DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pozdrav, jučer kad je pado dioki nije bilo blokade, a danas kad treba rasti onda je odmah blokada, koja jadna burza….

pozdrav, jučer kad je pado dioki nije bilo blokade, a danas kad treba rasti onda je odmah blokada, koja jadna burza….

Nije ovaj pad od jučer slučajno!

quote]Svaka čast na konstruktivnom i pomirljivom postu.
U ime SRD-a pozivam te i Vas nekoliko, koji ste bili na skupu u Zagrebu da sjednemo i popričamo prije sastanka, (To je već treći poziv u tri dana), upravo zato da sudjelujete u donošenju odluke, o tome što dalje.
Prijedlog o napuštanju radnih mjesta 01.07.2012. godine je već poznat i o njemu će se raspravljati kao i o svim drugima koji su znatno radikalniji.
Molim te ubuduće se ne predstavljajte kao tzv. "stožer" jer to kako sam i prije govorio ne možete biti zbog načina na koji ste se "osnovali". Ukoliko se na SKUPU donese odlukao o osnivanju prvi ću predložiti da u njemu svakako učestvuješ.!

U svakom slučaju hvala što prihvaćaš razuman pristup. [/quote]

Zanimljivo je kako bi sad Predragm imao nešto za reči. I razgovarao bi sa stožerom a taj isti stožer ne priznaje. Pa ni ne treba ga priznati, najvažnije je da ga priznaju zaposlenici. do sada je sindikat držao ljude u informativnoj blokadi a ono što je i rekao služilo je isključivo u svrhu razjedinjenja Krka i Zagreba. I sad bi Predrag razgovarao s nelegitimnim stožerom. Svim sindikatima zajedno – imali ste priliku razgovarati i braniti interese zaposlenika od 9. mjeseca 2011. Imali ste priliku zaslužit naše povjerenje i biti naši vođe. Stožer je to uspio u svega nekoliko dana a vi niste u 9 mjeseci. Umjesto da šikanirate stožer, trebali bi se zapitati kako je stožer u par dana uspio ono što vi niste. I zašto vam ljudi ne vjeruju. I najvažnije, stvarno mi nije jasno kako se uopće možete zabavljati pitanjem stožera jer očito da vam je to najveća preokupacija u vrijeme kad su članovi sindikata gladni?!? A stožer ima potpuno isti cilj, pokretanje proizvodnje, isplata zaostalih plaća a ako nema proizvodnje onda isplata otpremnina. I u čem je stvar? Što stožer krivo radi? Stožer zaista zastupa prava zaposlenika i gospodo, radi vaš posao a bez naših članarina i bez lipe sredstava. I svaka čast stožerima. Imaju samo svoje veliko srce i isti interes koji imaju i radnici.

Hoće li stožer dovesti Arkemu na Krk?

nema ništa oko DIOKIja danas na Vladi na dnevnom redu, Linić je samo kupio vrijeme, ni prvi ni zadnji put …

mislim da su mnogi pogrešno shvatili ovo o mogućih 38% države, a to je očito bila namjera linića…to je sve "ako" i "kad bi"….u biti puno lijepih riječi da se radnicima baci prašina u oči, a rezultat nikakav

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

@0102030405

Kupio vrijeme za što? Nisam primjetio da radnici odustaju od svojih akcija, jedino što ih može spriječiti je rješenje, a ne obečanje i prolongiranje problema, bit će zanimljiv i današnji skup radnika Dina-e

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

[/quote]

Ne, sindikat će ju dovest, na tome radi zadnjih godinu dana i to mu je posao.

Ovaj forum postoji zbog dioničara, i onih, koji bi to eventualno trebali postati.
Sve me više to podsjeća, na reklame Hrvatske lutrije.
Oni, koji već jesu dioničari, iščekuju izvlačenje, dok se onima, koji bi to mogli postati, serviraju mogućnosti.
Nema mogućnosti bez radnika, a oni su dovedeni pred zid.
Neko je pobrkao lončiće.
Neko pili granu na kojoj sjedi.
Posljedice su jako vidljive.
Godišnji dolaze. Dva do tri mjeseca ničega.
Ko će to, i sa kime zavrtiti? (mislim na struku)
Mnogi radnici su i dioničari. Već su prevareni (ne jednom).
Da sad prodam dionice, stvarno bi se osjećao povlašten. (kao i kad sam ih kupovao)
Jedino sam, tada, za taj novac, mogao puno više no danas.
One tjedne brokere (koji žive od napisa u tisku) ne ubrajam u ozbiljne dioničare.

Po danasnjem dnevnom redu…jos nista od Liniceve najave…

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2012/34_sjednica_vlade_republike_hrvatske

Pozdrav

svi smo mi Crobex

[/quote]

Ne, sindikat će ju dovest, na tome radi zadnjih godinu dana i to mu je posao.
[/quote]

Živimo u HR – da smo uređena država DAVNO bi se to riješilo.
Koliko dugo Hanžeković radi na slučaju HEP i JNAF – više od godine dana a što je u uređenim sustavima posao od cca tjedan dana.
To je ta pravna nesigurnost koja odbija investitore – preko noći ti može podići cijene usluga mimo ugovora a obzirom na slučaj Dioki može ti na temelju takvih faktura blokirati račun i obustaviti isporuke.
Je li itko napokon utvrdio zašto Ina spaljuje etan zašto ga ne isporučuje Diokiju zašto je cijena plina u HR i do 50% skuplja zašto je struja i do 50% skuplja…….

Pravna nesigurnost odbija investitore i stoga ulazak HR u vlasništvo može biti garancija ulaganja u početak proizvodnje.
Za koju ima podosta interesanata.
JEDINI krivac stanja u Diokiju je DRŽAVA i ona to mora razriješiti!

ako ne otključate 26-27 bit će opet kula stražara neko vrijeme.
good luck !

free flow information

New Report

Close