jovica: ” Mogu li ja počistiti ovo do 500kn,da i ja uđem u Vaš klub,jer vidim da je dobra ekipa ovdje. ” Jovica, jel još dumaš? [smiley2]
Stavio sam nalog još sinoć na 499 i onda čitao ujutro poruku od kamenca,izgubio volju i otkazao nalog,
krivo mi je ko psu šta sam propustio priliku. danas nije moj dan.
A vama čestitam na uspjehu.
Moj target je 3500kn do prvoj maja sljedeće godine.
Ako bude više neću se buniti :))
eh sad…sve je to super pozitiva i to …ali 3500!!!???
kolega kiko, ako doegnemo te vrijednosti bilo bi prekrasno , ali ne vjerujem…
OMIŠALJ – Predsjednik Stjepan Mesić izjavio je danas kako “ne zna kad će točno biti odlučeno o lokaciji terminala za ukapljeni naftni plin (LNG)”, da će najvjerojatnije biti u Omišlju, no da nisu isključene ni druge lokcije kao Ploče ili Istarska županija.
F.Y.I.
Pozdrav
bilo bi dobro da se malo zadrzimo na ovoj razini!!!
molio bih nekoga da stavi K/P…hvala[smiley1]
jovica: Stavio sam nalog još sinoć na 499 i onda čitao ujutro poruku od kamenca,izgubio volju i otkazao nalog
sori ako sam ja kriv, samo sam želio ukazati na objektivnu diokijevu slabost (uza sve velike vrline koje ima).
no da ne ispadne sve tako loše po tebe, citirat ću kolegu caymana: “sve ispod 500 je jako jeftino, a od 500 do 600 jeftino”. tu njegovu misao bezrezervno potpisujem, a kako bih ti to dokazao, ja sam ‘za dokup spreman’.
obavijestit ću te o novim paketićima, nadam se već sljedeći tjedan
[smiley11]
nema smisla da ovo sad ide tako gore…nije dobro za nas!sve su to za sad spekulacije!tek sad pocinju rasprave gdje ce biti LNG!
budd:
”
Vijest je pala već odavno. Zaista ne znam čemu se čudite
”
ŠTA AKO JE VIJEST LAŽNA PA FONDOVI DIŽU CIJENU ZA ISKRCAVANJE????
Mali promet.
Kolega, što da vam čovjek kaže?
Prvo, ovdje nema fondova. Drugo, ovdje su dionice u vrlo čvrstim rukama. Treće, promet je ogroman za dioki.
Kolega Baracuda, baš ja ušao na 270.
Jovice, šteta da nisi pogledao moje mišljenje nakon Kamenog, odmah iza njegovog koji te je odvratio od kupnje.
Što sad? Ja ti mogu samo reći da ja ne prodajem ni pod razno…
strcs: ” Izgleda kao da je 480,00 kn resistance line za DIOK-R-A. [smiley11] ” sumnjam,ako nitko drugi ja cu uskoro probiti cim unovcim ht i dobijem povrat a jos kad mi i placa legne na tekuci[smiley2][smiley2]
ovo je moj post od prije par dana, nazalost danas sam tek dobio povrat, a PG je danas bila u komi tako da nisam dokupio nista od diokia, samo 70kom t-hta ali, sutra je novi dan i nova mogucnost dokupa diokia jer je leglo jos povrata od ht-a. ht naravno nisam unovcio ovo je preslaba cijena za prodati,cekam 500