DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko je rekao da je raifica prestala prodavat…pa sad vidimo da i nije bas tako…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/UJJKSWDKWUtDu6Gz9fdYtg==.pdf

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Imali kakvog izgleda da Dioki ode u stečaj sve mi je ovo mutno a stečaj kao realna opcija mi naj izglednija pa nakon stečaja ispočetka

nema,da se htjelo ic u stečaj islo bi se davno.a i stečajem se ogroman novac gubi….
Vidjet cemo sta ce se u četvrtak reć’,jer po Novom listu Vlada opet raspravlja o DIOKI-ju.
Nadam se da će ovoj agoniji doć kraj….
[/quote]

Filipović ponovno u akciji .
Čovijek voli po onoj narodnoj "dam samo da prodam " , "navali narode ; još malo pa nestalo " .

Filipović ponovno u akciji .
Čovijek voli po onoj narodnoj "dam samo da prodam " , "navali narode ; još malo pa nestalo " .

Kako god pratim ovaj dio (imam dionice) i kako god sam do prije nekog vremena nalazio pozitivne vijesti, efekte, očekivanja ili što god hoćete, mislim da je situacija STEČAJ, na žalost, vrlo izgledna.
To u svakom slučaju ne odgovara radnicima, obzirom da će im se potraživanja plaće isplaćivat po minimalcu, a ne po stvarnom zaduženju, ali može biti RESET poslovanja, potraživanja i ostalog, kao i osnova za novi start.
I sve ako netko ima interesa za to.
OK, Sava će opet iskočit sa svojim pokazateljima, ali bojim se najgoreg – koga je to briga???!!!
I da, shvaćam diskusiju o LNG potencijalu i ostalom, ali …
Nismo li sve to već x puta prošli?
Ako sadašnji predsjednici Uprave i NO imaju podršku vjerovnika – pa di je onda zapelo?! Zašto se ništa ne događa? Zašto se ne finalizira preuzimanje? Zašto se ne isplate plaće ako je plaćen kolosijek? Zašto se ne obavljaju REALNE pripreme za pokretanje proizvodnje? Zašto….
Jesu li sve to zapravo glumci?
Ova iskrcavanja jedino baštini RBA koja zasigurno i štopa cijenu (zadržava ju oko 30-ak kn/dionica).
Ja sam se ionako od svojeg oprostio (kupovao kad je dionica bila puno, puno više) i želio sam vidjet potencijal u ovoj (ili ovakvoj) firmi (neovisno o vlasniku jel to bio RJ ili XYZ) i zbog sebe, i zbog države, i zbog budućnosti.
Ali bojim se da su moje želje jedno, a interesi (grupa, pojedinaca), sasvim nešto drugo.
Ništa mi se to ne sviđa i bojim se da odosmo u ponor…

PS molim Savu da ne treti svoje i vrijeme drugih s postanjem o perspektivama, PE, VCM, PVC, ŽBRB i ostalom. Sve mi to dobro znamo, Indijanci koji će se navuć i kupit ovu dionicu zbog njegovih postova ili će poginut ili će se obogatit. Zbog naše budućnosti (kao države i društva), volio bih da se desi ovo drugo.

Netko je rekao da je raifica prestala prodavat…pa sad vidimo da i nije bas tako…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/UJJKSWDKWUtDu6Gz9fdYtg==.pdf

Pozdrav

…i prolistaj mali unazad, napisao sam točno do koje cifre..

U četvrtak na portu dolaze zaštitari plaćeni od Hypo-a! Čuvati svoje? Da imaju šta za prodat?

zaprudjanec

U četvrtak na portu dolaze zaštitari plaćeni od Hypo-a! Čuvati svoje? Da imaju šta za prodat?

Ma da smo mi u nekoj normlanoj državi,ne bi bilo brige za DIOKI.
Mi smo tu industriju naslijedili od Jugoslavije,dobili smo je badava,samo najrazvijenije zemlje svijeta imaju petrokemijsku industriju,što zbog složenosti procesa,što zbog cijene izrade.

Ali kako mi živimo u RH gdje se jednom Ježiću i ostalima,dopušta da toliko novaca izvuku iz firme,firmu bace na koljena i prođu nekažnjeno onda mi je opcija STEČAJA vrlo izgledna.

Ako država odluči pokopati OKI,pokopala ga je za sva vremena,ona nikada neće imati novaca niti ljudi da napravi novi OKI,to je mogla samo ona država. Nažalost po nas sve radnike,dobar dio ih pamti OKI iz najboljih dana,kada je to bio grad,svemirski brod po noći,jednostavno ovo predugo traje.
Isto tako žao mi je što smo morali svjedočiti kraju tog ponosa Jugoslavenske industrije,al opet kaže ona narodan Tko će kome,ako ne svoj svome. Pa su nas zapali Šelebaj,Ježić i ostali stručnjaci…

Daj Bože da se varam,ali…. [undecid]

OKI se može spasiti sa samo malo političke volje,nadam se da će održat riječ,pa sutra na sjednici napokon posložit vlasničku strukturu…

p2.sem

Ma da smo mi u nekoj normlanoj državi,ne bi bilo brige za DIOKI.
Mi smo tu industriju naslijedili od Jugoslavije,dobili smo je badava,samo najrazvijenije zemlje svijeta imaju petrokemijsku industriju,što zbog složenosti procesa,što zbog cijene izrade.

Ali kako mi živimo u RH gdje se jednom Ježiću i ostalima,dopušta da toliko novaca izvuku iz firme,firmu bace na koljena i prođu nekažnjeno onda mi je opcija STEČAJA vrlo izgledna.

Ako država odluči pokopati OKI,pokopala ga je za sva vremena,ona nikada neće imati novaca niti ljudi da napravi novi OKI,to je mogla samo ona država. Nažalost po nas sve radnike,dobar dio ih pamti OKI iz najboljih dana,kada je to bio grad,svemirski brod po noći,jednostavno ovo predugo traje.
Isto tako žao mi je što smo morali svjedočiti kraju tog ponosa Jugoslavenske industrije,al opet kaže ona narodan Tko će kome,ako ne svoj svome. Pa su nas zapali Šelebaj,Ježić i ostali stručnjaci…

Daj Bože da se varam,ali…. [undecid]

OKI se može spasiti sa samo malo političke volje,nadam se da će održat riječ,pa sutra na sjednici napokon posložit vlasničku strukturu…
[/quote]
Još jedan dan se može sačekati, smatram da je u svezi LNG-a već sve spremno, jedino me brine da li su posloženi novi omjeri vlasničke strukture, ako jesu, evo i plaća i nastavka poslovanja i radosti za dioničare.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Nadam se da je samo jedan dan….

I gdje je INA sad?

p2.sem

Svi čekamo sutrašnju sjednicu vlade i odluke o Diokiju koje su bile najavljene, ali sutra je Milanović u Poljskoj i pretpostavljam da sjednice neće ni bit, nije moguće da se sve prolongira za još tjedan dana ?

vid'la žaba...

Svi čekamo sutrašnju sjednicu vlade i odluke o Diokiju koje su bile najavljene, ali sutra je Milanović u Poljskoj i pretpostavljam da sjednice neće ni bit, nije moguće da se sve prolongira za još tjedan dana ?

A koje su to odluke?
Koliko ja znam,samo ce se kolosjek prodat i to je to…
Negdje je gadno zapelo sto se tice restrukturiranja,o tome niti glasa….

p2.sem

Dečki nema ništa na vladi nemojte se zamarati kao što nema ni plaća kako nikom nije jasno da nam se baš ne dobro nepiše u skoroj budućnosti

PITANJE: sutra je Milanović u Poljskoj i pretpostavljam da sjednice neće ni bit, nije moguće da se sve prolongira za još tjedan dana ?

ODGOVOR: nije moguće, upravo zbog Poljske sjednica Vlade zakazana je za petak, tema: DIOKI – LNG, kako je najavljeno

za sve promjene i dokumente pogledati na http://www.vlada.hr

DIOKI-LNG

šta to znaci?

p2.sem

New Report

Close