DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neće ovo biti dobro,sva sreća da sam se na vrijeme rješio.
Ostalima sretno:
http://www.business.hr/ekonomija/cacic-u-dalmacijavinu-i-diokiju-radnici-glume-da-rade
[bye] [bye] [bye]

Zna ili više ni sam ne zna… što priča ili misli učiniti… jedan dan može, drugi dan ne može…????
21. ožujak 2012.
Čačić: U Diokiju i Dalmacijavinu ništa ne rade i hoće plaću, e pa ne može!
http://www.poslovni.hr/vijesti/cacic-u-diokiju-i-dalmacijavinu-nista-ne-rade-i-hoce-placu-e-pa-ne-moze-199954.aspx

Čačić je u pravu, neće radnicima Diokija plaće isplatiti država već banke.

[/quote]
… e moj kume na šta ste mislili kad ste najveću kompaniju u hr prodali mađarima …umjesto auto puteva trebali ste ina-u osovit na noge,modernizirat rafinerije itd nikad ježić ne bi doša u posjed oki-a tj. dioki-a …sve su uništili

DAJ PET !!!

🙂

Mi (zaposlenici) će mo zapravo postati bankovni činovnici… pa nebi to niti bilo tako loše.

Zna ili više ni sam ne zna… što priča ili misli učiniti… jedan dan može, drugi dan ne može…????
21. ožujak 2012.
Čačić: U Diokiju i Dalmacijavinu ništa ne rade i hoće plaću, e pa ne može!
http://www.poslovni.hr/vijesti/cacic-u-diokiju-i-dalmacijavinu-nista-ne-rade-i-hoce-placu-e-pa-ne-moze-199954.aspx

[/quote]

A tko kaže da ne rade – pa zar nije terminal i danas u blokadi?

Pa niste valjda ocekivali da ce vam je vlada iz proracuna isplatit..!?……nakon sto ovi kojima je vas gazda duzan preuzmu firmu….odblokirat ce se racun i isplatit vam place….a onda se nadam da ce vas svih skupa prodat nekome tko ce znat bolje upravljat svima i u budece pocet stvarat dobit a ne tolike gubitke.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Pitanje je kad je to Čačić izjavio. U današnjoj politici se mišljenja mijenjaju kao čarape, pa je moguće da je izjavu dao neki dan. 🙂

….Za razliku od banaka, u Ini nemaju najbolje mišljenje o pretvaranju duga u vlasnički udio, a detalji bi trebali biti poznati do kraja dana, jer sve treba biti pripremljeno do sutrašnje sjednice Vlade…..

Ma Ina ili Mol ne bi dobili dopuštenje AZTN-a – bila bi prevelika koncentracija u Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj….

Čime je Radimir Čačić ‘pritisnuo’ Roberta Ježića da pristane na smanjivanje svog udjela u Diokiju na jedan posto, glavno je pitanje među radnicima i javnosti koja pomnije prati situaciju u posrnulom petrokemijskom divu.

Pa najjednostavniji je odgovor da je Holding kompanija u Švici ISKLJUČIVO upravljala kompanijom u ime dioničara – tko su dioničari ne znamo ali znamo nove dioničare!

Udio se smanjuje samo RJ ne i malim dioničarima

Ima li novosti u svezi Ježićeva potpisa ?

….."Ovo svakako nije ‘squeese out’, Čačić se, izgleda, malo slobodnije izrazio……

Je li onda Buyout?

….Za razliku od banaka, u Ini nemaju najbolje mišljenje o pretvaranju duga u vlasnički udio, a detalji bi trebali biti poznati do kraja dana, jer sve treba biti pripremljeno do sutrašnje sjednice Vlade…..

Ma Ina ili Mol ne bi dobili dopuštenje AZTN-a – bila bi prevelika koncentracija u Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj….

Čime je Radimir Čačić ‘pritisnuo’ Roberta Ježića da pristane na smanjivanje svog udjela u Diokiju na jedan posto, glavno je pitanje među radnicima i javnosti koja pomnije prati situaciju u posrnulom petrokemijskom divu.

Pa najjednostavniji je odgovor da je Holding kompanija u Švici ISKLJUČIVO upravljala kompanijom u ime dioničara – tko su dioničari ne znamo ali znamo nove dioničare!

Ne radi se o tome kolega.
Mol ima povezanu tvrtku u Mađarskoj ( udio u vlasnišvu MOL-a ima država ) koja radi isti posao kao i Dioki.
Neću Vam dalje pisati, sami zaključite koliko je njima stalo do Diokija.
Zato Ina ( Mol ) je uvije i biti će uvijek prepreka oko dogovora za Dioki. Banke nisu problem.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dioki i nije zanimljiv zbog onog sto sad proizvodi ili bolje receno ne proizvodi nego zbog onog sto se s njim u buducnosti smjera napravit.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close