http://www.seebiz.eu/razgovori-o-diokiju-nastavljaju-se-u-cetvrtak/ar-29099/
Hebote popadaće u nesvijest od toliko pregovora
Radnici Diokija stvarno mogu biti zadovoljnim jer danas su uloženi veliki napori za njihov boljitak . Plod današnjeg sastanka je zaključak da se svi opet sastanu u Četvrtak kada će donijeti zaključak da bi se opet treba sastati i na taj način pomoći gladnim radnicima.
Sve ovo što ste dosad naveli je obična laž i podmetanja od strane RJ i uprave DIOKI-dd.Ništa nije danas dogovoreno osim novog sastanka u četvrtak sa proširenim vjerovnicima i novim papirirma od uprave.Šta dosad nisu sve papire predali?Svi ovi postovi mogu služiti za wc ako se isprintaju.
Četiri čovjeka su trenutno na vrhu peći gdje su počeli štrajk glađu dok se ne isplate zaostale plaće-Toliko o tome da su se sve dogovorili.
Radnici DINE ;vrijeme je da i vi krenete u akciju jer nema ništa niti od vaših plaća niti starta.
Nek nam isplate zaostale plaće pa će se lako startati pogoni.Proglašenjem stečaja svi ćemo dobiti zagarantirane 7500.00 kuna,a ostatak tužite vlasnika jer je privatna firma.Sad vidite kako hoćete,vama na volju.
Živo me zanima što znače ti prošireni vjerovnici, možda je i ministar Čačić donio nešto zanimljivo iz Az.
Mislim, više tko zna što se tu kuha
Evo informacija za sutra,za SVE radnike!
Kako Uprava na čelu sa Ježićem opstruira plan i program restrukturiranja,kako je ovo jedan od mnogih sastanaka koji je završio sa: Dogovorili smo sastanak u četvrtak.A mi smo bez plaće već 7.mjesec,kako se njima očito nigdje ne žuri donesena je odluka:
SUTRA SE IDE NA BLOKADU UPRAVNE ZGRADE! NITKO IZ UPRAVE NEĆE MOĆI UĆI UNUTRA DOK SE NE POSTIGNE DOGOVOR I NE POKRENE PROIZVODNJA,JER OČITO DA INTERES DRŽAVE POSTOJI,ALI JEŽIĆA NE!!
KOLEGE NA VRHU ETILENA ŠTRAJKAJU GLAĐU,A SUTRA ĆE TIM LJUBITELJIMA SASTANAKA I KAVA BITI ONEMOGUĆEN ULAZAK U POSLOVNU ZGRADU!
Da smo bili pametniji danas bi Ježić ostao bez svog skupocjenog Mercedesa,al ako se i dalje bude pravio tvrdoglav ostat ce bez svega,jer MI imamo na to pravo! Kad je on već nas unistio,kad odugovlaci i kad se igra sa sudbinama 1000 obitelji. E pa to više ne može…
Od cijelog današnjeg sastanka najmanje ce ocekivala odluka da će se opet sastat,ali šta se drugo moglo očekivat od Ježića,nego odugovlacenje,a stečajem će izgubit sve!!
Radnici DINE imaju SAVUDRUGOG koji javno kaže na televiziji da vjeruje vlasniku i vladi,
Radnici DINE imaju takav sindikat koji zabranjuje iznošenje transparenata na kojem bi možda pisalo da vlasnik isplati zaostale plaće….itd,,,,,itd.
E PA RADNICI DINE SVAKA VAM ČAST ŠTO VJERUJETE TAKVIM LJUDIMA KOJI SIGURNO BRANE SVOGA GAZDU IZ NEKIH NAMA "NEPOZNATIH"RAZLOGA,jako jadno,tragično što i dalje vjerujete ljudima koji lažu,lažu,….lažu,što i dalje vjerujete sindikatu koji svojim članovima zabranjuje isticanje transparenata,………..
dok god imate(imamo) takve spodobe,jer ih i mi imamo u zagrebu ništa se neće desiti,i dalje prebacivanje na četvrtak,pa utorak,pa onda opet malo u četvrtak i tako to traje već punih 5 mjeseci i trajat će dok ih sami ne izbacimo na ulice,,,,shvatimo već jedanput da i ONI SNOSE OGROMAN DIO KRIVICE ZA OVU SITUACIJU U TVRTKI!!!!!!
Znam da je radnicima dosta priča, ali od ovoga bi doista moglo biti svega
Vaš link
Nešto prikladno za ovaj trenutak
nemojte zamjeriti dragi kolege radnici, kolege forumaši i dioničari, svima nam je dosta svega pa i na ovaj način izražavam svoj bunt
nemojte zamjeriti dragi kolege radnici, kolege forumaši i dioničari, svima nam je dosta svega pa i na ovaj način izražavam svoj bunt
Imamo ma sutra priliku iskazati,i tu u onom najradikalnijem obliku,jer jedino Ježić očito na takav naćin može shvatiti u kakvu nas je situaciju doveo!
Jel ima u nekim medijima o štajku dvojice kolega?
gledam i pratim ovih dana ovaj topic,
znam da je svatko sebi najvažniji i najposebniji
ali pogledajte kako je prošla tvrtka zavana PEVEC,
kako mi se čini vama se sprema ista sudbina
privatna tvrtka, gomila dugova koji su stigli na naplatu,
vlasnik razvlašten, radnici i djelatnost spašeni,
vjerovnici ušli u vlasničku strukturu,
dugovi se vraćaju,
radnici nakon dvije godine dobivaju plaće i otpremnine koje im nisu isplaćene
teško je ali čini mi se da i ovdje vrijedi poslovica strpljen-spašen
sve ćete vjerojatno doznati unutar 30 dana,
spremite se na stečaj s preustrojem po uzoru na PEVEC
p.s. No.1 doglavnik vam je ionako to nekoliko puta ponovio u svim svojim izjavama vezanim uz DIOKI
Radnici DINE imaju SAVUDRUGOG koji javno kaže na televiziji da vjeruje vlasniku i vladi,
Radnici DINE imaju takav sindikat koji zabranjuje iznošenje transparenata na kojem bi možda pisalo da vlasnik isplati zaostale plaće….itd,,,,,itd.
E PA RADNICI DINE SVAKA VAM ČAST ŠTO VJERUJETE TAKVIM LJUDIMA KOJI SIGURNO BRANE SVOGA GAZDU IZ NEKIH NAMA "NEPOZNATIH"RAZLOGA,jako jadno,tragično što i dalje vjerujete ljudima koji lažu,lažu,….lažu,što i dalje vjerujete sindikatu koji svojim članovima zabranjuje isticanje transparenata,………..
dok god imate(imamo) takve spodobe,jer ih i mi imamo u zagrebu ništa se neće desiti,i dalje prebacivanje na četvrtak,pa utorak,pa onda opet malo u četvrtak i tako to traje već punih 5 mjeseci i trajat će dok ih sami ne izbacimo na ulice,,,,shvatimo već jedanput da i ONI SNOSE OGROMAN DIO KRIVICE ZA OVU SITUACIJU U TVRTKI!!!!!!
što je -je:jos su 31.1 pisali da je dogovoreno i da krece,ukljucujuci i plaće-a od tada prodje mjesec i pol a oni sad opet pisu da ce pregovarat o necemu sto su pisali ranije da je dogovoreno [shocked]
Terminal – prodan JANAF-u
UNP – prodan Ini
Etilen – prepolovljava se kapacitet proizvodnje
Energana – smanjuju se kapaciteti na pola
Pa valjda netko mora i otkaz dobiti.
Kakvi vjetrovi na Krku pušu – može li se očekivati start obzirom da se i Hrvati i Azeri hvale odličnim poslovnim odnosima a strateški partner na Krku je Azer?
Ayyubov ili Eyyubov – kako se ono zove?
I ekonomski vlasnici – jesu li riješoli otovorena pitanja, ako oh je bilo, obzirom da su već od prije poznate ćinjenice da su poduprli program.