DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cudo jedno kako na nasoj burzi nesto moze narast 300% zato jer ce 2012 tamo biti LNG.. nije jos 300% al bude i to skoro[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

cudo jedno kako na nasoj burzi nesto moze narast 300% zato jer ce 2012 tamo biti LNG.. nije jos 300% al bude i to skoro[smiley2]

LNG je projekt koji deeebeeeeelo nadilazi hrvatske okvire pa ne treba čuditi ni rast od 500 posto. mene jedino čudi da se to uopće ne odražava na cijenu ine koja izravno ulazi u konzorcij adria lng… i tamo će bit partner jednom eon-u, recimo… ulagači očito još nisu svjesni što će katarski ukapljeni plin donijeti energetski prilično ovisnoj europi.
a naši igrači, ina i dioki, bit će dio tog povijesnog pothvata… [smiley11]

hate red

Please k/p… placam pice onome tko stavi k/p [smiley16]

KUPNJA – DIOK-R-A
Cijena Količina
570,00 20
561,00 30
552,02 50
552,00 86
548,00 45

PRODAJA – DIOK-R-A
Cijena Količina
574,00 31
590,00 56
592,00 151
593,00 34
594,99 100

kolega, ja zaista ocekujem pice[smiley1]

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

KUPNJA – DIOK-R-A

Cijena Količina
580,00 10
570,00 20
567,00 7
565,00 140
561,00 30

PRODAJA – DIOK-R-A

Cijena Količina
590,00 21
592,00 151
593,00 34
594,99 100
595,00 104

novo stanje…

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Eto nas u blokadi.

Joj što to ne volim. [smiley5]

La vita e bella!

ode nam dioki u blokadu.
dajte, ljudi, lakše malo s poklapanjem aska, čemu žurba?

hate red

Marty Mist, nemoj previše žaliti jer na greškama se najboje uči. Bitno je da iz svega dobiješ neko dragocjeno iskustvo za daljne odluke. Mnoge godine su ispred nas i prilika će biti, ne brini. Ja sam inače ekonomist i dobro kužim stvari i kad želim nešto dobro o dionicama reći frendovima želim ih potaknuti da uče, uključe mozak i da se financijski educiraju.

jel netko zna kad izlazimo iz blokade
hvala

Kolega 777,
jel se sječaš, kojim slučajem, kada sam ti prije više mjeseci rekao da ću o prodaji razmišljati kada cijena dođe do broja iz tvog nicka???[smiley2]

E, sada sa današnjom pameti, povisujem svoj target! [smiley2]

La vita e bella!

kolega posejdone, slažem se s tvojim stavom…
na temelju dosta činjenica ne bih se čudio kad bi ovdje došlo do eksplozije kao na mirogojčeku.
koliko dobra toliko i loša stvar je mali free float…

i to je to...

S vremenskim odmakom, targeti na dioki-u, korigirat će se na zadovoljstvo svi nas koji smo vjerovali od prvog dana. Tek po definitivnoj odluci o LNG ( napominjem , bez obzira na lokaciju) , na svijetlo dana izlaze razvojni projekti , koji će iznenaditi i dobre poznavatelje , naravno u pozitivnom smislu.

Tek po definitivnoj odluci o LNG ( napominjem , bez obzira na lokaciju) , na svijetlo dana izlaze razvojni projekti , koji će iznenaditi i dobre poznavatelje , naravno u pozitivnom smislu.

dobra ti ova, kume [smiley7]
samo, sudeći po tome kako se ovih dana skida s aska čini mi se da mnogi ‘pametni znaju čemu služi lng’
[smiley11]

hate red

New Report

Close