DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promjene u odnosu na tjedan prije, protrgovano 5.024 dionice:

1. DIOKI HOLDING AG (80628186533) 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2. DIOKI D.D. (71451172026) (1/1) 228.182 5,65 Osnovni račun – 2.500
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)/FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 155.100 3,84 Skrb. račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217) 69.740 1,73 Skrb. račun
5. FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 37.112 0,92 Osnovni račun
6. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN (38182927268)/FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 25.528 0,63 Skrb. račun
7. BRČIĆ GORAN (20476836201) 13.157 0,33 Osnovni račun + 8
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 6.400 0,16 Skrb. račun
9. KBZ D.D. (70663193635) 5.250 0,13 Skrb. račun
10. KALMAR DANIEL (97747824536) 4.424 0,11 Osnovni račun
Ukupno: 89,40

Prama podacima iz 2010-te, ukoliko nije došlo do bitnih promjena, RBA još može iskrcati točno 29.500 dionica, dakako ovdje još nije uračunata promjene za pretkodna tri dana i trgovanih 28.162 dionice.

Promjene u odnosu na tjedan prije, protrgovano 5.024 dionice:

1. DIOKI HOLDING AG (80628186533) 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2. DIOKI D.D. (71451172026) (1/1) 228.182 5,65 Osnovni račun – 2.500
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)/FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 155.100 3,84 Skrb. račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217) 69.740 1,73 Skrb. račun
5. FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 37.112 0,92 Osnovni račun
6. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN (38182927268)/FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 25.528 0,63 Skrb. račun
7. BRČIĆ GORAN (20476836201) 13.157 0,33 Osnovni račun + 8
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 6.400 0,16 Skrb. račun
9. KBZ D.D. (70663193635) 5.250 0,13 Skrb. račun
10. KALMAR DANIEL (97747824536) 4.424 0,11 Osnovni račun
Ukupno: 89,40

Prama podacima iz 2010-te, ukoliko nije došlo do bitnih promjena, RBA još može iskrcati točno 29.500 dionica, dakako ovdje još nije uračunata promjene za pretkodna tri dana i trgovanih 28.162 dionice.

tak je! a po prometu od petka (0,67 m) tu količinu iskrcava u jednom radnom tjednu. ali nama u prilog može to i puno prije (max. promet Diokia u jednom danu je bio čak 6,7 m)…

Svašta si ti pisao na ovom forumu Savo i mnoge uvalio u ‘drek river’ s time.

Mislim da nije problem u Mađarima, oni rade samo ono što im je omogućeno…

Da meni primjerice neki Mađar pokucao na vrata doma, i pokušao ući, ja bih ga istog momenta ustrijelio na kućnom pragu, još bi mu za uspomenu na taj čin urezao na čelo četvrto slovo hrvatske epizode s poretkom unatrag. Dakle svi dobro znamo da nije problem u Mađarima, već u onima koji su ih pustili u INA-u.

Ovoj našoj jadnoj državi i svima nama nad glavom kao prokletstvo, poruka i opomena za buduće generacije stoji izjava Brune Bušića iz 1975. godine:

" … Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će rođenje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako…

… No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih?!" (Bruno Bušić)

Admine, nemoj brisati ovo, za svaku zdravu i odraslu osobu ovdje nema ništa možebitno loše, netočno ili nepoćudno!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Svašta si ti pisao na ovom forumu Savo i mnoge uvalio u ‘drek river’ s time.

??????

Ispada da sam ja državu uvalio u drek river.

Kad sam ja pisao, još prije par godina, da Ina vrijedi ko dva MOL-a, da MOL uništava HR gospodarstvo…… to je bila tabu tema – danas svi o tome pišu i otvoreno govore – to govori da su na vlasti KUKAVICE izim RJ koji je otvoreno optužio i MOL i vladajuću garnituru za lopovluk za koji još nitko nema muda da ga utvrdi.

Uostalo DIOKI živi vječno – nadam se da su posljednji potezi Vlade smjernica i putokaz….
Ne može MOL ulagati u Slovnaft 200 milja eura u LDPE a isti uništavati u HR – uz sve pogodnosti koje LDPE ima u HR nasuprot Slovačke.
http://www.mairetecnimont.com/en/media/pressrelease/2012/03.04.2012-nuovi-contratti-per-maire-tecnimont

Kakvih likova ima da to nije normalo voljeli bi jednostavno da sve propadne pa nemogu vjerovat
…….
Nek neko napiše koliko ovakvih postrojenja ima u EU ne kod nas pa će vam biti jasno
Ovo će biti naj jeftinije preuzimanje u povjesti države gledajući na ukupno mogućnost i vrijednost DIOKIJA

http://www.mairetecnimont.com/en/media/pressrelease/2012/03.04.2012-nuovi-contratti-per-maire-tecnimont

200kt = 200 milijuna eura – Dioki ima toliko na Kru i na Žitnjaku!

Ima i VCM/EDC – 200kt.
Ima i cca 100kt etilen.
Ima i 50kt stiren
Ima i 15kt EPS-a
Imati će i 120kt PVC-a
…..IMA IMA…..IMA…..šta nema
Imati će i LNG, KONCESIJU NA LUKU, VRLO VRIJEDNE NEKRETNINE…..

Mslim da postrojenja i infrastruktura vrijedi cca 500-600 milja eura.

moje viđenje…dioki ide u stecaj,nema future za tu firmu koja je u dugovima kao grcaka.
ovo su sve spekulatije..rekla jazala!
pa zasto bi DIOKI prodavala svoje dionice ako vidi neku buducnost!
netko je vas jako navuko!

dan poslje sutra

moje viđenje…dioki ide u stecaj,nema future za tu firmu koja je u dugovima kao grcaka.
ovo su sve spekulatije..rekla jazala!
pa zasto bi DIOKI prodavala svoje dionice ako vidi neku buducnost!
netko je vas jako navuko!

A gle upravo zbog toga ti je država ušla u DIOKI,da se dugovi pretvore u udjele,jer znaju da ovakva industrija mora opstat.Prvenstveno zbog enormne zarade,prema kojoj je ovaj dug samo polovica godisnje zarade. Stečajem svi gube,pogotovo oni koji su dali novac DIOKI-ju.

Prije nego vremena sam sam napisao da želim stečaj jer bi Ježić ostao bez svega,pa kad smo mi vec osuđeni na propast,neka on ide s nama.Ali glupo je od mene bilo vjerovati da on nema vec jako puno novca spremljeno sa strane.Tako da je i kod mene ta ideja da će se ić u Stečaj postala suluda.

A i da si malo upućeniji u događaje u firmi,znao bi da ovo nije samo rekla kazala. Sukob između MOLA i Vlade ti je direktno vezan za DIOKI. Zato je i Vlada donijela odredbu da se INI zabrani spaljivanje etana.Sad ona nema kud s etanom,osim pogodi kome…. [proud]

p2.sem

Ti dobro znaš što si radio,

tvoja je Savo krivnja što si mnoge ovdje svojim napumpanim tekstovima navlačio na kupnju dionica sada već dobrano propale i opljačkane tvrtke!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

jeli postoji mogucnost da stranac kupi dioki?npr:rusi ili BASF,
ako rus kuki petrokemiju zašto ne i dioki?

Ne vidim koji bi bio interes BASFa da kupi dioki. Basf je toliko daleko otisao po pitanju razvoja proizvoda da ne moze nikako profitirati od kupnje diokija. To ti je kao usporedba mecedes-fico. Prije bi nekakav rus mogao zalutati…

[/quote]

Točno. Prilično sam siguran da BASF nebi preuzeo Dioki besplatno, čak i da ih se oslobodi svih davanja su sljedećih 50 godina.

A Rusi? Pa Rusi ne ustaju iz kreveza bez 100 miliona eura profita. Pa to da Ruse interesira Petrokemija je najobičnija Čačićeva patka i laž. Teško je uopće pojmit koliko je Hrvatska Rusima neinteresantna, mala, nezanimljiva. U Rusiji ima toliko projekata trenutno i milijardera, da Hrvatska dodje otprilike kao jedan osrednjiu gradić. Čačić se malo zanio i umislio, ali ništa od toga.

Istina je da je Mol upetljan u nokautiranje Diokija, i da to jasno želi.

Problem je šta sa druge strane nema nikakve protivnike, i osrednja Madžarska kompanija koja je devedesetih Ini mogla kuhat kavu jednostavno pobjeđuje.

Hrvati i njihova lijenost, pokvarenost, pohlepnost su lak protivnik. Nisu samo ovi na višim nivoima pokvareni i nesposobni, uvjeren sam da je cijeli Dioki i Ina prožeta beskorisnim, pokvarenim ljudima sa sasvim nekoliko iznimaka.

Gospodo, da ti Madžari nisu preuzeli Inu, sa Inom bi se dogodilo isto šta i sa Diokijem. Pa Madžari su spasili Inu od bankrota. Naftna polja u Siriji samo je bila slučajna sreća (eto kažu danas u novinama da je to isključivo Mesićeva zasluga).

U Ini su krali svi i svuda, od čistačica koje su krale metle, operatera koji su krali žicu i ventile, menadžera koji su krali svagdje i sve, i onih drugih menadžera koji nisu radili apsolutno ništa.
Firma koja je imala 200 poslovnih Passata na puno korištenje? Pa to nema ni Shell.

To je to, imamo Hrvatsku! Biti će još gore, ovo je tek početak.

"U Ini su krali svi i svuda, od čistačica koje su krale metle, operatera koji su krali žicu i ventile, menadžera koji su krali svagdje i sve, i onih drugih menadžera koji nisu radili apsolutno ništa.
Firma koja je imala 200 poslovnih Passata na puno korištenje? Pa to nema ni Shell.

To je to, imamo Hrvatsku! Biti će još gore, ovo je tek početak. "

MENI SE ČINI SAVO DA SI TI OTKRIO TOPLU VODU!

GEOTERMALNE IZVORE NA CIJELOM TERITORIJU HRVATSKE.

SJEDI PET!

Za tvoju informaciju, Hrvatska je prožeta lopovlukom i krađom, i prakticira se od malih nogu,tj. dječijeg vrtića do bolnica, tj. gradskih groblja.

Istina je da je Dioki u ogromnim dugovima ali isto tako je istina da ti dugovi nisu nastali nerentabilnom proizvodnjom nego Dioki je opljačkan a to dobro znade i Radimir Čačić .Pogoni na Žitnjaku su zadnjih godina odbacivali dobit i to ne malu i zato upravo vlada sve radi da ga spasi jer ako zatvori pogone Diokija u Hrvatskoj će ostati jako malo proizvodnih pogona koji mogu prodati svu svoju proizvodnju i to u izvoz.Po mom skromnom mišljenju pitanje je dana kada će Ina postići dogovor sa upravom Diokija o isporuci etana pošto nema kud sa njim a na taj način jedino može i svoj dug naplatiti a Molu skinuti sa vrata Čačića i Linića.

New Report

Close