DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baracuda puno naftalina na tvojim postovima… sve iz prošlog stoljeća…

http://www.dioki.hr

i to je to...

Izgleda da neki žele još dokupljivati po povoljnijim cijenama
pa izvlače sve moguće i nemoguće negativnosti tvrtke, npr.
logo – koji to uopće više nije. [smiley7]
A pozitivnosti?
Dovoljno je kazati da kvadrat zemljišta valoriziraju po 56 kn,
da je P/S oko 0,60.
Izvoz je 80% prodaje.
+
potencijalno: LNG terminal!
Pa vi prodajite po ovoj cijeni….[smiley4]

Tko (pro)pjeva, zlo ne misli!

naravno da prodajemo po ovoj cijeni…
pa cemo do kraja tjedna opet ulazit malo povoljnije…
a posebno cemo povoljno dokupljivat nakon objave trokvartalnih rezultata…
a onda slijedi objava lokacije za LNG…
do prosinca smo na 1000…

hate red

naravno da prodajemo po ovoj cijeni… pa cemo do kraja tjedna opet ulazit malo povoljnije… a posebno cemo povoljno dokupljivat nakon objave trokvartalnih rezultata… a onda slijedi objava lokacije za LNG… do prosinca smo na 1000…

Nije li ipak malo besmisleno prodavat po 440 i kupovat po 390 ako vam je target 1000 kn do prosinca
[smiley4] Al dobro svako po svome ….

@ zmrklic
380 x 350 = 133.000
440 x 350 = 154.000
154.000 / 380 = 405

eto!
i jos plus razbio dosadu do povrata viska love od ht-a, malo obradovao brokera i malo razgalio trziste.
ne vidim u tome nista lose.
a i dalje sam ogroman optimist kad je u pitanju dioki

[smiley7][smiley7][smiley7]

hate red

pixma
Remont je završio i očekuje se puna proizvodnja od ponedjeljka-utorak sigurno.

Provjerite taj info. start nikada do sada nije prosao iz prve. jel znate koliko treba vremena da se sva oprema pripremi(dovede u radne parametre, temperatura i sl.) Da to znate nebi tvrdili da je puna proizvodnja od pon,uto SIGURNA. mozda bude, to vec da ali sigurno to nikako!!
Ali to uopce nije niti bitno za cijelu ovu pricu

[/quoproizvodnja je već krenula što se tiče epsik-a,a to je najvažnije jer u rezervi uvijek ima dovoljno za polietilen pa niti to nije problem,a start uglavnom ima određenih poteškoća ali je to zanemarivo jer dioki se kupuje zbog LNG i izgradnje etilena velikog kapaciteta!

pixma

OPORTUNIST, 01.10.2007. u 20:01
[/quoproizvodnja je već krenula što se tiče epsik-a,a to je najvažnije jer u rezervi uvijek ima dovoljno za polietilen pa niti to nije problem,a start uglavnom ima određenih poteškoća ali je to zanemarivo jer dioki se kupuje zbog LNG i izgradnje etilena velikog kapaciteta!

Kolega , što se tiče izgradnje etilena velikog kapaciteta to je još uvijek u sferi poslovne tajne, ali ostvarivo zbog LNG-a ( bez obzira na lokaciju)….o tome ćemo detaljnije po odluci o LNG-u…[smiley2][smiley2]

@ zmrklic 380 x 350 = 133.000 440 x 350 = 154.000 154.000 / 380 = 405 eto! i jos plus razbio dosadu do povrata viska love od ht-a, malo obradovao brokera i malo razgalio trziste. ne vidim u tome nista lose. a i dalje sam ogroman optimist kad je u pitanju dioki [smiley7][smiley7][smiley7]

he he matematika je neumoljiva, a i dosada na mostichu moze ubiti, ja sam isto neki dan prodo hdel za 1900 i kupio za 1750 drugi dan, iako sam se u jednom casu zabrinuo da sam pogrijesio
[smiley1]

jer dioki se kupuje zbog LNG i izgradnje etilena velikog kapaciteta!

A sto sam ja napisao?? zadnji red ” Ali to uopce nije niti bitno za ovu pricu”

Pridružujem se mišljenju kamenca. Do kraja tjedna bi opet moglo malo dolje.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

@ profa
a onda smo tu opet mi [smiley11]

hate red

na mojposao.hr natječaj za radnike u Omišlju

New Report

Close