caymane dobar si ti, ali tvoje oduševljenje sa Marčinkom je bilo, moraš priznati, malo euforično.
Pozdrav svim imateljima dionica DIOKI-ja gdje god bili. [smiley2]
profesore, meni ipak treba puno više od marka marčinka da bih se oduševio. na žalost tako je…što mogu
caymane, inače te cijenim, ali sad mi nisi baš dosljedan što se tiče Marčinka. Prvo si rekao da je dobro što je među prvih 10, a sad kad je ispao iz top10 govoriš “…a što se marčinka tiče, briga me jel prodao ili nije, jel kupio ili nije…”
Pa nije rekao da je dobro što prodaje, samo je rekao da ga nije briga, ja mislim da je post Ok.
ja o tom čovjeku ne mislim ništa jer ne osuđujem ljude temeljem novinskog teksta (jer upravo to pljuvanje po svemu u ovoj zemlji iz novina mi se gadi), očito da ima putra na glavi, napisao sam to kao vijest jer to i je vijest za burzu i dionicu. Očito je da je kupovao iz nekog razloga, možda je nešto čuo, možda je početnik na burzi pa malo kupi i onda proda dio, tko će ga znati…Bitno je da znaš zašto si u nekoj dionici a ja ovdje znam što čekam. A ako će netko ući ili izaći zbog marčinka, opet ok.
Ova info. za Marčinka je sasvim dobra informacija, ipak nadam se da mu nije prodala još neka veća faca[smiley2]
Ja sam u Diokiju dušom i tijelom, al vrlo moguć scenarij je da ćemo se načekat k´o ozebli sunca. Fakat me je lagano stepla informacija da je Dioki imao veliki remont ovo ljeto / 20+45 dana pa za 3Q možemo očekivat pušionicu…
Prije sam rekao da 2-3 godine neću ni pogledatai kako stoji dionica (ne čitaj doslovno) nego nakon tog vremena i to je u stvari rekao Belošević u intervjuu u Businessu. Znači 2010.god. dionica je ziher 1.500 kn (svakako da se osobno nadam i mnogo prije, a prije svega zbog LNG-a)
Pošto sam već imao nekoliko kratkih avantura s DIOKijem, smatram da je vrijeme za jednu pravu, dugotrajnu – ženidbu čak.
Kako je prilično izgledan prihod od cca 4 milijarde kroz 2-3 godine, postaje jasno da DIOKIjev FI može izgledati čarobno, posebice ako srede silne gubitke u Dini, koja u tom prihodu ne sudjeluje ni blizu proporcionalno gubitku kojem generira. Smatram da LNG u cijeloj priči ni nije toliko bitan, a ukoliko bude na Krku, to bolje. Uzevši u obzir to, a i izjave menadžmenta u zadnjih godinu dana, realno je očekivati sasvim fin prinos na ovoj dionici uz veliku dozu sigurnosti.
ja o tom čovjeku ne mislim ništa jer ne osuđujem ljude temeljem novinskog teksta (jer upravo to pljuvanje po svemu u ovoj zemlji iz novina mi se gadi), očito da ima putra na glavi, napisao sam to kao vijest jer to i je vijest za burzu i dionicu. Očito je da je kupovao iz nekog razloga, možda je nešto čuo, možda je početnik na burzi pa malo kupi i onda proda dio, tko će ga znati…Bitno je da znaš zašto si u nekoj dionici a ja ovdje znam što čekam. A ako će netko ući ili izaći zbog marčinka, opet ok.
A možda mu netko vraća uslugu što je jedini trunuo u zatvoru (tko je peti ortak ? [smiley6] )
Ne mogu vjerovati da zadnje dane prije THHT-manije spuštaju cijenu DIOKI-ju.
Prodaja je stvarno jaka, bumo vidli sutra, kažu slijepci.[smiley1]
Sto misli cijenjena ekipa s foruma (predvidanja) o kretanju cijene dionice diokija do kraja rujna? Ako neki pocnu izlaziti(radnici i mali) zbog kupnje ht-a sad jos na pocetku ponude, mozda cijena jos padne prema 360 pa bude jos ljepsa prilika za dodatni dokup? ja sam kupio prvi put dioki u dva navrata u zadnjih 3 tjedna. po 385 i po 403! [smiley2] i zadovoljan sam sto ga posjedujem! veselim se onomu cemu se veseli i vecina ljudi na ovom topicu i mislim zadrzati dioki – nije mi frka, moze i par godina stajati.
cayman006:
”
odeš u sda, platiš i pogledaš…ako ti je marčinko zvijezda vodilja. ako nije, onda meni povjeruješ i ideš dalje…[smiley1]
”
koliko to košta? Da li dobiješ ispis svih dioniočara?
600 kuna. To ti je svega par desetaka lipa po dioničaru. Dobiješ kompletan ispis na CD-u.
asdfgh123: ” cayman006: ” odeš u sda, platiš i pogledaš…ako ti je marčinko zvijezda vodilja. ako nije, onda meni povjeruješ i ideš dalje…[smiley1] ” koliko to košta? Da li dobiješ ispis svih dioniočara? ” 600 kuna. To ti je svega par desetaka lipa po dioničaru. Dobiješ kompletan ispis na CD-u.
Ispis koji već sutra nije ažuran…[smiley1]