Na temelju članka 277. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima i članka 13. Statuta društva DIOKI d.d., Zagreb, Žitnjak b.b., Uprava Društva saziva
GLAVNU SKUPŠTINU
dioničkog društva DIOKI, Zagreb, Žitnjak b.b., koja će se održati 5. 11. 2007. u 12 sati u sjedištu Društva, Zagreb, Žitnjak b.b., u Poslovnoj zgradi Društva, IV. kat, velika dvorana.
Za Glavnu skupštinu utvrđuje se
Dnevni red:
1. Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje kvoruma
2. Donošenje odluke o visini naknade članovima Nadzornog odbora Društva.
Ad 2. Visina naknade članovima Nadzornog odbora Društva odredit će se na dan održavanja Glavne skupštine.
to je sve, na žalost.
btw. Centar banka pojavila se jučer među top 10 sa 2753 dionice.
s druge strane, svoju poziciju podebljao HPB skrbn., i to za 160 dionica [smiley11]
Cijela obavijest!!!
Na temelju članka 277. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima i članka 13. Statuta društva DIOKI d.d., Zagreb, Žitnjak b.b., Uprava Društva saziva
GLAVNU SKUPŠTINU
dioničkog društva DIOKI, Zagreb, Žitnjak b.b., koja će se održati 5. 11. 2007. u 12 sati u sjedištu Društva, Zagreb, Žitnjak b.b., u Poslovnoj zgradi Društva, IV. kat, velika dvorana.
Za Glavnu skupštinu utvrđuje se
Dnevni red:
1. Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje kvoruma
2. Donošenje odluke o visini naknade članovima Nadzornog odbora Društva.
Ad 2. Visina naknade članovima Nadzornog odbora Društva odredit će se na dan održavanja Glavne skupštine.
Poziv dioničarima
Na Glavnoj skupštini imaju pravo sudjelovati svi dioničari koji su upisani u knjigu dionica, osobno ili putem opunomoćenika:
• ako unaprijed prijave Društvu u pisanom obliku svoju namjeru sudjelovanja na Glavnoj skupštini najkasnije 7 dana prije dana održavanja
• ako su dioničari pravne osobe, prijavi moraju priložiti izvod iz sudskog registra ili drugog registra iz kojeg su vidljivi podaci o tvrtki, sjedištu i zakonskom zastupniku toga dioničara.
Dioničare mogu zastupati opunomoćenici na temelju valjane pisane punomoći koju izdaje dioničar, odnosno u ime dioničara koji je pravna osoba, osoba ovlaštena za zastupanje u skladu s odredbama čl. 33. Statuta Dioki d.d.
Punomoć koju daje dioničar-fizička osoba, mora biti ovjerena kod javnog bilježnika.
Obustavlja se svaki upis u knjigu dionioca zadnjeg dana roka za podnošenje prijave do prvoga sljedećega radnog dana nakon održavanja Glavne skupštine.
Uvid u materijale za Glavnu skupštinu moguć je osobno u sjedištu Društva, od dana objave poziva za Glavnu skupštinu.
Pozivaju se sudionici da dođu na Glavnu skupštinu pola sata prije zakazanog početka radi pravodobnog sastavljanja popisa sudionika na Glavnoj skupštini.
Ako se Glavna skupština 5. 11. 2007. ne bi mogla održati zbog nepostojanja kvoruma određenog Statutom, Glavna skupština će se održati 22. 11. 2007. u 12 sati na istom mjestu.
DIOKI d.d. Zagreb
Evo još jedne dobre:
predstavnici OMV-a i EON-a traže stanove u ZG-u (u zakup) za svoje ljude koji će raditi na projektu Adria LNG na Krku!
Doznao danas od frenda čija sister radi u jednoj zg-agenciji za promet nekretninama.
[smiley11][smiley7][smiley2]
prvi navodno dolaze dvojica OMV-ovaca, već su imenovani za funkcije predstavnika te firme u LNG-projektu.
i što je najvažnije, svi se ponašaju kao da je Omišalj gotova stvar.[smiley11]
Načuo sam suprotno, tj. da je sve na čekanju još uvijek. A i ja bih jaaaako volio da se ipak malo već očituju o tome. No, možda ni to nije tako loše.
Moći ćemo jeftinije dokupiti kad nam neke druge obave svoje. [smiley1]
prvi navodno dolaze dvojica OMV-ovaca, već su imenovani za funkcije predstavnika te firme u LNG-projektu.
i što je najvažnije, svi se ponašaju kao da je Omišalj gotova stvar.[smiley11]
Za mene, Omišalj i jest gotova stvar.[smiley1]. A uskoro će se to i pokazati istinitim
Za mene, Omišalj i jest gotova stvar.[smiley1]. A uskoro će se to i pokazati istinitim
Pa di si Kajmane, kućo stara?
Mislim da nije fer da nas počastiš svojim komentarima svake prestupne.
Znam da imaš svoje privatne biznise, ali daj malo podgrij naša srca željna lijepih razmišljanja o Diokiju. [smiley2]
pa što će vam dioki kad imate HT……[smiley1]. evo vikenda pa sam našao malo vremena da nešto napišem, iako je već svima jasno da će ovdje biti ogromne zarade, a ja mislim da će to vrlo skoro. otvorio se mandi (lova je već na računu dioki-a), prodali su još par hektara za neki drugi centar blizu mandija tako da će i tu biti love, a najljepše je što im i dalje ostaje preko 1000000 m2, a čitam u oglasniku da se tamo uredno traži 300 eur/m2 i da se bez problema dobije 250eur /m2. Onda kad vidim da u ind. zoni u Omišlju traže isto tako 300 eur/m2, dobivamo računicu da je dioki po ovim cijenama skoro pa besplatan. Naravno, Hypo još računa koliko to sve vrijedi, ali ja i dalje smatram da u slučaju dolaska LNG-a cijena neće biti ispod 1500 kuna. Pa makar bio smatran za najveću budalu…