zašto sindikati ne organiziraju nove prosvjede??? ova situacija je žalosna…
Ništa od toga, barem na Krku. Tamošnji sindikat podržava novu upravu, kao što je podržavao i staru, kao što je podržavao i vjerovao i vlasniku i bio njegov glasnogovornik. To bi trebalo biti nevjerojatno čak i da firmom teku med i mlijeko. Jedini koje sindikat ne podržava su radnici koji su se drznuli na svoju ruku tužiti firmu i tražiti svoje novce. Zato se uopće ne treba nadati da bi od sindikata radnici mogli imati bilo kakve koristi. Radnicima preostaje samo ili vjerovati u iskrenost nove uprave ili podići tužbu pa makar bili optuženi za nekolegijalnost.
pogodite tko je prodao sada 1000 komada?
ako zeli moze rfb prodati u mahu 5900 komada do cijene 30.00.-
ali ne oni nas lagano prze na vatri…zato je bitno koliko još imaju!
Mogli su nam svima skratit muke danas,samo da su rekli nesto o vlasnickoj strukturi… [undecid]
Nekako mi Dioki izgleda kao RUŽNO PAČE napušten i opljačkan od svih i šta sad
Nekako mi Dioki izgleda kao RUŽNO PAČE napušten i opljačkan od svih i šta sad
Kako napušten kda HŽ Cargo kupuje kolosjek na Žitnjaku a Vlada ponudila otkup Adria LNG-a?
Vlada konzorciju ponudila otkup: do 2016. veliki LNG terminal na Krku
Terminala nema bez otkupa zemljišta!
Kako napušten kda HŽ Cargo kupuje kolosjek na Žitnjaku a Vlada ponudila otkup Adria LNG-a?
Vlada konzorciju ponudila otkup: do 2016. veliki LNG terminal na Krku
Terminala nema bez otkupa zemljišta!
[/quote]
Ma pusti ti terminal,ima do toga jos jako puno…
Bitno je ovo sada,a nitko ne prica o nicem…
Vidiš Savo na žitnjaku lokomotive same idu, bez HŽ carga! 😉
to je tzv. samohodna gazeća lokomotiva, koju bi trebalo usmjeriti na vrlo sposobnu upravu, sindikate i njihove poslušnike
Upravu jer je dovela do svega ovoga, sindikate koji su nesposobni i varaju svoje članstvo, nisu se udostojali svojim članovima dati ni jednu malu k*rac plus šunkicu od 29,99 kn za Uskrs od veleposjednika, stanara dvorca i gazda jezde K+ imperija s tamne strane… tolika je cijena licemjerstva sindikata Dioki-ja, da, 29,99 kn/kg!
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/342744/odbjegla-lokomotiva-protutnjala-zagrebom/
lokomotive tutnje a na Žitnjaku glasa čuti nije!
Danas je bilo kupnje, ali nije bilo rasprodaje. Čak mislim da onih 1000 komada po bidu uopće nisu bili od RBA. Je li moguće da su izašli do kraja i da one preostale dionice DIOK-ija nemaju pravo prodavati- kako je napisao kolega Optimist?!??
Ako je tako, uskoro bi mogla raketa prema gore [cool]