DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neke odluke su trebale biti donesene danas na Vladi,tako je rečeno,ali nigdje glasa…

p2.sem

Utopi se još jedna "tauzenka" .
Mic po mic i primiče se kraj .
Uskoro RBA "au firdesen"m .

zašto sindikati ne organiziraju nove prosvjede??? ova situacija je žalosna…

Ništa od toga, barem na Krku. Tamošnji sindikat podržava novu upravu, kao što je podržavao i staru, kao što je podržavao i vjerovao i vlasniku i bio njegov glasnogovornik. To bi trebalo biti nevjerojatno čak i da firmom teku med i mlijeko. Jedini koje sindikat ne podržava su radnici koji su se drznuli na svoju ruku tužiti firmu i tražiti svoje novce. Zato se uopće ne treba nadati da bi od sindikata radnici mogli imati bilo kakve koristi. Radnicima preostaje samo ili vjerovati u iskrenost nove uprave ili podići tužbu pa makar bili optuženi za nekolegijalnost.

pogodite tko je prodao sada 1000 komada?
ako zeli moze rfb prodati u mahu 5900 komada do cijene 30.00.-
ali ne oni nas lagano prze na vatri…zato je bitno koliko još imaju!

dan poslje sutra

Mogli su nam svima skratit muke danas,samo da su rekli nesto o vlasnickoj strukturi… [undecid]

p2.sem

to je to nema vise municije hehehhe

Nekako mi Dioki izgleda kao RUŽNO PAČE napušten i opljačkan od svih i šta sad

Kako napušten kda HŽ Cargo kupuje kolosjek na Žitnjaku a Vlada ponudila otkup Adria LNG-a?
Vlada konzorciju ponudila otkup: do 2016. veliki LNG terminal na Krku
Terminala nema bez otkupa zemljišta!

Kako napušten kda HŽ Cargo kupuje kolosjek na Žitnjaku a Vlada ponudila otkup Adria LNG-a?
Vlada konzorciju ponudila otkup: do 2016. veliki LNG terminal na Krku
Terminala nema bez otkupa zemljišta!
[/quote]
Ma pusti ti terminal,ima do toga jos jako puno…
Bitno je ovo sada,a nitko ne prica o nicem…

p2.sem

Vidiš Savo na žitnjaku lokomotive same idu, bez HŽ carga! 😉

to je tzv. samohodna gazeća lokomotiva, koju bi trebalo usmjeriti na vrlo sposobnu upravu, sindikate i njihove poslušnike

Upravu jer je dovela do svega ovoga, sindikate koji su nesposobni i varaju svoje članstvo, nisu se udostojali svojim članovima dati ni jednu malu k*rac plus šunkicu od 29,99 kn za Uskrs od veleposjednika, stanara dvorca i gazda jezde K+ imperija s tamne strane… tolika je cijena licemjerstva sindikata Dioki-ja, da, 29,99 kn/kg!

http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/342744/odbjegla-lokomotiva-protutnjala-zagrebom/

lokomotive tutnje a na Žitnjaku glasa čuti nije!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Danas je bilo kupnje, ali nije bilo rasprodaje. Čak mislim da onih 1000 komada po bidu uopće nisu bili od RBA. Je li moguće da su izašli do kraja i da one preostale dionice DIOK-ija nemaju pravo prodavati- kako je napisao kolega Optimist?!??
Ako je tako, uskoro bi mogla raketa prema gore [cool]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Puno se očekivalo od današnjeg dana,al očito opet čekanje…

p2.sem

New Report

Close