DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao danas su nam uplatili jednu plaču…….NITKO DO SADA NIJE VIDIO NI LIE NA SVOM RAČUNU. NITKO!!!!!!!!

Sava ima pravo, ja znam dosta ljudi sa Etilena i rekli su mi da pogon može ićii i na vodu i zrak, samo kaj nikako da nadju omjer u smjesi! Al nadomak su…

zaprudjanec

Savo,ovo će te zanimati.
Na lokaciji Žitnjak pronađeni su izvori nafte i plina, i to je pravi razlog borbe za dioki.Lokacija na omišlju neće služiti za uvoz nego za izvoz plina i nafte. I to izvoz u Katar. 100% sigurna informacija, rekla mi zaovina od p…e strinine!
Za opće dobro promjeni terapiju. Ovolika količina euforika mogla bi te dovesti u neprilike.

dali netko zna ili naslučuje koliko rba za namiru misli prodavat dionica, oni dođu kao audio na nekim ostalim dionicama
mislim da ce ovakva drama i neznanje , malo dostupnih informacija, o budućnosti potrajati sve dok rba ne riješi ono kaj misli tj važnije ne pokupuje onaj koji mora, kada to završi uslijedit ce informacije, rekonstrukcije plaće itd

molim moderatora da pusti post jel nevidim razlog zašto ga briše prijašnjih dana

pepe7

A malo se o tome zna,što se tiče vlasničke strukture,tako da bojim se da nitko jos nema odgovor na to tvoje pitanje…

Elaborat koji su HŽ i HEP trebali predat Vladi prije 2 tjedna,još nije predan,a nakon njega ce se puno vise znat’…

p2.sem

Plaća sjela. Za 12 mjesec. Svima sretan Uskrs.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

dali netko zna ili naslučuje koliko rba za namiru misli prodavat dionica, oni dođu kao audio na nekim ostalim dionicama
mislim da ce ovakva drama i neznanje , malo dostupnih informacija, o budućnosti potrajati sve dok rba ne riješi ono kaj misli tj važnije ne pokupuje onaj koji mora, kada to završi uslijedit ce informacije, rekonstrukcije plaće itd

molim moderatora da pusti post jel nevidim razlog zašto ga briše prijašnjih dana

Ja ne znam, ali isto me zanima. A vidim da je i Filipovic ponovo poceo podavati. U svakom slucaju, dok je tako, mislim da nema znacajnijeg pomaka sto se dionice tice…

Uskoro pokretanje proizvodnje zbog zahtjeva partnera iz Azerbejdžana

Potvrđeno!

06.04.2012. UPLATA DOZNAKOM

A što je s ostatkom plaće za studeni?

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Kreće se uskoro sa pokretanjem proizvodnje na Žitnjaku,EPS/DOKI.

Još samo da je tu INU nagovorit…

p2.sem

Ostatak duga idući tjedan

Uskoro pokretanje proizvodnje zbog zahtjeva partnera iz Azerbejdžana

Nadam se da je to početak boljeg sutra.Uz plaću danas valjda će biti bolje,mada uzeše sve naši dični bankari.Nadam se idući tjedan i nešto da ostane od uplata.
Sretan Uskrs svima!

pixma

New Report

Close