Sto misli cijenjena ekipa s foruma (predvidanja) o kretanju cijene dionice diokija do kraja rujna? Ako neki pocnu izlaziti(radnici i mali) zbog kupnje ht-a sad jos na pocetku ponude, mozda cijena jos padne prema 360 pa bude jos ljepsa prilika za dodatni dokup? ja sam kupio prvi put dioki u dva navrata u zadnjih 3 tjedna. po 385 i po 403! [smiley2] i zadovoljan sam sto ga posjedujem! veselim se onomu cemu se veseli i vecina ljudi na ovom topicu i mislim zadrzati dioki – nije mi frka, moze i par godina stajati.
Pa ako ćemo uzet u obzir Kostolanyeve riječi i način razmišljanja ,značilo bi to da će dionica još padati:”jer kaže ako je mali promet ,a cijena pada, tada je to loš znak i cjena će i dalje padat”
tako da ko vjeruje u tu dionicu može je po vrlo niskim cijenama dokupit ili započet po niskoj cijeni,što bi na dugoročno moralo donijeti nekakav dobitak!
@ kifi
koga uopće zanimaju tvoja osobna razmišljanja o cijeni ove dionice, i to ničim potkrijepljena?! malo si se navukao na priče o korekciji, ht-u, globalnoj krizi, radnicima s drhtavim ručicama i sad ispaljuješ da cijena pada ispod 350… svašta.
evo, ja baš mislim da će cijena do kraja sljedećeg tjedna biti viša od 400 kn.
ali, koga zanima što ja mislim?
Ja ne izlazim van makar umro, ALI brat bratu kad pomislim da je dioki u minusu mlrd. i dvije stonine milijuna kuna malo se ukakim[smiley8]
Svi smo mi po naravi nestrpljivi, ali ja čekam 2010., bez LNG cijena 1.500 -2000 kn, s LNG-om 2.500-3.000, a do tada… who nows ?
Gledam malo zadnje dane neke druge firme, npr. Kraš, Koestlin, Ledo i dr., koje rezerve imaju, dobit … a gdje je Dioki od dobiti … ni mi svedne[smiley8]
[color=blue]Sto misli cijenjena ekipa s foruma (predvidanja) o kretanju cijene dionice diokija do kraja rujna?[/color] Ako neki pocnu izlaziti(radnici i mali) zbog kupnje ht-a sad jos na pocetku ponude, mozda cijena jos padne prema 360 pa bude jos ljepsa prilika za dodatni dokup? ja sam kupio prvi put dioki u dva navrata u zadnjih 3 tjedna. po 385 i po 403! i zadovoljan sam sto ga posjedujem! veselim se onomu cemu se veseli i vecina ljudi na ovom topicu i mislim zadrzati dioki – nije mi frka, moze i par godina stajati.
taxodium
Njega zanimaju moja osobna razmišljanja, a i tvoja. A što si se ti napalio. Zar stvarno misliš da če moj post dići ili spustiti cijenu dionice. ha, ha,ha
samo dokupljujte i šutite. to vam je moj savjet….nema još puno vremena za dokup….tako ja mislim…pogotovo kad se u izvješću vidi koliko su dobili od prodaje zemljišta Mandi-ju na žitnjaku….[smiley1]
cayman006
Da je dionica Diok-ja jedna od perspektivnijih na našem tržištu, nema dileme, ali ta prodaja zemljišta Mandi-ju je ” lanjski snijeg”.
13. 09.
HFP 309.402 dionice
Sever Drago 2570 dion.
14. 09.
HFP 309.381 dion. [color=blue](-21)[/color]
Sever Drago 2590 dion. (+20)
Mislim da je zemljiste prodano za vrijeme bivse uprave tj Selebaj&Co
samo dokupljujte i šutite. to vam je moj savjet….nema još puno vremena za dokup….tako ja mislim…pogotovo kad se u izvješću vidi koliko su dobili od prodaje zemljišta Mandi-ju na žitnjaku….[smiley1]
Pridružujem se kolegi caymanu.
13. 09. HFP 309.402 dionice Sever Drago 2570 dion. 14. 09. HFP 309.381 dion. [color=blue](-21)[/color] Sever Drago 2590 dion. (+20)
jel zna tko po kojoj cijeni HFP prodaje dionice, po trzisnoj ili?
i ja samo dokupljujem kad skupim nesto love
nije mandi lanjski snijeg jer ga nije bilo u izvješćima, a nije lova isparila. osim toga, prodali su nedavno još par hektara zemljišta pa ćete uskoro imati još jedan centar na diokijevom zemljištu. sve u svemu, mi smo preko 500 kuna vrlo skoro. samo da prođe taj usrani t-ht.