DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Nije ali RJ je bio u Qataru što je značajnije za Dioki."

Otišao ja tamo što dalje od Dioki-ja i njegovih očajnih radnika, ipak su njegova jaja pred Uskrs u pitanju!

To je ipak bilo u neko drugačije vrijeme….koncem 2009.

…..The same day, Minister Jandroković also held a meeting with Minister of State for Energy and Industry Mohamed Salah Al Sada, which saw the participation of representatives from Dioki, Geofizika, the Brodarski Institute and CMC Sisak, who presented their business opportunities. The collocutors agreed that the economic cooperation still leaves a lot of room for enhancement and identified fields of mutual interest, such as infrastructural works, namely the construction of energy facilities and energy distribution, oil and gas industry, food industry, metallurgy, shipbuilding, tourism, chemical and wood-processing industry……..

Sava,dosadan si!

Plaća nema,Leo je najavio davanje ostavke ubrzo ako se to ne rijesi,nigdje ni glasa o vlasnickom restrukturiranju!
INA se nigdje ne spominje,DINA je do ovog petka trebala startat,a je li?

I još jednom nitko od nas 800 nije dobi niti lipe! A i taj tvoj LNG je packa,kao i sve sto je tvoj voljeni gazda izjavio do sada…

O čovjeku koji je uništio jednu takvu firmu,uništio da se vise nece ni oporavit,gdje mu 800 ljudi gladuje,ne trebas nista napisat,jer se sve zna….

Zato Vam govorim,Stečaj treba proglasit,pa makar ostao bez lipe,ali ostat ce i on!

p2.sem

Sava,dosadan si!

….

…..The same day, Minister Jandroković also held a meeting with Minister of State for Energy and Industry Mohamed Salah Al Sada, which saw the participation of representatives from Dioki, Geofizika, the Brodarski Institute and CMC Sisak, who presented their business opportunities. The collocutors agreed that the economic cooperation still leaves a lot of room for enhancement and identified fields of mutual interest, such as infrastructural works, namely the construction of energy facilities and energy distribution, oil and gas industry, food industry, metallurgy, shipbuilding, tourism, chemical and wood-processing industry……..

Je li dogovorio LNG ili nije…..ako jeste osigurao je kompaniji budućnost sve dok na ovom svijetu postoji plina!

Malo ti je promaklo nešto…

a to je da ova kompanije zahvaljujući Ježiću nema više budućnosti….

Da je u suprotnom,mi bi dobili plaće i sve bi se ovo brže razvijalo…

p2.sem

U međuvremenu, u stvari uskoro, ćemo pokrepavat, a kad se to dogovoreno sagradi plina na svijetu više biti neće.

savu za predsjednika!

http://www.poslovni.hr/vijesti/prodaja-zlatnih-koka-u-krizi-jesu-li-cijene-preniske-donosimo-4-misljenja-201099.aspx

"Problem te kapitalno intenzivne branše je velika oscilacija ciklusa, te ona zahtjeva kvalitetnu financijsku strukturu, konstantna velika tehnološka ulaganja, educiranu radnu snagu, prilagodbu ekološkim standardima te prilagodbu cijenama energenata. Takvim su branšama potrebni klasteri i zato lakše opstaju u većim zemljama. Dioki ostaje bez svoje sirovine, stoga je trebao promijeniti tehnologiju proizvodnje. Bojim se da je kasno za Dioki upravo zato jer nije na vrijeme promijenio tehnologiju, i ne može opstati sam na tržištu", kaže Željko Lovrinčević s Ekonomskog instituta."[/i]

Evo kako je sve sažeto,kratko i jasno rečeno. Samo mi uvijek moramo izmišljati toplu vodu koja je otkrivena u normalnim zemljama daavnooo prije.

http://www.poslovni.hr/vijesti/prodaja-zlatnih-koka-u-krizi-jesu-li-cijene-preniske-donosimo-4-misljenja-201099.aspx

"Problem te kapitalno intenzivne branše je velika oscilacija ciklusa, te ona zahtjeva kvalitetnu financijsku strukturu, konstantna velika tehnološka ulaganja, educiranu radnu snagu, prilagodbu ekološkim standardima te prilagodbu cijenama energenata. Takvim su branšama potrebni klasteri i zato lakše opstaju u većim zemljama. Dioki ostaje bez svoje sirovine, stoga je trebao promijeniti tehnologiju proizvodnje. Bojim se da je kasno za Dioki upravo zato jer nije na vrijeme promijenio tehnologiju, i ne može opstati sam na tržištu", kaže Željko Lovrinčević s Ekonomskog instituta."[/i]

Evo kako je sve sažeto,kratko i jasno rečeno. Samo mi uvijek moramo izmišljati toplu vodu koja je otkrivena u normalnim zemljama daavnooo prije.

Od 4 stava tri su afirmativna za Dioki – glede Lovrinčevića mišljenja sam da je totalno promašeno i da sramoti svoj doktorat i poziciju na kojoj radi.

Dioki je u zadnjih 3-5 godina uložio oko 100 milijuna eura u modernizaciju na Krku i Žitnjaku – na Krku su dvije tvornice koje su među najsuvremenijim u Europi – LDPE i VCM/EDC te je sve pripremljeno i za PVC.
MNogo novca je na Krku uloženo i u infrastrukturu tako da po zadnjem izvješću vrijednost amortizirane imovine koja je ju funkciji je dosegla vrijednot od cca 950 milijuna kuna.
U Zagrebu su također uložena velika sredstva na modernizaciji LDPE i stirenskih postrojenja.
Iz navedenog je jasno da Dioki prati svjetske trendove i potrebe da bi se uključio i opstao na globalnom tržištu koje vrlo brzo raste. Glede sirovine notorna je laž da je nema – ima je i u HR ali i na tržištu se može kupiti sasvim dostatno po prihvatljivim cijenama – isto kao nafta, metali, hrana. elektronika…..Svega što nema u HR. Hoćemo li zato što HR nema dovoljno nafte proglasiti rafinerije u HR propalim i promašenim investicijama bez budućnosti?

a to je da ova kompanije zahvaljujući Ježiću nema više budućnosti….

Ako je RJ dogovarao i dogovorio neki deal s Qatarom onda je stvarnost sasvim suprotna.
Mišljenja sam da Al-Thani ne dolazi u Rijeku tek tako.

Pa što nije obišao malo i Zagreb? Zagreb će u likvidaciju zbog dugova koje je napravio Krk.

ipak se tope zaleđeni odnosi: http://www.business.hr/kompanije/mol-zeli-ucvrstiti-suradnju-s-hrvatskom-imenovao-zarka-primorca-u-no

Da, ali nije ohrabrujuće da ni danas na Vladi nema točke Dioki i nova vlasnička struktura, a trebala je bit još prošli tjedan. Presporo se sve odvija za dioničare, a za radnike da ne govorim. Ne mogu vjerovat da oni dočekuju Uskrs bez kune.

vid'la žaba...

ovaj rba ko audio na nekim dionicama, možda ima neku okruglu brojku za iskrcat cca 100 000, ako je onda smo pri kraju, ali nije mi baš jasno da nigdje nema navedeno koji je razlog i koliko ih ima, ako tko zna viš zamolio bi da pojasni
hvala

pepe7

Ipak je sve dogovoreno sa HŽ-cargom, sutra isplata jedne ,a poslije Uskrsa tri plaće.

New Report

Close