JEDNOG…..ali ima ih navodno više!
Nešto u tom smislu je i izjavljeno jučer!
Ulaganje oko 30 milijuna eura za oko 36% kompanije???
[/quote]
Ali ova je konkretna, što god to znači.
[/quote]
Naš ili strani?
[/quote]
Tursko-azerbadjanska kombinacija.
JEDNOG…..ali ima ih navodno više!
Nešto u tom smislu je i izjavljeno jučer!
Ulaganje oko 30 milijuna eura za oko 36% kompanije???
[/quote]
Ali ova je konkretna, što god to znači.
[/quote]
Naš ili strani?
[/quote]
Tursko-azerbadjanska kombinacija.
[/quote]
PETKIM???
Teško mi je izreći sve što mislim, ovdje na forumu, pa ću i ja, ko i naš cijenjeni Savo, zalijepiti jedan link.
Nije mi stalo do osobne promocije, ali nisam mogao izdržati da se direktno ne javim u eter.
Mnogi to nisu, i ne mogu čuti, ali, možda bi trebali.
Uzdam se u kolege na Krku, da će zaista napustiti svoje postaje.
To nam je, trenutno, jedino oružje.
I ja sam bio branitelj, pa i kad sam bio bez oružja, znao sam braniti.
http://www.radio101.hr/podcast.php?id=102661
Radio Rijeka – u DINI radikalno od 1.7.!
Odlično. Sad smo Vladi poklonili još 10 dana mira . Taman da se političari pokupe na godišnji odmor. A do tada će se promijeniti samo to da će nam biti dužni i plaću za 6.mj. Nikad ništa od nas.
Naš ili strani?
Naš. Moja susjeda Marica.
Linić i Čačić se moraju dogovoriti.
Čačićeva izjava za HR1 :" Radnici će dobiti plaće,Vlada ima ugrubo tko su partneri za DIOKI. Ići će se u stečaj sa preustrojem.Pokrenut će se proizvodnja u DINI."
Linić na to nikakav stečaj ne spominje nego ulazak države ako se pojavi partner,a na forumu se da pročitati da su to stranci.
Nikakve otpremnine se ne spominju….
Citiram Linića: Sredstva za dokapitlizaciju i jačanje kapitala usmjerimo samo prema HBOR-u (onom istom, koji nije isplatio, već ugovoreni, kredit DIOKI-ju).
Ima i dalje, ali to nije ni važno.
Zato prodajemo HPB.
To je važno.
Dioki je tu dobro uletio, mada djelovanjem tog istog HBOR-a, tu nije trebao niti biti.
Bitna je, u cijelom kontekstu, riječ: usmjerimo.
Predugo se usmjeravaju sredstva, da bi nama bilo dobro.
Meni je super.
A, Vama?
quote]Svaka čast na konstruktivnom i pomirljivom postu.
U ime SRD-a pozivam te i Vas nekoliko, koji ste bili na skupu u Zagrebu da sjednemo i popričamo prije sastanka, (To je već treći poziv u tri dana), upravo zato da sudjelujete u donošenju odluke, o tome što dalje.
Prijedlog o napuštanju radnih mjesta 01.07.2012. godine je već poznat i o njemu će se raspravljati kao i o svim drugima koji su znatno radikalniji.
Molim te ubuduće se ne predstavljajte kao tzv. "stožer" jer to kako sam i prije govorio ne možete biti zbog načina na koji ste se "osnovali". Ukoliko se na SKUPU donese odlukao o osnivanju prvi ću predložiti da u njemu svakako učestvuješ.!
U svakom slučaju hvala što prihvaćaš razuman pristup.
Zanimljivo je kako bi sad Predragm imao nešto za reči. I razgovarao bi sa stožerom a taj isti stožer ne priznaje. Pa ni ne treba ga priznati, najvažnije je da ga priznaju zaposlenici. do sada je sindikat držao ljude u informativnoj blokadi a ono što je i rekao služilo je isključivo u svrhu razjedinjenja Krka i Zagreba. I sad bi Predrag razgovarao s nelegitimnim stožerom. Svim sindikatima zajedno – imali ste priliku razgovarati i braniti interese zaposlenika od 9. mjeseca 2011. Imali ste priliku zaslužit naše povjerenje i biti naši vođe. Stožer je to uspio u svega nekoliko dana a vi niste u 9 mjeseci. Umjesto da šikanirate stožer, trebali bi se zapitati kako je stožer u par dana uspio ono što vi niste. I zašto vam ljudi ne vjeruju. I najvažnije, stvarno mi nije jasno kako se uopće možete zabavljati pitanjem stožera jer očito da vam je to najveća preokupacija u vrijeme kad su članovi sindikata gladni?!? A stožer ima potpuno isti cilj, pokretanje proizvodnje, isplata zaostalih plaća a ako nema proizvodnje onda isplata otpremnina. I u čem je stvar? Što stožer krivo radi? Stožer zaista zastupa prava zaposlenika i gospodo, radi vaš posao a bez naših članarina i bez lipe sredstava. I svaka čast stožerima. Imaju samo svoje veliko srce i isti interes koji imaju i radnici.
[/quote]
tvoja rasprava ne zaslužuje nikakv komentar, ali zar stvarno misliš da je od svega najvažnije to vaše sindikalno lešinarenje?
Uvijek isti na ovom forumu kritizraju sindikate, a u isto vrijeme pozivaju na jedinstvo!?
Pa zar stvarno radnike držite za takve idiote? JE*O vas SING!
a iza svega namjeru da organiziraju SING