DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://youtu.be/RrNBRyDE9xk

Priča se da skidaju Bana Jelačića sa trga i stavljaju Čačića.Zato što je Čačić pobio više mađara od bana.

pixma

Korisniče pixma,
zašto nam odvlačite pažnju sa glavne teme rasprave? Glavna i jedina tema našega razgovora je DIOKI…ili korisniče, mislite da je DIOKI propao i da bespotrebno gubimo naše dragocjeno vrijeme raspravlajjući o njemu [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

http://youtu.be/RrNBRyDE9xk

Kakva je ovo frizura kod voditelja, ko je ovo dozvolio.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Dokapitalizacija?
Ako je bude, a sumnjam, mali će sigurno izgubiti. Tko ne razumije materiju, neka malo uloži u znanje.

a koja je alternativa bankama osim debt to equity?
nominala ide na 10kn, zamjena potraživanja za kapital i štancanje milijardu novih dionica.
ostaje dug prema dobavljačima od 740 mil, ako će HEP sudjelovati i to će se smanjit i onda se može razgovarati o možda pozitivnom cashflowu i održivom poslovanju.

Dokapitalizacija?
Ako je bude, a sumnjam, mali će sigurno izgubiti. Tko ne razumije materiju, neka malo uloži u znanje.

nominala ide na 10kn, zamjena potraživanja za kapital i štancanje milijardu novih dionica.
ostaje dug prema dobavljačima od 740 mil, ako će HEP sudjelovati i to će se smanjit i onda se može razgovarati o možda pozitivnom cashflowu i održivom poslovanju.

[/quote]

Sve ok, samo postavljam pitanje – da li će od toga koristi imati mali dioničari?
Molim odgovor.

Inaće – alternativa je – stečaj.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kako gdo,ja sam danas rije[io svoje po 39 kn,meni dovoljno ,a vama želim sve najbolje i da sutra ode na 50kn 🙂

Dokapitalizacija?

[/quote]Po tvome kolega ispada da se spašava nešto što se spasiti ne može .
Ako je tako ni ovoj državi nema spasa jer ti isti vode i ovu državu .
Ako je Sava Ježičev glasnogovornik onda si ti i tvoji istomišljenici Inini glasnogovornici .
I jedni i drugi rade o glavi Diokiu i radnicima (Ježič se povukao) a ja vjerujem u Dioki i njegove radnike i u one koji će naći izlaz iz ove glupe situacije .

Korisniče pixma,
zašto nam odvlačite pažnju sa glavne teme rasprave? Glavna i jedina tema našega razgovora je DIOKI…ili korisniče, mislite da je DIOKI propao i da bespotrebno gubimo naše dragocjeno vrijeme raspravlajjući o njemu [wink]

moje osobno mišljenje da bez pogona etilen i polietilena nema budućnosti za dioki.Nadam se da će to Čačić i vjerovnici napokon shvatit.

pixma

Sve što vam treba za uspjesno restrukturiranje firme je PLIN!
Ako se ispregovara s INOM,da nam isporuci etan,imat cemo s cim nastavit poslovanje i vratit dugove.
Bez toga su vam ovo sve prazna naklapanja…

p2.sem

HEP i banke su ušle u vlasništvo da bi sad u stečaj pa da se drugi naplate, daj ne pisite gluposti , imate još vremena kupit i zaradit

@sava
pa zar doista mislite da večinu ovdje trenutno zanima kako će Dioki u buduće poslovati….
mislim da ih trenutno ne zanima niti kakvo će biti FI za 2Q 2012, a kamoli isto na kraju godine te potom sva buduća….

New Report

Close