Vuuuuhuuuu….sjela plaća za 11. mjesec! 210 kuna bon kod našeg Mesije Todorića! Mojoj sreči nikad kraja!!!
Pravac trgovački sud Zagreb i/ili Rijeka i dati prijedlog sudu za otvaranje stečaja
Izgleda da ni od onog što je RJ bio na Krku ništa. Nikakve uplate, nikakvo pokretanje proizvodnje.
Neznam kako je taj čovjek mogao doć tamo i jednostavno lagat te ljude. A on je navodno iz tog kraja.
Pravac trgovački sud Zagreb i/ili Rijeka i dati prijedlog sudu za otvaranje stečaja
Izgleda da ni od onog što je RJ bio na Krku ništa. Nikakve uplate, nikakvo pokretanje proizvodnje.
Neznam kako je taj čovjek mogao doć tamo i jednostavno lagat te ljude. A on je navodno iz tog kraja.
[/quote]
Zar nije kolega slunto rekao da je sastanak u vladi u četvrtak. E sad ako i ovu proizvodnju namjenjenu izvozu shebemo onda stvarno treba ići što prije iz ove zemlje. [bye]
Sve je rečeno,jedino se stečajem može Ježića izbacit van…
Na pragu si otkrića perpetum mobila – kako to misliš uzeti RJ što je njegovo – možda Zakonom ili dekretom?
I opet šta ti to vrijedi kada je najveći vjerovnik HAAB iz Klagenfurta koja je u vlasništvu Austrije.
S hipotekama na operativnoj imovini i zemljištu za LNG terminal.
Imaš pravo Sava,jedini način da se J.R izbaci iz firme,je taj da se on pojavi među radnicima,u krugu tvornice,pa da vidi šta je očaj i glad.Mislim da bi radnici nasli onda nacina da ga se uvjeri da izađe van [wink] uostalom treba mu dat neku plaketu,pohvalu jer je uspio uništiti takvu firmu,za to zbilja,opet ponavljam trebas biti talentiran i normlano mižerija od covika [angry]
Danas je sastanak u 17h sa Mršićem,u četvrtak Vlada raspravlja o DIOKI-ju,i mislim da je to to.poslije toga nema vise pon-petak nego je odgovor jel se ide u proizvodnju ili stečaj.
Nadam se i vjerujem u ovo prvo,jer bila bi glupost zatvoriti ovakvu firmu,zna se kome se resetke namjenjene.
koje sra.e s tim diokiem, totalno zapetljana situacija… kako i kada ce se to otpetljati sam bog valjda zna…
Danas je sastanak u 17h sa Mršićem,u četvrtak Vlada raspravlja o DIOKI-ju,i mislim da je to to.poslije toga nema vise pon-petak nego je odgovor jel se ide u proizvodnju ili stečaj.
Nadam se i vjerujem u ovo prvo,jer bila bi glupost zatvoriti ovakvu firmu,zna se kome se resetke namjenjene.
Priupitajte ministra onak usput kako to dopuštaju reketarenje Diokija – financijski troškovi i kamate u 2011. 290 milijuna kuna – PLAĆENO!!!!
Glede rešetaka – krenimo od ministara preko tajnika pomoćnika zamjenika……Dok dođeš do svoga RJ past će i koji sudac – jednostavno bit će odavno sve popunjeno.
Ispasti će da je RJ kriv i za unutarnji dug prema RH.
Nijedan projekt Vlada i javna poduzeća nemaju spreman – a Dioki može startati 2-3 MEGA PROJEKTA!
Dok čekamo babu s kolačima evo malo povijesti…
Lijep kaže RJ, Ina je prenapumpala cijenu Diokija u elaboratu na 520 miliona kuna.
I to je živa istina. Dioki vrijedi oko 400 miliona kuna. Kolike su ono obaveze?
Sve je rečeno,jedino se stečajem može Ježića izbacit van…
ne sjedne li uskoro koja uplata , UPRAVO TO ĆE SE I DOGODITI ! a što se ježića tiće ( njega nije briga za ljude " pozvao ga je čovjek ( sa skupa na krku ) da dođe kod njega na ručak , pritom ga uvjeravajući da je siguran u to da bi iz njegove kuće izašao gladan "! vjerujte mi kad kažem da ga to nije niti naj manje pogodilo . uostalom da mu je stalo prodao bi onaj mercedes CL600 mislim , pa bi bar vratio ono što su mu radnici posudili .