DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može li se uzburkati plovilo Ježića ili možda Linića (tak svejedno), ako mi u Zagrebu nešto poduzmemo.
Mi ne trebamo nikome.
Ko nas j++e.
Imamo li mi nešto što bi ih zabrinulo?
Naravno, da imamo.
Ali, mi im vjerujemo.

Možda griješim, ali, gledam samo svoj račun.
To mi je dovoljno za tu količinu žuči.
Nećemo se vidjet u bolnici, ako ko od njih to misli.
Promašili su u tom pogledu.

Evo ja sam pripremio internet bankarstvo i čekam… [cool]

Prije će mo dočekati Godota nego plaće… [angry]

Sastanak je počeo u 2 i još uvijek traje….. to ne sluti na dobro……

Možda nama potajno isplate plaće, samo da se nebi uzburkalo more.
🙂
Kome još nije jasno?
Mi. U Zagrebu, nemamo nikog svog.
Postanite toga svjesni.

prijatelju ne griješi dušu , i sam znaš da su u ovih 6 mj svašta rekli i obečali.
ako kojim slučajem i bude neka isplata za lokaciju DINA zapamti jedno ( nisu oni niti naši niti vaši , oni gledaju samo na sebe , na svoje interese i na svoje moguće provizije u slučaju dovođenja novih partnera ili što već ). a njihova je parola ZAVADI PA VLADAJ ! POZDRAV SVIM RADNICIMA DIOKI I DINA , iskreno se nadam da će mo svi dobiti svoja potraživanja .

N E M A P L A Ć A ! ! ! !

Omišljani, jel su bar vama gurnuli kakvu lovicu?

zaprudjanec

Omišljani, jel su bar vama gurnuli kakvu lovicu?

Koliko ja znam i omišljane su nasanjkali.Nema love ni za koga osim za njih.Treba početi dekonzervaciju.

pixma

Sta je odluceno,sigurno opet pon [proud]

Da nije ovo sve toliko tuzno i zalosno,stvarno bi se mogla neka parodija snimit…

p2.sem

Ne, sve mi se čini da ZG lokacija ide u stečaj a radnici gologuzi na burzu. Lakše je tako nego naći novac za ispunjenje obaveza iz kolektivnog ugovora. Kako drugačije protumačiti dvije plaće krkanima a nama u ZG ništa tj. KUG ?

Po izjavi Rumenovića na HRT-u, plaće nema, dogovor s bankama nije postignut!
U ovom bijednom igrokazu radnici Dioki-ja su opet iznova izigrani.
Hoćemo li opet u utorak na barikade?
Cijeli bi žitnjak mogao goriti, to vlastodršci dobro znaju, odgovorni u ovoj situaciji bi se trebali zapitati što neki pojedinci mogu učiniti… jednom kad buktinja krene nitko je zaustaviti neće!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Znači ovako:
1.Plaća nema!
2.Vlada,HEP i HŽ nisu se jucer izjasnili o vlasničkoj strukturi(trebali su,7 dana rok!)
3.Inu se ne spominje
4.Krk je blokiran
5.Banke se isto nisu izjasnile oko vlasnicke strukture
6.Od Uprave smo dobili Dolezila i Rumenovića!
7.Sava se ne javlja…

Po svemu ovome,mislim da se ova priča oko DIOKI-ja otegla u nedogled,i stvarno nije obecavajuca,meni se cini kao da se svi pokusavaju izvuc iz toga da uđu u DIOKI…

Mislim da je ovo jubilarno 10 obecanje,koje smo dobili i kojim su nas preveslali,a mi nakon svega odblokiramo kolosjek… e da se slušalo onog kolegu koji je poderao papir i rekao da se neće maknuti dok ne vidi novce na računu,malo bi oni bili brži…

Sretno dioničarima,jer mi radnici sretni i uvjereni da će ovo dobro završit ne možemo biti….

p2.sem

New Report

Close