DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li mozemo ocekivati objavu o LNG-u od strane trenutne Vlade, dakle do izbora?

Objava lokacije će biti poslije parlamentarnih izbora!

Da li mozemo ocekivati objavu o LNG-u od strane trenutne Vlade, dakle do izbora?

Novac je kisik burze!

Objava je najavljena do kraja godine.
Osobno ju očekujem poslije izbora.

P.S.
Doduše, objava je već bila najavljena i do lipnja pa niš od toga. [smiley5]

La vita e bella!

ja sam isto ovaj tjedan u Ini čuo da će omišalj biti proglašen za ‘best location in the world’ vrlo brzo poslije izbora.
pitanje za ponosne imatelje ove dionice: ocete shortat nakon trigera ili pustit, gledat i uzivat?
[smiley7]

hate red

Pitanje je kako će se DIOKI ponašati slijedeća 2 tjedna. Dosta novaca će se iz THT-a preliti u DIOKI. Cijena bi mogla kratkoročno dosta poletiti. Mislim da to nije dobro, jer će se taj novac brzo povlačiti nakon. Malo je ljudi koji imaju strpljenja 2-3 godine, koliko treba da DIOKI pokaže pravo lice.
Bilo bi dobro dokupiti odmah prije nego se počne trgovati sa THT-om i definitnivno prije nego država napravi povrat za THT.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

radite vi što želite, ali ja se ovdje pojačavam već dosta vremena. do kraja godine predviđam najmanje 600 kuna, a po objavi preko 1500 kuna tj. neprekinuti rast od dana objave pa 6 slijedećih mjeseci jer nikad u regiji nije bilo jačeg i većeg projekta od LNG Adria.

600 KN

Slažem se. Za prvu turu, odmah iza objave. Nakon toga blagi, blagi pad pa rast na miljaka. Mislim da će se na 1000-1500 Kn cijena primiriti u periodu od 12 mjeseci. Nakon toga dalje rast.

Iskreno… mislim da neće ništa od objave biti do kraja veljače.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Kolega cayman vaši postovi neodoljivi podsjećaju na starog kolegu hromog dabra.
Što se tiče diokija mali minus će biti izvješće 3q, zbog pada poslovnog prihoda uzrokovanog remontom postrojenja, koje se tradicionalno dosad odvijalo u 2q.
Veliki plus je još uvijek nerevalorizirana vrijednost zemljišta, koje se vodi u bilanci društva za 170.107.670,00 kn….ili u prijevodu 56,7 kn. po m2…..di toga ima [smiley2]

A jeste skromni s procijenama. [smiley2]

La vita e bella!

… Naravno, Hypo još računa koliko to sve vrijedi…

caymane, što to Hypo još računa ? Naime, znam neke ljude u Hypo leasingu, pa možda dobijem neku informaciju…

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

Molio bih poštovanog radnikdiok-ija za mišljenje o tome koliko je realno moguće da se sva proizvodnja sa Žitnjaka preseli na Omišalj u dogledno vrijeme. Kakav je stav zaposlenih unutar DIOKI-a o toj opciji.
Pokušavam napraviti paralelu sa TDZ->TDR-om.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Možda vam je promaklo, ali kad je Belošević imao nedavno intervju u Busienssu.hr, navedeno je da je Dioki dogovorio prodaju zemljišta za LNG za 140.000.000 kn i da je taj dogovor gotova stvar.

New Report

Close