Ipak je sve dogovoreno sa HŽ-cargom, sutra isplata jedne ,a poslije Uskrsa tri plaće.
Pa neće sada Vlada same sebe glodati i zatirati – RJ je prenio dionice – kome – vjerovnicima – tko su vjerovnici – državna poduzeća i banke a što je ista stvar!
Dioki treba startati što prije jer gospodarstvo klizi i fali jedan jaki izvoznik da to preokrene.
Fale projekti – Dioki ih ima!
Fale investicije jer nema projekata – Dioki ih ima.
Glede Žraka Primorca u NO Ine ispred MOL-a je li to znak da se zbog sveg (NE)UČINJENOG MOL povlači iz Hrvatske’
Ipak je sve dogovoreno sa HŽ-cargom, sutra isplata jedne ,a poslije Uskrsa tri plaće.
Molio bih lijepo ove najavljivače plaća da jednostavno prekinu sa tom praksom. Jednostavno, tko primjeti lovu na računu neka javi da je lova legla na račune i gotovo.
Ako je dobijemo u skoro vrijeme…
Malo ti je promaklo nešto…
a to je da ova kompanije zahvaljujući Ježiću nema više budućnosti….
Da je u suprotnom,mi bi dobili plaće i sve bi se ovo brže razvijalo…
Ovo je budućnost Krka i čitave HR glede dostatnih količina plina i sirovin!
PLIN
Poljska i Slovačka planiraju plinsku poveznicu u sklopu koridora do Krka
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 04.04.2012. – 14:20:42
http://www.seebiz.eu/poljska-i-slovacka-planiraju-plinsku-poveznicu-u-sklopu-koridora-do-krka/ar-31311/
I je li se HŽ Cargo više odlučio za kolosjek i hoćete li se napokon omastiti iako je Korizma?
Zaboravi. Ako ne dobiješ sve plaće odjednom, ono što "će biti idući tjedan" slobodno otpiši. Uostalom, ne znam kako vi, ali ja osobno idući tjedan već potražujem i plaću za ožujak. Nema ni jednog razloga da se isplata radi u nekoliko puta. Ako je ugovor potpisan (HŽ) a očito da je, onda nema razloga da nam nedaju lovu, svu lovu sutra. Uostalom, kome još nešto znači 1 plača? To je čisto mazanje oči jer do te 1 plače ionako više NITKO NE MOŽE ZBOG UKINUTIH MINUSA I OVRHA!!!!!
I stvarno mi uopće nije jasno kako mi ovce uvijek od priče o 4 sigurne plače u roku od 5 dana dođemo na 1 plaču koju čekamo već 3 tjedna. Jesmo li za to bili danima na kolosijeku a oni naši heroji gladovali?!?!
treba treba pod hitno plaće isplait pogotovo ovima koji cijeli dan po forumu pišu!! svarno ste više malo dosadni, znam da nije lako bez plaće al zar se treba vec mjesec dana stalno jedno te isto pisat na forumu???? ova tema mi polako sliči na onu poljoprivrdnu emisiju koja ide nedijom.. ko će više kukati…jedini sava optmista.. svaka čast!! bolje pripremajte pogone za proizvodnju da se ne treba čekat mjesec dana da se stave u pogon nakon pušanja plina…
treba treba pod hitno plaće isplait pogotovo ovima koji cijeli dan po forumu pišu!! svarno ste više malo dosadni, znam da nije lako bez plaće al zar se treba vec mjesec dana stalno jedno te isto pisat na forumu???? ova tema mi polako sliči na onu poljoprivrdnu emisiju koja ide nedijom.. ko će više kukati…jedini sava optmista.. svaka čast!! bolje pripremajte pogone za proizvodnju da se ne treba čekat mjesec dana da se stave u pogon nakon pušanja plina…
Apsolutno se slažem s prve dvije rečenice. A za ostalo posjeti malo inicijale našeg sindikalca kojeg već duže nema na forumu.
bolje pripremajte pogone za proizvodnju da se ne treba čekat mjesec dana da se stave u pogon nakon pušanja plina…
Kad si tako pametan, objasni nama neznalicama , kakao da pripremimo pogone za start bez plina, dovoljno struje, pare i vode?
bolje pripremajte pogone za proizvodnju da se ne treba čekat mjesec dana da se stave u pogon nakon pušanja plina…
hahahahahahahahahah
jedina priprema koju ću ja odraditi je snimanje koje cijevi ću skinuti sa pogona i prodati kao sekundarnu sirovinu
po vašoj izjavi vidi se da nemate pojma o procesu proizvodnje u diokiu, jel da to znate onda bi znali kako se pogon testira prije starta
hahahahahahahahah, koji šaljivđija
[/quote]
pa iskreno i nemam pojma.. eto kupio sam nešto dionica pred nekih mjesec dana pa sad pratim forum.. al niko o tom i ne piše eto umjesto kukanja upoznajte nas malo o tome šta vam je činiti da pokrenete proces proizvodnje kad dobijete sve šta vam treba.. A ako dođe do ovog gore šta ste naveli, neznam od kakvih cijevi je građeno postrojenje.. ako ima inoxa možemo se dogovoriti trebat će mi za ogradu 😉
Kad si tako pametan, objasni nama neznalicama , kakao da pripremimo pogone za start bez plina, dovoljno struje, pare i vode?
eto sad znam i nešto novo a ne samo da niste dobili plaću!! hvala na infu!
Kada će Montmontaža završiti na terminalu poslove rekonstrukcije i odvajanju instalacija od Diokija?
Sve da imaš sve što ti treba ne možeš raditi dok se ne završi taj dio posla.
**** brisano **** glede pokretanja …….koliko je trebalo na Krku da se pokrene i postigne maksimum?
Ni na Žitnjaku,niti na Krku pripreme se ne mogu obaviti a 3 su razloga:
1.plaća nema već 7 mjeseci,radnici nisu robovi koji žive od zraka i vode! Ajde pametnjakovići vi na pogone i radite besplatno i praznih novčanika!
2.Na Žitnjaku za pokretanje proizovdnje treba: ETAN,ETILEN,PARA…. suma sumarum PLIN! TOGA NEMA! bez toga jedino se može brisati prašina sa cijevi…
3.KRK-u trebaju tankeri sa sirovinom,jesu došli? A da ne govorim da je JR Azerima dužan 30mil dolara za neisplaćene tankere!
I na kraju mala anegdota: Kada je rečeno Ježiću da se energana treba rezat’,išao je on sam u pogone pogledat šta je to.I šetao je šetao,i nakon nekog vremena uđe u Salu,i žačuđeno pogleda oko sebe,tipke,kablovi,sve svjetluca…pa mu nije jasno,? Upita operatera,šta ovoj energani fali! [lol]
osobno sam ovo vidio i čuo,tko da …
Eto ako se netko cudi,kako smo zavrsili ovdje gdje smo kad nam je ovakav petrokemijski stručnjak gazda. [thumbsup]
hahahahahahahahahah
jedina priprema koju ću ja odraditi je snimanje koje cijevi ću skinuti sa pogona i prodati kao sekundarnu sirovinu
……..
hahahahahahahahah, koji šaljivđija
[/quote]
Ti si neki uredski štakor i pojma ni o čemu nemaš a posebice o kemijskim procesima – pišeš i ponašaš se ko primitivac a čini mi se da nije daleko od istine.
I nemoj se ti mučiti DEMONTIRATI – ako imaš onu stvar odvezi ono što JANAF demontira, ono što prelazi preko njegovog zemljišta, ako si heroj!
[/quote]
Sva sreća pa imamo Savu koji sve zna, pa čak i tko od nas gdje i što radi i kakva je osoba.
Sjetit ću se samo jednog bisera od našeg sveznajućeg Save, vidi Sava paru sa energane i odmah zaključi kako mi radnici lažemo da pogoni ne rade, hahahah.
E moj Savo, nisi dostojan niti da ti uzvratim na uvredama.
A što se tiče kemijskih procesa odnosno tehnologije rada diokia kao i njegovih mogućnosti vjerojatno znam i previše s obzirom da mi to znanje više nikada neće trebati.