hypo računa vrijednost imovine jer se ista vodi u knjigama po 50tak kuna po m2, a realno vrijedi najmanje 300 eura po m2. Drugo je prodaja zemljišta za LNG po finoj cijeni, dok je najvažnije to što će dioki dobijati jeftini plin iz LNG terminala. Ako to ne vrijedi preko 1500 kn po dionici za par godina, nek mi sve dionice padnu za 50%.
Na pitanje o selidbi Žitnjaka na Omišalj teško je odgovoriti jer se planira dovesti plin iz rafinerije Sisak za što postoje određene naznake u firmi.Remont je završio i očekuje se puna proizvodnja od ponedjeljka-utorak sigurno.[smiley9]
Što se tiče preseljenja skeptičan sam sobzirom da se priprema VCM ,a nakon toga i PVC za puštanje u rad čisto sumnjam da bi lokalni č elnici dozvolili toliko ind.pogona na jednoj poziciji.Naravno zaboravio sam i LNG koji će biti tamo.
ma kakvo preseljenje???!!! o cemu vi to pricate??? daj se saberite. jel vi uopce znate kada je taj pogon na zitnjaku sagradjen, koliki mu je kapacitet, strukturu ljudi(radnika) koji tamo rade i sl?
industrija kakva je u diokiu je jako malo stetna za okolinu. firma ima razne certifikate koji pokazuju da ne utjece stetno na okolinu a lokalna zajednica jedva ceka da se tamo pocne ulagati (nova radna mjesta itd) jer ionako je tamo vec sada smjestena industrija.
unaprijed se ispricavam ako sam krivo shvatio pojmove “preseljenje, selidba ”
P.S. zemljiste za Mandi je prodala stara uprava ( gospodin Selebaj and co.)
Ovo sa hypom je istina. Potvrđujem. Moram priznati da imam dosta komada ove dionce i da je se ne namjeravam riješiti u skoroj budućnosti. Kod DIOKI-ja uopće ne dvojim nimalo za razliku od nekih drugih dionica.
pixma
Remont je završio i očekuje se puna proizvodnja od ponedjeljka-utorak sigurno.
Provjerite taj info. start nikada do sada nije prosao iz prve. jel znate koliko treba vremena da se sva oprema pripremi(dovede u radne parametre, temperatura i sl.) Da to znate nebi tvrdili da je puna proizvodnja od pon,uto SIGURNA. mozda bude, to vec da ali sigurno to nikako!!
Ali to uopce nije niti bitno za cijelu ovu pricu
(Radnikdiok: )industrija kakva je u diokiu je jako malo stetna za okolinu. firma ima razne certifikate koji pokazuju da ne utjece stetno na okolinu !
… Reče vila Amalka i odleti natrag u šumu.
Yeap, yeap, kako da ne!! Ne šteti ni Dioki, ni INA, ni toplana, nije štetio ni Koksar…
Zato na istočnom dijelu Rijeke nema stabala (vjerovatno niste primjetili), raste samo nisko raslinje.
Certifikati koji pokazuju da ne utječe štetno na okolinu? Ha, ha, ha [smiley2]
Mislim, ja nisam u zelenima da se razumijemo, ja volim miris napalma rano ujutro, ali ovi tvoji “certifikati” Radnikdiok… nasmijaše me dobrano.
radniče, nešto mi ti puno rogoboriš protiv dioki-a. znaš da interesi nas dioničara i vas radnika nikad nisu isti. ti gledaš iz svoje perspektive, mi iz svoje i na kraju uvijek bolje prođu investitori. firmu je uništio šelebaj i co., a ova uprava čini dobre stvari i uskoro će se to vidjeti. a što se proizvodnje tiče, to uopće nije bitno u ovim okolnostima jer znamo da dioki dobro radi i da će nastaviti proizvodnju nakon remonta, a jel to dan prije ili kasnije nije važno. važno je to što sada u idućih par mjeseci treba stići odluka o LNG-u, a to će dioki torpedirati iznad 1000 kuna.
radniče, nešto mi ti puno rogoboriš protiv dioki-a. znaš da interesi nas dioničara i vas radnika nikad nisu isti. ti gledaš iz svoje perspektive, mi iz svoje i na kraju uvijek bolje prođu investitori. firmu je uništio šelebaj i co., a ova uprava čini dobre stvari i uskoro će se to vidjeti. a što se proizvodnje tiče, to uopće nije bitno u ovim okolnostima jer znamo da dioki dobro radi i da će nastaviti proizvodnju nakon remonta, a jel to dan prije ili kasnije nije važno. važno je to što sada u idućih par mjeseci treba stići odluka o LNG-u, a to će dioki torpedirati iznad 1000 kuna.
I stoga sam ja danas počistio do 440 da vam pomognem, a i sebi da što prije dođete do te brojke
bravo ides!
poklopio si i moja dva naloga na prodaji…
jos kad bi pocistio do 450…
[smiley11]
I šta kažete na cvjetić mali?!!!!
Jednostavno ne mogu vjerovati!
Imaju li oni nekoga tko verificira išta?