/doc/20120620_complete_pci_list_gas.pdf
Hajde da ponovimo:
Dosadan si Savo, dosadni su tvoji spamirajući postovi. napravi uslugu sebi i od svog mizernog života napravi vrijednu stvari, isprintaj te brojeve i odi ih javno prikazat, na dnevnik, latinicu, misli 21 stoljeća, vladu, sabor. To šta ti ovdje spamuješ svakodnevno za 50 ljudi koji su ovdje na forumu ti je potpuno beskorisno i bezvrijedno. Iskreno, mislim da jedno pola godine nisam pročitao ni jedan tvoj post u cijelini. kome ti vodu mutiš?
Hajde da ponovimo:
Dosadan si Savo, dosadni su tvoji spamirajući postovi. napravi uslugu sebi i od svog mizernog života napravi vrijednu stvari, isprintaj te brojeve i odi ih javno prikazat, na dnevnik, latinicu, misli 21 stoljeća, vladu, sabor. To šta ti ovdje spamuješ svakodnevno za 50 ljudi koji su ovdje na forumu ti je potpuno beskorisno i bezvrijedno. Iskreno, mislim da jedno pola godine nisam pročitao ni jedan tvoj post u cijelini. kome ti vodu mutiš?
[/quote]
Hajde da ponovimo:
Jesi li ikada pitao zašto je Vlada davala bankarske garancije za projekte na Krku?
Jesi li ikada pitao zašto je HBOR obustavio isporuku EIB-ovom kredita od 34 milijuna eura dok je za to vrijeme Dina investirala oko 160 milijuna kuna i ostala dužna?
Dajte si odgovore na to pitanje i sve ste odgovoriili!
Čačića itekako zanima LNG terminal – svi Plinacrovi projekti su vezani za Krk!
Public Consultation
List of projects submitted to be considered as potential Projects of Common Interest in energy infrastructure.
List of projects submitted to be considered as potential Projects of Common Interest (PCI).
For practical reasons the list has been divided into one list for electricity projects and one list for gas projects.
Consultation period:
From 20/06/2012 to 20/09/2012
http://ec.europa.eu/energ…complete_pci_list_gas.pdf
6. Projekt „Dina Petrokemija“ (korisnik: Hrvatska banka za obnovu i razvitak – HBOR); zajam uz državno jamstvo; FiNo. 25.533; voditelj zajma: Harun Tanković, voditelj Direkcije financiranja
Iznos zajma: 34.000.000,00 EUR
Datum potpisivanja: 15. travnja 2010.
Rok za povlačenje: 15. travnja 2012.
Ukupno povučeno: 0,00 EUR (0%)
Nepovučeno: 34.000.000,00 EUR (100%)
Povučeno u 2011.: 0,00 EUR
Zajam je odobren u svrhu financiranja projekta pokretanja i dogradnje pogona za proizvodnju vinil klorid monomera (VCM) i projekta nabave i izgradnje pogona za proizvodnju suspenzijskog polivinil klorida (S- PVC) investitora Dina Petrokemija d.d. Omišalj. Procijenjena vrijednost Projekta je oko 70 milijuna EUR.
Od zaključenja Ugovora o financiranju s EIB-om, do 31. prosinca 2011. godine nije bilo korištenja sredstava zajma zbog problematike poslovanja Dioki Grupe u čijem se vlasništvu nalazi Dina Petrokemija d.d. koja je nositelj ovog Projekta.
SLUSAJTE VAS DVOJICA "ZAPRDJANE I TI 051"! .SA OVAKVIM LJUDIMA KAO STA STE VAS DVOJICA NIKO NISTA U ZIVOTU NEBI POSTIGAO JER SE BOJITE I SVOJE SJENE ,MORAMO BITI SLOZNI I SVI ZAJEDNO KRENUTI U NAPLACIVANJE SVOJIH DUGOVA PA I OTPREMINA…, PA CESE SA ONDA TIM REZANJEM I POJAVITI PRAVI "GAZDA" I RECI "ALO LJUDI TO JE MOJE STA RADITE"!!!-PA AKO JE I CIJENA TOGA RIJECKI ZATVOR ZATO STA TRAZIM SVOJEE!?!?. 20 GODINA SAM U TOJ DINI, OSTAVIO SAM U NJOJ ZIVCE, PRETRPIO RAZNE STRAHOVE , EXPLOZIJE,ŠOKOVE,NOCNI RAD….I DA SJEDIM DOMA FILOZOFIRAM, NISTA NE PODUZIMAM I CEKAM DA NETKO RIJESI MOJE PROBLEME(SINDIKATI,KRIZNI STOZERI….) DOKAD?.NEZNAM STA TREBA VISE CEKATI!!! DATI OTKAZ JER OVAKO NEMOGU VISE ZIVJETI ,IZGUBITI SVOJU LOVU MUKOM ZARADENU ILI NESTO KONKRETNO PODUZETI PA MAKAR JE OVO SULUDO!.PONAVLJAM ,LOVA CE SE DIJELITI RADNICIMA KOJI BUDU U OVOJ "SULUDOJ AKCIJI" ,JA ZA VAS NECU STRAHOVATI I GUBITI TO JOS MALO ZIVACA STO MI JE OSTALO A VI I DALJE BLEBECITE PO OVOM FORUMU I CEKAJTE "DJEDA MRAZA"!.PIVE I SOKOVE MOZES DONJETI-HVALA TI OSTAVI IH NA PORTI BIT CE VRUCE ALI LOVU NECES DOBITI AKO NISI U "SULUDOJ AKCIJI"