Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo da dodam.
Možda nije svima jasno.
Proizvoidnja etilena, iz etana, je ustvari i bila prepolovljena (zadnje dvije godine).
To nas je i dovelo u te dubioze.

http://www.masinoprojekt.hr/download_file.php?file=td_3589_dioki.pdf

Meni se ovo čini da će se preći na veći udio C3+ frakcije a i Ivanić prelazi na C3+ frakciju.
To bi moglo onda zadovoljiti sve potrebe PJ Etilen na Žitnjaku.
[/quote]

Je li moguće da se C2+ frakcija direktno iz Molva dovodi na PJ Etilen a da nakon pirolize C5+ ide Ini?

[/quote]
Nisam dovoljno kompetentan, da ti odgovorim na ovo pitanje, ali siguran sam, da na ovom forumu ima mojih kolega koji će ti to moći objasniti.
Jedino neznam, da li će to htjeti.
[/quote]

Ma jasno! [cool]
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=%22silvija+borkovi%C4%87%22&source=web&cd=4&ved=0CDgQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.oilgasconf.montanpress.hu%2Fdl%2Fshare%2FPR10_en.pdf&ei=FwCMT5zaAovc4QSJ4-DQCQ&usg=AFQjCNEZ-KCZgaTfxxQsWTkfvyf_w3KNvA&cad=rja

Isti efekt za Inu je bypass Etana u Ivaniću a pokupiti profit nakon pirolize na Žitnjaku.

evo jedan podatak da nekog ne buni ona mala cijena prije 3 mj
ispod 25 kn trgovano samo 1822 kom
od 25- 27 kn trgovano samo 3642 kom
ukupno cca 5500 kom ( što je zanemariva količina )

pepe7

Skuplja li se skuplja.
Zašto? [smiley]

Skuplja li se skuplja.
Zašto? [smiley]

Ovo nije skupljanje nego distribucija ili ti ga djeljenje naivnima koji nasjedaju na lažan bid. [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Skuplja li se skuplja.
Zašto? [smiley]

Ovo nije skupljanje nego distribucija ili ti ga djeljenje naivnima koji nasjedaju na lažan bid. [tongue]
[/quote]

ok.
Ako ti tako kažeš vjerujem ti. [kiss]

Ma ne trebaš meni vjerovati ništa. Pogledaj bid po cijeloj dubini i ako mi možeš objasniti koji do dobronamjernik stavlja 10.000kom na 1kn.
Ako taj želi kupiti dal bi onda lažno bildao bid.? NEBI. A ako želi prodati? Je da je to kažnjivo ali samo u normalnim državama. [bye]

Kako ti stoji ksst?
Kad će u privatizaciju?
Dioki je pred riješenjem. [smiley]

Kako ti stoji ksst?
Kad će u privatizaciju?
Dioki je pred riješenjem. [smiley]

Baš [lol] [lol] [lol] …a spasit će ga Mol [lol]

ps: Dioki je jedno a postojeci dioničari Diokija nešto drugo….to znači da je lako moguce da Dioki djelomicno opstane a da sadašnji dioničari sve izgube….al nije ni to kraj svijeta [smiley]

ps: ksst je kupljen da se proda najmanje po nominali…cijena u međuvremenu je nebitna onima koji znaju što čekaju…u najgorem slučaju prolazimo kao dioničari Diokija…..e da ne zaboravim uzvratiti [kiss]

Ma ne trebaš meni vjerovati ništa. Pogledaj bid po cijeloj dubini i ako mi možeš objasniti koji do dobronamjernik stavlja 10.000kom na 1kn.
Ako taj želi kupiti dal bi onda lažno bildao bid.? NEBI. A ako želi prodati? Je da je to kažnjivo ali samo u normalnim državama. [bye]

Možda isti onaj kao i na KSST sa 202kom na 50kn

Možda je i isti ,ko će ga znati. Ali uspoređujete kruške i jabuke. Vaš večinski (75%) je potpisao kapitulaciju (to vam je ono što je napravio Musolini svojevremeno) a naš večinski (75%) nije još potpisao ništa a kad potpiše bit će to prodaja.
Uf…smanio vam se bid…neka loša vijest ili.. [undecid]

Je da..strasno…preko 4000 na kupnji iznad najnize danasnje…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

koliko ima rba na prodaji?

dan poslje sutra

New Report

Close