DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zbog "složene administrativne procedure" isplata je sa prošlog tjedna prebačena na ovaj. Kako je već i ovaj tjedan na izmaku, a para, gle čuda i na opće iznenađenje, još nema, očito je da je procedura složenija nego što smo se nadali. Sad je najnovija vijest da bi trebali nešto dobiti prije praznika. Naravno ne zna se točno kad ni koliko. Nitko ništa ne zna, krhko je znanje. Budući da u ponedjeljak manje-više nitko u ovoj zemlji neće raditi zbog spajanja vikenda i praznika, ne bi me čudilo da se administrativna procedura dodatno zakomplicira i da se isplata odgodi za "sljedeći tjedan".

kolosjek je prodan a sutra isplata jedne ili dvije plaće..

Hvala kolega Jman što ste potvrdili da je sutra sjednica Vlade i da je HŽ jedna od točki dnevnog reda. Hvala zbog onih pametnjakovića koji su me popljuvali jer su jako pametni pa trkeljaju neprovjerene informacije.

Sad ostaje na Upravi da rijesi sta ce bit sa proizvodnjom….

Ako INA pusti plin,nastavit’ ćemo sa radom,odnosno ako ju se prisili,a ako ne bit’ će ono što je Belošević rekao:" Dobit će te još jedan trgovački centar tamo gdje je nekad bio DIOKI."

p2.sem

Vaš link

Što se tiče Dolezika 45 dana ističe negdje 10.05., a nigdje ne vidim novu vlasničku strukturu Diokija

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2012/23_sjednica_vlade_republike_hrvatske

Tocka 23…odobrava se kredit hz cargu od 15 400 000 kn zbog Dioki "problematike"…krajnji rok koristenja 30.04.2012….evo vam place..:)

Pozdrav

svi smo mi Crobex

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2012/23_sjednica_vlade_republike_hrvatske

Tocka 23…odobrava se kredit hz cargu od 15 400 000 kn zbog Dioki "problematike"…krajnji rok koristenja 30.04.2012….evo vam place..:)

Pozdrav

Nema problematike Vlada – Dioki.
Postoji problematika Vlada – MOL koja se drastično reflektirala na Dioki.
Da Dioki nije prvi akceptirao tu problematiku i još se s pokojnim Beloševićem javno pokušao othrvati MOL-u i nerazumnim odlukama Vlade bilo bi …pojeo vuk kenjca!

Pozdrav

To je već odlučeno?

Chuck Norris je dobio plaću. Svaku, i na vrijeme. Jer Ga se boje, nas se nitko ne boji pa se igraju s nama. Na sirotinji i zec brusi k…c. Tko nam je kriv kad smo dobro odgojeni ?!
Sad kad poskupi struja i plin narod će samo gunđati sebi u bradu,…baš smo stoka sitnog zuba.

Kolega rijec "problematika" je bila upotrebljena zbog radnika koji cekaju svoje place…a odnosi…vlada-dioki-mol-ina…o tome bolje ne….a i pokojni Belosevic nije samoubojstvo napravio samo iz "zdravstvenih" razloga…laka mu zemlja i pokoj dusi…
ali sta se moze…bilo pa proslo…buducnost je ono sto se sad kupuje…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Vidim da ima jos "nevjernika"…evo kolega Mcinha…odluka vam je u privitku

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Vidim da ima jos "nevjernika"…evo kolega Mcinha…odluka vam je u privitku

Pozdrav

Upravo sam ovo i ja htio postat, hvala, našao sam, u svakom slučaju bitan korak za Dioki

New Report

Close