Pročitajte malo što je pokojni Belošević govorio – direktno je optužio MOL da svojom politikom u RH ruši Dioki kako bi ga uništio te preuzeo tržšte.
Stožer radi za one koji si i doveli do ovakve situacije a sada bi je kao trebali riješavati.
Malo morgen – kolike su direktne štete nastupile po Dioki – mislim da se to broji u stotinama a na destcima milijuna kuna.
hmm..da nije iz tog razloga i pokojni?
…..
[/quote]
Stoga sam i rekao da je njihov poziv morbidan!
Kakose dogovarati s takvim ljudima.
Uostalom – Hanžeković ima sve ovlasti RJ, pa neka se dogovaraju s njim.
Pročitajte malo što je pokojni Belošević govorio – direktno je optužio MOL da svojom politikom u RH ruši Dioki kako bi ga uništio te preuzeo tržšte.
Stožer radi za one koji si i doveli do ovakve situacije a sada bi je kao trebali riješavati.
Malo morgen – kolike su direktne štete nastupile po Dioki – mislim da se to broji u stotinama a na destcima milijuna kuna.
hmm..da nije iz tog razloga i pokojni?
…..
[/quote]
Stoga sam i rekao da je njihov poziv morbidan!
Kakose dogovarati s takvim ljudima.
Uostalom – Hanžeković ima sve ovlasti RJ, pa neka se dogovaraju s njim.
[/quote]
Kolega koliki je trenutacni BV?
Jesi li siguran da je to tako kao što piše ili je još jedna u nizu dezinformacija?
Jesam, dokument je autentičan
Koji se to paničar istresao danas po bidu [angry] ?? Pa dobro ljudi kaj vi ne čitate Lider?? Dioki neće pasti: Zašto?? Pa jednostavno zato jer bankama to ne paše.Odlučili su Dioki podignuti na noge i onda prodati. Ulaze u vlasničku strukturu. R.J. je aut.Što to znači za cijenu dionice???? Čitajte lider i čuvajte svoj novac! [proud]
Svako malo se treba prisjetiti richterovog poučka.
Pa da vidimo. Dana 09.01.2012. sam napisao da sam dana 08.08.2011. napisao:
dakle evo polako se događa ono što smo mi " pojedinci " i govorili da će se desiti. za vas ostale koji niste znali šta je "kupovanje vremena" , evo praktičan primjer ( doživjeli ste ga ) !. a dragom kolegi koji je komentirao moju objavu "da će dionica ići dole " [bye] , – sa svojim komentarom "boli li me nešto u lijevom ramenu"! pa srdačan pozdrav i jedno pitanje -gdje tebe sad boli ? pozdrav svima i SRETNO !!!
Gudio sam ja tu priču i u svom postu od 08.08.2011.:
Na kraju čestitam svima koji su popili navlakušu prošli tjedan i kupili dionice. Dugoročno ova dionica ima trend strmo prema dolje.
kad je onomad netko isforsirao nagli porast cijene dionice, da bi ista nakon dva dana zaronila još dublje.
[/quote]
TK dioki grupe je sve respektabilnija. Jucer je bila 1,5 kn po dionici njemačkog telekoma u hrvatskoj, a danas vec 1,25 kn po dionici. Mozda Ht ove godine barem podijeli 20 dioki grupa kroz dividendu? a u proteklih 5 godina je podijelio 100 dioki grupa, od cega je u "nemčiju" poslao 4-5 milijardi kuna, ovaj 40- 50 diokia.
Prijatelju Zaprudjane mi zaposlenici smo naucili da nas se omalozava.Danas smo svi stozer za obranu DIOKI-ja.Nasa pisma upucena na vise adresa Vlade,Ministarstva,Predsjednika drzave pomaknuli su nase probleme sa mrtve tocke.Predstavnici radnika usli su danas na mala vrata u Ministarstvo gospodarstva.Upoznati su iz pisma o nasim problemima uz cudjenje zasto te probleme nerjesava nasa uprava a ne predstavnici radnika.Iz ovoga se vidi kako je nasa uprava vrsila intezivne pregovore.U popodnevnim satima zakazan je sastanak Ministarstva gospodarstva,HEPA i INE na temu DIOKI-ja.Sada nasa uprava pokusava uvaliti nama nekakva obecanja o jednoj placi o nekakvim potpisanim odlukama.Nasoj upravi vise nitko ne vjeruje i neodustajemo od naseg najavljenog prosvjeda 31.01,01.02,02.02.Mi nezivimo od obecanja.Zivjeti mozemo jedino od svog rada.Ostajemo ustrajni.Samo pisane odluke Ministarstva gospodarstva o trenutnoj deblokadi HEPA i INE na devedeset dana,pokretanju proizvodnje svih pogona na obadvije lokacije DIOKI i DINE kao i isplate zaostalih placa.Molimo sve zaposlenike da dodju na prosvjed.Zajednistvo nam je danas najpotrebnije.Hocemo na velika vrata uci u Ministarstvo gospodarstva i cuti iz prve ruke uz pisanu odluku dali postoji interes da se pokrene proizvodnja,spasi 800 radnih mjesta.Ovoj nasoj agoniji mora doci kraj.Borba za nasu tvrtku se nastavlja.Borit cemo se do zanjeg atoma snage.Zelimo biti pobjednici.Dajmo svi svoj doprinos u ovoj borbi,jer svi imamo samo jedan zajednicki cilj:ZELIMO POSTENO RADITI I OD SVOG POSTENOG RADA ZIVJETI!Pozdrav svim zaposlenicima na obadvije lokacije.
Jesi li siguran da je to tako kao što piše ili je još jedna u nizu dezinformacija?
Jesam, dokument je autentičan
Malo me zaintrigiralo loše adresiranje.
Pa šta čekaš – istresi sve što znaš i neznaš!
MES/MMC – tko su pak oni????
MES/MMC – tko su pak oni????
Zar je moguće da ti ne znaš?
Koji se to paničar istresao danas po bidu [angry] ?? Pa dobro ljudi kaj vi ne čitate Lider?? Dioki neće pasti: Zašto?? Pa jednostavno zato jer bankama to ne paše.Odlučili su Dioki podignuti na noge i onda prodati. Ulaze u vlasničku strukturu. R.J. je aut.Što to znači za cijenu dionice???? Čitajte lider i čuvajte svoj novac! [proud]
Prema onome što je ovdje netko napisao, to znači da će nova nominala biti 10 kn. Što je, po mom mišljenju, još uvijek previše – zašto ne kupovati tek NAKON što se stečaj bez stečaja već realizira, nije baš da će Dioki odjednom stvarati silnu dobit.
Prema onome što je ovdje netko napisao, to znači da će nova nominala biti 10 kn. Što je, po mom mišljenju, još uvijek previše – zašto ne kupovati tek NAKON što se stečaj bez stečaja već realizira, nije baš da će Dioki odjednom stvarati silnu dobit.
[/quote]
Zašto ne?