ljudi, podržite jedni druge, ne napadajte jedni druge, javnost je uz vas jer dok su drugi šaptom pali, vi se borite – svi želimo da uspijete i podržat ćemo vas i na mostu i na trgu, gdje tko bude mogao, a na Vladi je da položi ispit ako ništa drugo ono radi predizbornih čvrstih najava u kojima su se spašavanjem DIOKI-a od stečaja, protiv gubitka radnih mjesta i za spašavanje proizvodnje dičili i Milanović i Komadina, i Linić …
Stvarno Holly? I što se još priča?
Sva sreća što tebe imamo ovdje pa da iz prve ruke pustiš informaciju što želi stožer Diokija, još novi nick, bravo majstore.
Di su oni dani kad smo igrali jedni protiv drugih u sportskim natjecanjima… Tempi passati
[/quote]
svi smo bili mlađi i bolji ljudi.Sada ovako jadni radimo jedni protiv drugih.
Priča se da je taj stožer diokija htio sve sebi zaplaće od one prodaje?
Ljudi u bijedi postaju sebični.
[/quote]
http://www.poslovni.hr/vijesti/prosvjed-radnika-diokija-odgoden-za-utorak-207256.aspx
evo i sluzbeno na poslovnom.
Savo o kakvom ti ugovoru pricas?
Stožer za obranu Dine je i službeno dobio podršku od strane Braniteljskih udruga,što nam puno znači, jer većina nas je dobar dio svog života provela braneći domovinu,da bismo sada imali državu čija vlast je antisocijalna prema radnicima.To vidimo najbolje na našem primjeru.Uglavnom sve pripreme za skup su obavljene,svi mediji obavješteni,evo i sada je bio intervju na Totalnome (Primorskome) Radiju,vijest je objavljena i na Radio Trsatu,obavješten je Radio Otok Krk,Radio Rijeka,Ri-Tv,Kanal RI će nas popratiti na skupu,sve nacionalne televizije,Novi list,Jutarnji ,Večernji, tako da će skup biti medijski u potpunosti popraćen i zato dođite da iznesemo svoje probleme i da naš glas iz prve ruke dopre do Vlade.Nadajmo se najboljem,da će se u ovim danima problemi konačno riješiti,jer pali smo preko ruba!
http://www.poslovni.hr/vijesti/prosvjed-radnika-diokija-odgoden-za-utorak-207256.aspx
Ugovor s Arkemom o pokretanju VCM-a!
Pa dobro,daj nam neki dokaz…
ne mozes samo tako to napisati…
[/quote]
Mislim da nije niti mjesto niti vrijeme (MiniBar-Sava) da se bavite crnim humorom.Sretno Hrvatskoj repki. Vi sigurno neznate sto znaci nedobiti sest placa.Vasa ocito stize na vrijeme.Nama zaposlenicima DIOKI-ja i DINE gori pod nogama.Mi i nase obitelji nemamo od cega zivjeti.Kao i mnoge moje kolege dragovoljac sam domovinskog rata.Danas u mojoj drzavi za koju sam bio spreman dati i svoj zivot ja nemam osnovne uvjete za zivot.SIGURAN POSAO I SIGURNU PLACU.Taoci smo ove politike i ljudi koji se bave tom politikom.Baviti se politikom danas je najunosniji posao.Politicari se ponasaju kao da je Hrvatska njihovo privatno vlasnistvo.VELIKA PODRZKA RADIM KOLEGAMA DINE OD MENE KAO I SVIH ZAPOSLENIKA DIOKIJ-a NA SUTRASNJEM PROSVJEDU.Nama ostaje prosvjed u utorak ako ostanemo izigrani(u sto nesumljam)neznam kako ce zavrsiti jer mrak je pao na oci a glad nepoznaje granice.
[/quote]
Pa dobro,daj nam neki dokaz…
ne mozes samo tako to napisati…
[/quote]
Sanja Lovrić Kontuš jučer bila u Trstu u Adriaoil SPA i NAVODNO potpisala ugovor!
Nositelj posla Adriaoil SPA – nekako mi je i logično.
NAVODNO je riječ koju smo do sada čuli mali milion puta…
Dok se to sluzbeno ne obznani nista od toga….
NAVODNO je riječ koju smo do sada čuli mali milion puta…
Dok se to sluzbeno ne obznani nista od toga….
Sanja Lovrić Kontuš je bila u Trstu i u Trstu je ured Adriaoil SPA – dakle to nije NAVODNO nego je to točno.
Sanja Lovrić Kontuš je išla u Trst tj u Adriaoil isključivo zbog ugovora s Arkemom jer tako je i objavljeno jučer.
Ako je parafirala sporazum s Adriaoli SPA onda smatraj da je ugovor s Arkemom potpisan!