Evo jel vam sad lakše?? Počelo je oživljavanje proizvodnje. Sad niste jedini koji nemaju plin. Ali nema frke,sutra je sastanak [lol]
Evo jel vam sad lakše?? Počelo je oživljavanje proizvodnje. Sad niste jedini koji nemaju plin. Ali nema frke,sutra je sastanak [lol]
Vi kolega Golubov mora da ste pogubili gadne pare na dioki-u kad ovako bezočno i bezobrazno dezinformirate po forumu.Možda otud i tolika gorčina.
U svakom slučaju sretno vam.
Ulaz mi je bio 32 a izlaz 38…8000kom….sad kolko je tu pogubljeno nebi točno znao…možda ništa, nisam baš neki matematičar. Lažni bid nije dezinfo a ostalo je akcija – reakcija [smiley]
tehnicka analysa govori vise od tvojih komentara:dioki je u trendu
http://www.masinoprojekt.hr/download_file.php?file=td_3589_dioki.pdf
Meni se ovo čini da će se preći na veći udio C3+ frakcije a i Ivanić prelazi na C3+ frakciju.
To bi moglo onda zadovoljiti sve potrebe PJ Etilen na Žitnjaku.
[/quote]
Je li moguće da se C2+ frakcija direktno iz Molva dovodi na PJ Etilen a da nakon pirolize C5+ ide Ini?
[/quote]
Nisam dovoljno kompetentan, da ti odgovorim na ovo pitanje, ali siguran sam, da na ovom forumu ima mojih kolega koji će ti to moći objasniti.
Jedino neznam, da li će to htjeti.
[/quote]
Isti efekt za Inu je bypass Etana u Ivaniću a pokupiti profit nakon pirolize na Žitnjaku.
[/quote]
NItko ne odgovara…….
INA?
tehnicka analysa govori vise od tvojih komentara:dioki je u trendu
[/quote]
E ako tehnička analiza govori nešto to je onda zakon. Evo duboko se ispričavam što sam vas obavjestio da imate prevaranta na bidu (znamo da nemaju svi punu dubinu bida).
Ako je tehnička protiv mene onda sam gotov…mrtav….kaput. Sretno! [bye]
Inače ne repliciram ovakvim trolovima ali uvaženi kolega golubov govori.
Nevalja ništa ,propada, pa kako sam kaže kupi 8000 kom na 32 i proda na 38.
Naime budući da je prodao sad opet nevalja ništa do 32(kada bi on opet kupio) pa ga neće biti nigdje dok ne proda.
Meni je ovakovo bezobrazno drukanje prejadno.A prometi su odlični.Nikad bolji unazad 4 godine.
A za ksst(koji sad nije tema) gdje audio brutalno iskrcaje i još će, a također imamo i falše naloge na ksst.
Evo htio sam samo pokazati koliko vjerodostojnosti ima dotični koji će od sada pa nadalje biti na ignore,jer ovo što piše je baš bazobrazno i tendeciozno, a onaj tko ga sluša sigurno će izgubiti novac.
Bogami dobro vas je kolega golubv načeo a samo vam je skrenuo pažnju na lažnjaka. A što bi tek bilo da vam je išao objašnjavati kako vas je Ježić svojim potpisom već razvlastio jer sa 75% on odlučuje za sve vas.
Naravno da su prometi solidni jer vas navlače na kupnju lažnjacima a cijena za istovar je samo takva. Bit će suza kad padne na 10 kuna [cry]
Bogami dobro vas je kolega golubv načeo a samo vam je skrenuo pažnju na lažnjaka. A što bi tek bilo da vam je išao objašnjavati kako vas je Ježić svojim potpisom već razvlastio jer sa 75% on odlučuje za sve vas.
Naravno da su prometi solidni jer vas navlače na kupnju lažnjacima a cijena za istovar je samo takva. Bit će suza kad padne na 10 kuna [cry]
ignore…
vidimo se u četvrtak ili petak. [smiley]
a jesi jadan….do nedavno si ovako pisao:
Evo ja ću kad nitko neće. Za početak 80 do 120 onda praćenje situacije i ako ide sve kak treba idemo na 200. [proud]