DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U četvrtak na portu dolaze zaštitari plaćeni od Hypo-a! Čuvati svoje? Da imaju šta za prodat?

prvo kako ti znas da ih placaju iz hypa,molim te argumentiraj!
mozda ih placa vlada,možda se krece proizvodnjo….uglavnom se štiti ono što vrijedi!
da bi bilo nesto negativno sutra bi došla intervetna policija a ne žaštitari!
i zaštitari su bili prije kada je dioki radio!

dan poslje sutra

SJEDNICA VLADE JE U PETAK!

http://www.em.com.hr/eipp/rad/261

Izgradnjom etanskog postrojenja u Ivanić Gradu početkom 80. godina prošlog stoljeća omogućeno je da se dio prirodnog plina bogatog težim ugljikovodicima proizvedenih na plinskim i naftnim poljima Republike Hrvatske otprema na daljnju preradu, što na domaće tako i na inozemno tržište. Kontinuiranim ulaganjem i održavanjem postrojenje je još uvijek u dobroj kondiciji, no doći će do bitnih promjena u ulaznim parametrima nakon pokretanja EOR projekta na naftnim poljima Okruga Posavina, te će neminovno biti potrebno optimirati rad etanskog postrojenja u bližoj budućnosti.

Sta je to EOR projekt,i na sta se mislio optimizacija etanskog postrojenja…?

p2.sem

ovo ce se desiti u petak na sjednici vlade:
to smo cekali 30 dana!

ništa ne ide preko noci…ali dolazi petak i ovo ide u praksu:

Vlada je na današnjoj sjednici odlučila da će se Hrvatska elektroprivreda (HEP) i Hrvatske željeznice (HŽ), kao vjerovnici, uključiti u proces restrukturiranja Diokija kojim bi uskoro trebala biti završena agonija te petrokemijske kompanije.

Iako se radi o privatnom poduzeću, Vlada se uključila u rješavanje problema te je u razgovorima s dosadašnjim većinskim vlasnikom i vjerovnicima prihvaćeno da se potraživanja pretvore u vlasnički udjel.

Odmah potom ići će se u postavljanje nove Uprave i isplatu zaostalih plaća radnicima, najavio je prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/168564/Default.aspx

dan poslje sutra

http://www.poslovni.hr/vijesti/inin-projekt-vadenja-nafte-eor-vrijedan-60ak-milijuna-eura-71969.aspx

"Nacionalna naftna tvrtka INA Industrija nafte d.d. zatražila je mišljenje Županijske skupštine Zagrebačke županije o izgradnji sustava cjevovoda na prostoru županije. Radi se o projektu EOR (enhanced oil recovery – poboljšano crpljenje nafte – tercijarna metoda), koji se provodi radi povećanja iscrpka nafte na naftnim poljima Ivanić i Žutica utiskivanjem CO2 i trajnom zbrinjavanju CO2 na zemljištu u katastarskim općinama Ivanić Grad, Šarampov, Posavski Bregi, Topolje i Hrastilnica. Planirani zahvat vrijedan oko 60 milijuna eura, predviđa izgradnju sustava cjevovoda – plinovoda, elektrovoda i signalnih kabela radi utiskivanja CO2 u podzemne slojeve zemljišta na postojećim proizvodnim bušotinama. "

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Nemojte iznosit neistine u PETAK u vladi nema nikakvih sastanaka to je slobodan dan da bude svima jasno

VLADA NE RASPRAVLJA O DIOKIJU NI U ČETVRTAK NITI PETAK NITI ĆE BITI PLAĆE

Žao mi je al ovo je istina

Nemojte iznosit neistine u PETAK u vladi nema nikakvih sastanaka to je slobodan dan da bude svima jasno

trebao si pratit RTL,rečeno je da je u petak sjednica.

p2.sem

zašto to tebe toliko raduje? ako padne cijena na 15 kn hoćeš onda biti sretan jer ćeš napuniti džepove?

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica, samo izraženo mišljenje koje se može mijenjati

trebamo zakljuciti jeli vlada radi na opstanku dioki ili na pad-u?

dan poslje sutra

Od sutra su zastitari u pogonima.
U petak je sjednica.
Blizu je rok od 45 dana koji je Vlada dala privremenoj upravi.
Ina etan ne smije spaljivat.

Pa valjda ce rec nesto o vlasnickoj strukturi,mislim sta da se vise ceka… Obljetnica gašenja pogona?

p2.sem

Ministar je kratko prokomentirao i najave o novoj cijeni struje rekavši da su na tragu odluke, ali da se treba strpiti do petka, kada je sjednica Vlade.

http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/grcic-ocekujem-da-ce-hrvatska-uskoro-postati-gradiliste.html

trebamo zakljuciti jeli vlada radi na opstanku dioki ili na pad-u?

Pitanje je šta imaju ako DIOKI padne?
Na ono pitanje šta imaju ako firma opstane zna se odgovor….

p2.sem

New Report

Close