OBJAVA: 26.04.2012 / 07:30
Slavko Linić najavio sukob s Mađarima
Hrvatska će tražiti da Inu opet vodi uprava, a ne MOL
Linić: Vidjet ćemo hoće li se mađarska strana usuditi vrijeđati i ponižavati mene i Čačića kad uđemo u NO Ine
http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-ce-traziti-da-inu-opet-vodi-uprava-a-ne-mol-clanak-402649
MIslim da su i iz ovoga teksta jasne intencije Vlade a treba se prisjetiti da je sve ZAKUHAO Dioki odbijajući platiti prenapuhane cijene plina i optužujući Mol da uništava Dioki smanjivanjem ispuruka sirovine.
Nemojte iznosit neistine NEMA VLADE I NEMA NIKAKVIH SJEDNICA
Otiđite na stranicu vlade i uvjerite se sami bar je to lagano
NEMA SJEDNICA NEMA RAZGOVORA U VLADI O DIOKIJU I NEMA PLAĆA
Meni je žao al ovo su činjenice i gola istina
Nemojte iznosit neistine NEMA VLADE I NEMA NIKAKVIH SJEDNICA
Otiđite na stranicu vlade i uvjerite se sami bar je to lagano
NEMA SJEDNICA NEMA RAZGOVORA U VLADI O DIOKIJU I NEMA PLAĆA
Meni je žao al ovo su činjenice i gola istina
Nema da će biti ali ni da neće biti .
Dnevni red još nije objavljen .
Jasno je da će se – kada se odradi odnos Ina – Mol – imati jasan stav prema svemu što pliva trči ili leti a ima veze s energijom plina i nafte u HR pa tako i prema Diokiju, …….iako je već sada jasno kako će se hrvatska uprava u INI odraziti na Dioki ali i šire.
Meni nije jasno šta sad ne prodajete kad kupnja izgleda dobro
Hoćete da povučem ovaj nalog od 10 000kom
aj malo lupite po kupnji nama nikakvih dogovora u vladi a neće ni biti još tko zna kad i što bi uopće vlada raspravljala o ovoj privatno devastiranoj firmi
Ja osobno mislim da vi prodavači svi čekate FI pa da onda počmete panično prodavat jer zašto prodat skupu kad možete jeftino jel tako
al će biti po gasu tko će prije i jeftinije
još malo
jasno je da nitko ne čeka izvješće. Svi znamo da će biti katastrofa, ali čekamo vijest o pokretanju proizvodnje i onda dionica leti jer je to već ukalkulirano i onda neće biti bitno kakvo je izvješće sada nego kakvo će biti za 6 mjeseci ili godinu, stoga nemoj prodavati maglu.
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/najave/2012/travanj/sjednica_vlade_republike_hrvatske__2 evo sjednice!
23. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti društvu HŽ Cargo d.o.o. za kreditno zaduženje kod Zagrebačke banke d.d.