DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A tko ce biti kupac za 75%? kada se jos niti ne zna kakva ce biti raspodjela između države i banaka,i još je velika nepoznanica INA,šta će ona sa svojim dugom…

Jedini kupac koji mi je nekako logican,koliko mi srece imamo bit će Ježić preko neke svoje firme… [shocked]

Plaća isplaćena a na parceli nema zabilježbe – možda će HŽ i preostale plaće isplatiti i s tim potraživanjima pojačati svoj udio i udio države u Diokiju?

To bi značilo da je HEP u sporu s Diokijem lošija strana kao i što je Hanžeković najavio.

A gle Savo,kod tebe je sve možda…

To se sve ubrzo mora riješit’,jer pogoni predugo stoje,remont nije izveden do kraja,jednostavno vremena nema puno i to je ono najvažnije.

A od njih,nikakve službene obavijesti,ni kada će biti Skupština društva,nema niti jednog slova.
Ako oni zbilja misle pokrenut’ pogone,a pritom se nadovezujem na Etilen i Polietilen,znači da se ne krene sa otkazima,stvarno onda nemaju mnogo vremena…
A opet bi bilo ljudski reć’ da od toga nema ništa i svi na burzu…

p2.sem

Isplatiti će nam samo još jednu zaostalu plaću. Više nema novca.

MOLIM??????????????

Da, samo jedna. I dio zaposlenih ide na kolektivni GO. Što je u redu ako potez nije motiviran razbijanjem homogenosti radnika spremnih na akciju. Bace nam kost, pošalju nas na godišnji i dok mi glođemo oni pospreme oki kako su zamislili ?!

MOLIM??????????????
[/quote]

Ja sam čuo istu takvu informaciju… samo još jednu plaću.

Da je kolosjek prodan dobili bi sve plaće,e sad je li prodan ili ne?

Dobit’ ćemo samo jednu,očito nije…
ili je novac opet ishlapio…. [undecid]

p2.sem

je li konačno poznat model i nova struktura vlaništva? idu li nove dionice ili će ježić prepustiti svoje dionice novim vlasnicima? obzirom da nema rasprodaje na burzi, izgleda da će ipak biti 2. varijanta?

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

Ni tu jednu ti ne bi dao. Mi smo u Zagrebu zaslužili još najmanje tri, koje ćemo i dobiti do petka. Vi se obratite Mihaljeviću, velikom Ježićevom pokloniku.

Ni tu jednu ti ne bi dao. Mi smo u Zagrebu zaslužili još najmanje tri, koje ćemo i dobiti do petka. Vi se obratite Mihaljeviću, velikom Ježićevom pokloniku.

A od kud bi se isplatila plaća ako kolosijek nije prodan?!?!?!? Službeno još nije prodan ali je u fazi potpisivanja i zato je ZABA i dala lovu za 1 plaću.

O kakvom je to GO riječ? neka netko pojasni…

p2.sem

New Report

Close