DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cayman006

OPORTUNIST, 17.09.2007. u 12:37
nije mandi lanjski snijeg jer ga nije bilo u izvješćima, a nije lova isparila. osim toga, prodali su nedavno još par hektara zemljišta pa ćete uskoro imati još jedan centar na diokijevom zemljištu. sve u svemu, mi smo preko 500 kuna vrlo skoro. samo da prođe taj usrani t-ht.

Štovani kolega, cijenim Vaše afirmativno pisanje o Diokiju i vjerovanje u istu ( posjedujem je od samih početaka),međutim istine radi, navedenu prodaju napravila je još stara uprava ( prije Ježića),…a koliko su bili
(ne)sposobni govori činjenica,da su uspjeli ovu respektabilnu firmu dovesti do gubitka od preko 200 milja. kuna.Od dolaska Ježića, saniran je u par godina gubitak, te predstoji samo uzlazni trend…..Što se tiče ” nedavno prodanog zemljišta od par hektara”…..to je prvi glas koji mi dopire do uha ( a čujem jako dobro….).

pozdrav…..
jel moze netko stavit K/P

hvala

Sutrašnji Poslovni na naslovnici donosi priču o tome hoće li radnici PETROKEMIJE i DIOKIJA dobiti dionice INE po povlaštenim uvjetima ili će se za njih naći neko drugo rješenje.
Ono što razaznajem iz malih slova da je druga opcija dionice Petrokemije. [smiley6]

La vita e bella!

pa zato su cadjara boysi tako aktivni i u vrijeme korekcije..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Sutrašnji Poslovni na naslovnici donosi priču o tome hoće li radnici
PETROKEMIJE i DIOKIJA dobiti dionice INE po povlaštenim uvjetima ili će
se za njih naći neko drugo rješenje. Ono što razaznajem iz malih slova
da je druga opcija dionice Petrokemije. [smiley6]

Radnici Diokia (za PTKM ne znam) dobili su dionice dioki-a pod uvjetom da se odreknu prava na dionice INA-e, a ista odredba piše u Zakonu o privatizaciji INA-e. Po meni, bolje im je što su uzeli dioki jer su dobili po 20 kuna komad a danas im je cijena oko 400, a bila je čak i 500 kuna, dok se na ini moglo uzeti najviše 100%, a kad oni dobiju recimo da će najviše moći imati oko 150%. Dakle, teško da će oni išta dobiti. A ako dobiju, ne bih volio biti dioničar INA-e jer to znači da će cijena dolje i ispod 2600 kuna. ZA PTKM ne znam jer ne pratim.

Radnici DIOKIja su dobili dionice, ali navodno će preostali paket HPP kupiti radnici koji nisu već kupili dionice.

Ovo sam načuo od nekih ljudi u DIOKIju što ne mora biti vjerdostojno.

Kako se ono kaže – kurva o poštenju, vojnik o skraćenju, a radnici o dionicama….

” Radnici Diokia (za PTKM ne znam) dobili su dionice dioki-a pod uvjetom da se odreknu prava na dionice INA-e, a ista odredba piše u Zakonu o privatizaciji INA-e.
????
ja se nisam odrekao nikakvog prava. jedino sam iskoristio svoje pravo na “povlastenu cijenu dionice diokia” pa sam zato izgubio pravo na kupnju neke druge dionice po povlastenim uvjetima. u to vrijeme nije se uopce znalo da li ce radnici diokia uopce imati pravo na kupnju ininih dionica. meni nije zao!
bilo bi zanimljivo da se potegne pitanje kakve su to povlastene uvjete dobili radnici ako se zna da je i R. Jezic platio 20kn po dionici.

U slučaju i da dođe do sekundarne ponude dionica radnicima diokija, koji to pravo nisu iskoristili u prvoj ponudi, cijena dionica bi za polazišnu osnovu imala nominalu (500-popust).Da se to i ostvari ,u što sam vrlo skeptičan, krajnja cijena za radnike, ovisno o stažu i ne bi bila bitno povoljnija od trenutno tržišne. …..zato nema mjesta za bojazan.

Radnici DIOKIja su dobili dionice, ali navodno će preostali paket HPP kupiti radnici koji nisu već kupili dionice. Ovo sam načuo od nekih ljudi u DIOKIju što ne mora biti vjerdostojno.

Da mi je znati koji su to radnici? radije provjerite tu informaciju jer mislim da nije vjerodostojna

Radnici DIOKIja su dobili dionice, ali navodno će preostali paket HPP kupiti radnici koji nisu već kupili dionice.

Ovo sam načuo od nekih ljudi u DIOKIju što ne mora biti vjerdostojno.

Kako se ono kaže – kurva o poštenju, vojnik o skraćenju, a radnici o dionicama….

Jako tesko da ce ovo zaživjeti, vjerojatno će se pronaći neka druga opcija

Samo teško je usporediti vremena kad su radnici DIOKI -ja dobivali dionice i sadašnje vrijeme.
1. tada je ljudima dionica bilo nešto čega se treba brzo rješavati. Danas je stav ljudi prema tome ipak puno pozitivniji.
2. Lagano je dati lovu radnicima INE jer znaju koliko dionica vrijedi na tržištu. Hoću reći, to je danas sigurna lova.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Još malo novosti iz sutrašnjeg Poslovnog (na naslovnici).

Plinacro ipak ulazi u Adria LNG konzorcij!

La vita e bella!

New Report

Close