DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

spis iz gruntovnice mislim da ne znači da će dioki dobiti lovu nego da zaba uzima zemljište radi duga od 20 milja eura??’

Spis iz gruntovnice navodi da će ZABA svoja potraživanja od cca 180 milijuna kuna naplatiti preuzimanjem 300k m2 zemljišta na Žitnjaku što znači da će dug Diokija pasti za taj iznos a to dalje znači da Čačić ili nema pojma šta se događa ili laže javnost.
Ja mislim da je ipak ovo drugo u pitanju a cilj može biti destabilizacija pregovora – dakle Čačić jednostavno ne želi da se trakavica uspješno završi.
Prvu takvu izjavu je dao još prije u Ivaniću iako je u to vrijeme HŽ Cargo realizirao kredit od 15,4 milijuna kuna s kojim bi se trebale isplatiti SVE plaće na Krku.

spis iz gruntovnice mislim da ne znači da će dioki dobiti lovu nego da zaba uzima zemljište radi duga od 20 milja eura??’

Spis iz gruntovnice navodi da će ZABA svoja potraživanja od cca 180 milijuna kuna naplatiti preuzimanjem 300k m2 zemljišta na Žitnjaku što znači da će dug Diokija pasti za taj iznos a to dalje znači da Čačić ili nema pojma šta se događa ili laže javnost.
Ja mislim da je ipak ovo drugo u pitanju a cilj može biti destabilizacija pregovora – dakle Čačić jednostavno ne želi da se trakavica uspješno završi.
Prvu takvu izjavu je dao još prije u Ivaniću iako je u to vrijeme HŽ Cargo realizirao kredit od 15,4 milijuna kuna s kojim bi se trebale isplatiti SVE plaće na Krku.
[/quote]
Naručitelj HŽ Cargo d.o.o.
Broj objave 2012/S 006-0025542
Naslov Kredit u iznosu 15.400.000,00 kn
Vrsta objave* Obavijest o sklopljenim ugovorima – sektor
Vrsta ugovora Pružanje usluga
CPV 66130000-0 Usluge posredovanja u poslovanju vrijednosnim papirima i trgovini burzovnom robom i srodne usluge
Vrsta postupka Pregovarački postupak bez prethodne objave
Proc.vrijed. 1.400.000,00
Datum objave 30.5.2012
Datum slanja 29.5.2012
Zakon ZOJN RH NN 90/11 i povezani propisi
Elektronička dostava ponuda Ne

U ponedjeljak 11.06.2012. u 10,00 sati pred upravnom zgradom Dioki-ja kod pogona etilena na zagrebačkom žitnjaku (Čulinečka cesta 252, Zagreb) najavljen je veliki skup radnika Dioki-ja i svih ostalih otužnih sudionika u ovoj tragediji.

Molimo da se pojavite u što većem broju i date svoju podršku!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Evo da javim svima koji žele doći na sastanak,dogovorili smo se da ćemo se naći sutra u 19 sati u Črišnjevi (to je uvala ispod mosta,ako slučajno netko nezna gdje je) tamo je jeftina piva,barem nešto dobro :). U Zagrebu će prosvjedna povorka krenuti u 10 sati,pa bismo i mi mogli u isto vrijeme započeti prosvjed.Nadamo se da će se što više ljudi odazvati,jer sad je krajnje vrijeme da se odluči o našoj sudbini,nemožemo više čekati !!! Zovite sve koje možete iz DINE !!!

[/quote]
Naručitelj HŽ Cargo d.o.o.
Broj objave 2012/S 006-0025542
Naslov Kredit u iznosu 15.400.000,00 kn
Vrsta objave* Obavijest o sklopljenim ugovorima – sektor
Vrsta ugovora Pružanje usluga
CPV 66130000-0 Usluge posredovanja u poslovanju vrijednosnim papirima i trgovini burzovnom robom i srodne usluge
Vrsta postupka Pregovarački postupak bez prethodne objave
Proc.vrijed. 1.400.000,00
Datum objave 30.5.2012
Datum slanja 29.5.2012
Zakon ZOJN RH NN 90/11 i povezani propisi
Elektronička dostava ponuda Ne
[/quote]

Je li netko misli da se ova lova neće isplatiti radnicima??????
ILi me to Čačić ocjenjuje?

nekaj si samo mrmljam u bradu….

nemre jedan čovjek biti tolko prepredeno sposoban, a da svi drugi to ne vide….il’ će vidjet kasnije na sudskom procesu!?!?

nadan se pozitivnom ishodu, jel tak se razbacivat lovom, koje ionako nema, a opet će se namirit od građana, nema nikakve logike….

stoga dok se čutalo, i svi odgovorni su čutali (kao, gle smirili su se)
treba galamit, nekad je šiba najbolja odgojna mjera, bez obzira na sve….

ak nikak drugačije DRAGI DIOKIJEVCI barem na ovaj način imate svu moju podršku…

tko zna možda se već sutra isto sprema i nama????

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Liniću, jaaavi seeeeee …
predugo puštaš Čačića da uništava svaki dobar ishod …

Liniću, jaaavi seeeeee …

LInić je svoje odradio.
Vlada je poduprla program restrukturiranja, HŽ Cargo kupio zemljište, plaće se isplaćuju….
A šta se ima raspravljati više s Čačićem – nema potrebe.

Kada Ina završi s radovima na Molvama i Etanu – kreće kompletna proizvodnja!

Liniću, jaaavi seeeeee …

LInić je svoje odradio.
Vlada je poduprla program restrukturiranja, HŽ Cargo kupio zemljište, plaće se isplaćuju….

[/quote]
cca 2015. Pitaj Boga kako i pitaj Boga s kim.
Hoće li tada biti DIOKI-ja,ili će biti pogoni sravljeni sa zemljom,mislim da će Čačić prolit i zadnju kap krvi da se dogodi ovo drugo.

p2.sem

Liniću, jaaavi seeeeee …

LInić je svoje odradio.

[/quote]
Hoće li tada biti DIOKI-ja,ili će biti pogoni sravljeni sa zemljom,mislim da će Čačić prolit i zadnju kap krvi da se dogodi ovo drugo.
[/quote]

Nemoj tako pesimističan biti – ovo ispod ni Čačić više nije mogao zaustaviti pa se raskokodakao kao da je on izmislio LNG i doveo ga u HR a ne Dioki!!!!

1.1.
Svrha poduzimanja zahvata i provedbe postupka procjene utjecaja na okoliš
Izgradnja magistralnog plinovoda Zlobin-Bosiljevo DN 1000/100 bar planirana je u sklopu
povezivanja, s jedne strane, prihvatnog terminala za ukapljeni prirodni plin (skr. UPP) u Omišlju na otoku Krku preko magistralnog plinovoda Omišalj-Zlobin DN 1000/100 bar, sa plinovodnom mrežom u panonskom dijelu Hrvatske putem novog plinovodnog sustava na pravcu Bosiljevo-Sisak-Kozarac.
Namjena ovog povezivanja je ostvarenje tranzitnog pravca prema Mađarskoj putem postojećeg magistralnog plinovoda Slobodnica-Donji Miholjac 800/75 bar, te potencijalno prema Srbiji putem novog magistralnog plinovoda Slobodnica-Sotin. Također, tim plinovodima bi bio omogućen i transport plina u suprotnom smjeru iz novih dobavnih pravaca i projekata South Stream i Nabbuco, a čak i više, oni bi mogli biti dijelovi tih projekata.

http://puo.mzoip.hr/UserDocsImages/Sazetak_31_05_2012_1.pdf

Prije bih rekao da se raskokodakao jer mu je LNG propao.
Jednostavno on treba naći države koje su spremene unaprijed platiti plin,pa preuzele one njega kasnije ili ne,svejedno. Takvu jos nije nasao.
Ovi ostali žele da HR sama izgradi LNG,i onda da oni kupuju kada je njima potrebno,a tako LNG nije isplativ.
Najveći potrošač LNG je Japan,a njega nema niti blizu nas.Oni su jedini spremni za to.

p2.sem

Liniću, jaaavi seeeeee …

LInić je svoje odradio.

[/quote]
[/quote]

Nemoj tako pesimističan biti – ovo ispod ni Čačić više nije mogao zaustaviti pa se raskokodakao kao da je on izmislio LNG i doveo ga u HR a ne Dioki!!!!

1.1.
Svrha poduzimanja zahvata i provedbe postupka procjene utjecaja na okoliš
Izgradnja magistralnog plinovoda Zlobin-Bosiljevo DN 1000/100 bar planirana je u sklopu
povezivanja, s jedne strane, prihvatnog terminala za ukapljeni prirodni plin (skr. UPP) u Omišlju na otoku Krku preko magistralnog plinovoda Omišalj-Zlobin DN 1000/100 bar, sa plinovodnom mrežom u panonskom dijelu Hrvatske putem novog plinovodnog sustava na pravcu Bosiljevo-Sisak-Kozarac.
Namjena ovog povezivanja je ostvarenje tranzitnog pravca prema Mađarskoj putem postojećeg magistralnog plinovoda Slobodnica-Donji Miholjac 800/75 bar, te potencijalno prema Srbiji putem novog magistralnog plinovoda Slobodnica-Sotin. Također, tim plinovodima bi bio omogućen i transport plina u suprotnom smjeru iz novih dobavnih pravaca i projekata South Stream i Nabbuco, a čak i više, oni bi mogli biti dijelovi tih projekata.

http://puo.mzoip.hr/UserDocsImages/Sazetak_31_05_2012_1.pdf
[/quote]

Oba spojna plinovoda idu u realizaciju pa bi i Adria konzorcij mogao u akciju donošenja FID-a i kupovine zemljišta što ne bi bio za njih veliki financijski teret a za Dioki bi bila ogromna og injekcija kapitala ili rastrećenje bilance ali i lijepi pogled u budućnost zbog neophodnih sirovina.

New Report

Close