DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

otkud veselje? pa čovjek koji se inače ne bavi dionicama je kupio dioki, a poznat je kao osoba sa dobrim informacijama. da se dublje kopalo kod glumine, svašta bi isplivalo i o vašim idolima, pa stoga i vi imate razloga za veselje jer to je znak da ćemo ubrzo prema gore

Pridruzujem se kolegama u skupljanju [smiley11]

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

DIOKI D.D./REDOVNA DIONICA DIOK-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 309.402 7,65 Osnovni račun
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 297.918 7,37 Osnovni račun
4. HPB D.D. 43.779 1,08 Skrb. račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.522 0,26 Skrb. račun
6. ŠKOJO FRANJO 8.450 0,21 Osnovni račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 6.975 0,17 Skrb. račun
8. VABA D.D. BANKA 6.441 0,16 Skrb. račun
9. SEVER DRAGO 2.570 0,06 Osnovni račun
10. KUNIĆ DRAGUTIN 2.000 0,05 Osnovni račun
Ukupno: 92,94

Ode Lijana d.o.o. iz top 10.

caymane, što ćemo sad kad je Marčinko otišao. Plakati i prodavati. Prestati sanjati pare. [smiley2]

Ja u DIOKI vjerujem, bez obzira na prisustvo Marčinka.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

ja ne sanjam pare nego ih stvaram, a što se marčinka tiče, briga me jel prodao ili nije, jel kupio ili nije. ja znam zašto sam uzeo dioki i zašto ga ovih dana dokupljujem intenzivno, a vi mislite što želite. evo, i danas sam uzeo nešto malo. prosjek ulaska mi je oko 200….obzirom da sam ušao na 90 i stalno dokupljivao, mislim da je to dobar prosjek. a ne dajem ga tako brzo.

ja ne sanjam pare nego ih stvaram, a što se marčinka tiče, briga me jel prodao ili nije, jel kupio ili nije. ja znam zašto sam uzeo dioki i zašto ga ovih dana dokupljujem intenzivno, a vi mislite što želite. evo, i danas sam uzeo nešto malo. prosjek ulaska mi je oko 200….obzirom da sam ušao na 90 i stalno dokupljivao, mislim da je to dobar prosjek. a ne dajem ga tako brzo.

caymane, inače te cijenim, ali sad mi nisi baš dosljedan što se tiče Marčinka. Prvo si rekao da je dobro što je među prvih 10, a sad kad je ispao iz top10 govoriš “…a što se marčinka tiče, briga me jel prodao ili nije, jel kupio ili nije…”

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

sada je pao na 11 mjesto jer je prodao nešto komada, a ovaj iznad je kupio, dakle unutra je, ali ja nisam unutra zbog njega. koje su mu namjere ne znam niti me interesira, to je bit mojeg posta. super ako je ušao da zaradi, nema veze i ako proda, to nije od utjecaja na cijenu

a gdje se može vidjeti tko je na 11. mjestu?

odeš u sda, platiš i pogledaš…ako ti je marčinko zvijezda vodilja. ako nije, onda meni povjeruješ i ideš dalje…[smiley1]

pozdrav

danas je cijena pala na 380-tak kuna, pocela je lagana stagnacija zbog IPO-a THT-a, ovo je prilika za povoljan dokup, ako se ne varam, prilikom IPO-a INE cijena je od 240-250 kn koliko se kretala, u jednom trenu pala na 215, ali ubrzo se vratila na 240, osim za dokup bit ce zanimljiva i za daytrading
pozdrav

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

odeš u sda, platiš i pogledaš…ako ti je marčinko zvijezda vodilja. ako nije, onda meni povjeruješ i ideš dalje…[smiley1]

koliko to košta? Da li dobiješ ispis svih dioniočara?

pozdrav

danas je cijena pala na 380-tak kuna, pocela je lagana stagnacija zbog IPO-a THT-a, ovo je prilika za povoljan dokup, ako se ne varam, prilikom IPO-a INE cijena je od 240-250 kn koliko se kretala, u jednom trenu pala na 215, ali ubrzo se vratila na 240, osim za dokup bit ce zanimljiva i za daytrading
pozdrav

pa ak bude na 215 onda sigurno [smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close