….sto ce reci da tokom drugog tjedna ide isplata plaaca….
Ima li ikoga da je posumnjao da će plaće biti "drugi tjedan"? Ajde , bar se nešto promijenilo u zadnje vrijeme – više se ne spominju isplate u "utorak" ili "petak" ,sad je omiljena mantra isplata "drugi tjedan".
A što se tiče Savinog komentara da će radnici Diokia jedini u državi za nerad dobiti plaće… Trol koji rukama i nogama brani one koji su uništili i opustošili Dioki , on koji svakodnevno trabunja i lupeta svakojake besmislice ima obraza popljuvati ljude koji su svojim radom, strpljenjem i , kako kažu oni sindikalni pajaci – kolegijalnošću uspjeli održati Dioki da sasvim ne potone. Da mi je samo znati gdje radi taj Sava i tko ga plaća da po cijele dane visi na forumu i lupeta svašta. Sudeći po tome koliko on vremena utroši na piskaranje svojih papazjanija , vjerojatno bi mogao biti prava osoba koja bi nam mogla zorno pokazati šta to znači dobijati plaću za nerad.
prve glasine sjela je lova
Izgleda da je.
Sad ostaje ćekanje raspleta za proizvodnju,ili burza za Žitnjak i gašenje pogona,ili milost Mađara i odlućnost Vlade da petrokemija opstane…
Šta će bit od toga,Bog samo zna…
Čestitam mudrom vodstvu kompanije koje se premudro zaduživalo u Klagenturtu a ne u HR – tako da su Austrijnci bez imalo razmišljanja potakli vlasničko restrukturiranje a zahvalite i visokim austrijskim dužnosnicima kojima je itekako stalo do sudbine radnika i kompanije pa je u tom smislu bilo intervencija iz samog državnog vrha Austrije!
daj savo nemoj se javljati jedno tjedan dana , več si nam dojadio sa svim informacijama.
da je bar pola točno bilo bi dobro
Sjele tri uplate na tekuće račune,ostatak studenog,siječanj i dio veljače.
E sad još samo da se ekipa dogovori pa da zavrtimo proizvodnju,gdje bi nam bio kraj!
Da mi je samo znati gdje radi taj Sava i tko ga plaća da po cijele dane visi na forumu i lupeta svašta. Sudeći po tome koliko on vremena utroši na piskaranje svojih papazjanija , vjerojatno bi mogao biti prava osoba koja bi nam mogla zorno pokazati šta to znači dobijati plaću za nerad.
Ti si nula a ne nulapedesetjedan!
Ono što ja odradim za jedan dan možda ti ne odradiš u čitavoj godini.
Čestitam mudrom vodstvu kompanije koje se premudro zaduživalo u Klagenturtu a ne u HR – tako da su Austrijnci bez imalo razmišljanja potakli vlasničko restrukturiranje a zahvalite i visokim austrijskim dužnosnicima kojima je itekako stalo do sudbine radnika i kompanije pa je u tom smislu bilo intervencija iz samog državnog vrha Austrije!
Ti si nula a ne nulapedesetjedan!
Ono što ja odradim za jedan dan možda ti ne odradiš u čitavoj godini.
Meni se čini Savo da ti još uvijek pušiš na ovoj dionici… unatoč nastojanjima da dižeš hvalospjeve onima koji su uništilli tvrtku
bio bi ti sretan da je to samo jedan dan, ali je tako svaki dan, i to ti je najveća kazna!
nekad su postojali okupatori i domaći izdajnici… u koje ti spadaš Savo?
btw. ja bih volio znati što ti to radiš Savo osim što prodaješ maglu ovdje?
Sjele tri uplate na tekuće račune,ostatak studenog,siječanj i dio veljače.
E sad još samo da se ekipa dogovori pa da zavrtimo proizvodnju,gdje bi nam bio kraj!
ajde drago mi je da ste vi u ZAGREBU nešto dobili ,mi u Dini zadnju uplatu smo imali prije Uskrsa (ostatak za 9mj ko je imao, i ostatak za 10mj 2011 ). Kako vidim novih uplata NEMA ! DA LI JE TO BILA UPLATA SAMO ZA LOKACIJU ZAGREB ?