Ne znam zašto RJ ovo ne ponudi kinezima, oni su zainteresirani ama baš za sve, a lova nije problem, nego ova zahebancija traje već mjesecima. Mislim da bi se s kinezima ovo izlicitiralo u nebesa, a sad je svima skupo i zahebavaju. [angry]
Izgubit će i tako i onako, što nije spustio Koncaru cijenu, njegov sin je ustvrdio da je to glavni razlog što su odustali. Što dobiva tim pricama o novim partnerima koji svi redom odustaju?
Izgubit će, ali neće se maknuti dok iza sebe ne ostavi maksimalnu štetu.
Ovo više nije tema za poslovni, nego za medicinski forum. Za RJ bi najveći poraz bio da netko preuzme Dioki i digne ga iz pepela. Vodi ga samo jedan motiv: Nisam uspio ja, e bogami neće ni drugi.
Izgubit će i tako i onako, što nije spustio Koncaru cijenu, njegov sin je ustvrdio da je to glavni razlog što su odustali. Što dobiva tim pricama o novim partnerima koji svi redom odustaju?
Izgubit će, ali neće se maknuti dok iza sebe ne ostavi maksimalnu štetu.
Ovo više nije tema za poslovni, nego za medicinski forum. Za RJ bi najveći poraz bio da netko preuzme Dioki i digne ga iz pepela. Vodi ga samo jedan motiv: Nisam uspio ja, e bogami neće ni drugi.
[/quote]
Vaš link
Ne znam zašto RJ ovo ne ponudi kinezima, oni su zainteresirani ama baš za sve, a lova nije problem, nego ova zahebancija traje već mjesecima. Mislim da bi se s kinezima ovo izlicitiralo u nebesa, a sad je svima skupo i zahebavaju. [angry]
Nemoj se kladiti u to. Kinezi bi bili spremni platit samo ono što im vrijedi i to po realnoj cijeni (nije bog zna što, pogoni su stari i izraubani) i onda preseliti u Kinu. BTW, Kinezi imaju love, dobrim dijelom i zato jer se ne ponašaju kao pijani milijarderi.
Ruku na srce, da Dioki zapravo jako malo vrijedi govori i to da interes za njega ne pokazuje niti jedno europsko, pa ni svjetsko ime iz branše (Dow, Polimeri, Basell,…čak niti manji igrači)
Koga RJ dovodi kao partnere; Čermak, Terra Nova, Končar… pa to su sve hazarderi.
Možda ću zvučat bezobrazno. Tko je u "špilu", taj ne čita Liderpress, niti slične novine. Takve novine izlaze zbog outsidera. Točnije, pišu ih insideri da bi zaveli outsidere.
Mogu ti ilustrirat s par primjera. Veli mi kolega: gle kako su nahvalili tu i tu firmu. Velim ja: Znam, znam i koliku su lovu dobili da ih nahvale.
Ili, ima tome dugo, zamolili me za interview na nekoj maloj radio postaji, nebitno o čemu. Reče mi urednik: Lako vam je to, samo sastavite popis pitanja koje želite da vas pitamo. Neš ti poštene informacije za slušaoce. Nisam nastupio.
Zašto kinezima kada je već sve dogovoreno sa Francuzima i Azerima. Ostale mogućnosti neću ni spominjati dok se ne realiziraju najavljeni poslovi.
Za informaciju lista potpisnika stan steela se ubrzano popunjava posebno nakon potpisa Porezne uprave!
Dogovor Azera sa upravom Dioki-a je tekao otprilike ovako:
Pitaju Azeri
– Kad ćete vratit lovu koju ste nam dužni
– Odmah, čim nas Hep odblokira
– Kad će vas odblokirat
– Čim mu vratimo lovu
– Što čekate
– Moramo prvo vratit nešto Ini, pa državi, pa …
Zašto kinezima kada je već sve dogovoreno sa Francuzima i Azerima. Ostale mogućnosti neću ni spominjati dok se ne realiziraju najavljeni poslovi.
Za informaciju lista potpisnika stan steela se ubrzano popunjava posebno nakon potpisa Porezne uprave!
[/quote]
Današnje spominjanje strateškog partnera koji ulazi u vlasništvo kompanije skupa s vjerovnicima je velika pobjeda Diokija, Uprave i RJ!
Znamo kako je to bilo planirano prije – ulazak vjerovnika koji bi onda svoje dionice udilali uz enormnu zaradu.
Druga velika pobjeda je povećanje prerade plina u Etanu – stručnjaci iz Diokija su ipak bili u pravu kada su prokaivali Inu da neisporukomstrateške sirovine tjera Dioki u gubitke.
Treća velika pobjeda će biti Sud – potvrda vještaka da je HEP oštetio Dioki kao i da je JANAF dobio zemljište u pola cijene.
SAVO,
ti si car,kralj…….
Riječ STRATEŠKI PARTNER za mene u ovom trenutku znači povratak PRAVNE DRŽAVE u Hrvatsku.
Evo i par natuknica glede ovoga mog navoda.
1. Tko je zabranio da Diokiju da proda terminale na Žitnjaku Petrolu, OMV-u ili netkom trećem nego je to morao pokloniti JANAF-u u pol cijene. JANAF u te iste terminale sada pokušava ukrcati ruske derivate i Broda.
2. Tko je dao zeleno svjetlo Begoviću da raskine Ugovor o kupnji već plaćene nekretnine na Žitnjaku?
Je li mu netko zagarantirao da će pravna država zažmiriti na oba oka glede njega i glede HEP-a u tom slučaju.
Riječ STRATEŠKI PARTNER za mene u ovom trenutku znači povratak PRAVNE DRŽAVE u Hrvatsku.
Evo i par natuknica glede ovoga mog navoda.
1. Tko je zabranio da Diokiju da proda terminale na Žitnjaku Petrolu, OMV-u ili netkom trećem nego je to morao pokloniti JANAF-u u pol cijene. JANAF u te iste terminale sada pokušava ukrcati ruske derivate i Broda.
2. Tko je dao zeleno svjetlo Begoviću da raskine Ugovor o kupnji već plaćene nekretnine na Žitnjaku?
Je li mu netko zagarantirao da će pravna država zažmiriti na oba oka glede njega i glede HEP-a u tom slučaju.
[/quote]
sava ,ponekad znaš stvarno napisati glupost,ali ko radi taj i griješi,ali s ovim si vjerojatno pogodio u sridu jer nema logike raditi stvari koje je uprava dioki-a radila.očito je da je to dolazilo negdje s vrha mada je moguće da je u pitanju i vraćanje usluge nekome za nešto.