DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jebateled ti si najluđi tip kojeg sam ja ikad upoznao.

Znači Ježićeva firma Xenoplast koja je zapravo adresa i telefonski broj u švicarskoj, je dužna Adriaoilu koji je Ježićeva firma u Italiji koja prodaje Dioki proizvode u Italiji stekla 81,47 % Ćuf doo koji je Ježićeva firma na Krku, koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dine d.d. koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki d.d. koji je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki Holding AG.

nisi uzeo tableticu jutros ili je teški oblik kriminala u pitanju.

Možeš tivrijeđatikoliko hoćeš no to više govori o tvom profilu.

Ja nikada nisam rekao da je RJ vlasnik…….Vlasnik Xenoplasta, Newcomarine i Diokiplastike je Dioki Holding AG.
I TO MOŽEŠ BEZ PROBLEMA PROVJERITI U SUDSKIM REGISTRIMA šVICARSKE I hRVATSKE.

Adriaoil SPA kojoj je vlasnik Dioki dd kreditirala je te trikompanije soko 15 milijuna eura.
Potraživanja prema Xenoplastu su podmirena s 81% ćufa za cijenu koja je polovica od procjenjenih 17 milijuna eura.

Ostao je dug od oko 8 milijuna eura Necomarine i Diokiplastike a moja slobodna konstrukcija je da se taj dug može podmiriti dionicama Diokija koje posjeduje Dioki Holding AG.

Plašenje zaposlenika u Diokiju od strane pojedinih sindikata za ostvarivanje njihovih ciljeva ne vode nikuda – problem Žitnjaka su cijene struje i energenata pa bi trebali u tom pravcu djelovati.
Obzirom da su većina upoznata s činjenicama zašzo ih ne objelodane.

Npr je li se u ovoj pauzi učinilo nešto konkretno na postrojenima, a jeste obzirom da je uklonjena pomoćna baklja, – je li se učinilo što s sirovinom, a jeste obzirom da je u Etanu u Ivaniću učetverostručena obrada plina pa bi i sirovine Etana moglo biti puno više.

I zašto ne vjerovati RJ da se sprema pokretanje DINE – moje info su da se skoro sve dogovorilo s vjerovnicima a navodno će sutra sirovina u Omišalj!

[/quote]

Jebateled ti si najluđi tip kojeg sam ja ikad upoznao.

Znači Ježićeva firma Xenoplast koja je zapravo adresa i telefonski broj u švicarskoj, je dužna Adriaoilu koji je Ježićeva firma u Italiji koja prodaje Dioki proizvode u Italiji stekla 81,47 % Ćuf doo koji je Ježićeva firma na Krku, koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dine d.d. koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki d.d. koji je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki Holding AG.

nisi uzeo tableticu jutros ili je teški oblik kriminala u pitanju.

Možeš tivrijeđatikoliko hoćeš no to više govori o tvom profilu.

Ja nikada nisam rekao da je RJ vlasnik…….Vlasnik Xenoplasta, Necomarine i Diokiplastike je Dioki Holding AG.
I TO MOŽEŠ BEZ PROBLEMA PROVJERITI U SUDSKIM REGISTRIMA šVICARSKE I hRVATSKE.

Adriaoil SPA kojoj je vlasnik Dioki dd kreditirala je te trikompanije soko 15 milijuna eura.
Potraživanja prema Xenoplastu su podmirena s 81% ćufa za cijenu koja je polovica od procjenjenih 17 milijuna eura.

Ostao je dug od oko 8 milijuna eura Necomarine i Diokiplastike a moja slobodna konstrukcija je da se taj dug može podmiriti dionicama Diokija koje posjeduje Dioki Holding AG.

Plašenje zaposlenika u Diokiju od strane pojedinih sindikata za ostvarivanje njihovih ciljeva ne vode nikuda – problem Žitnjaka su cijene struje i energenata pa bi trebali u tom pravcu djelovati.
Obzirom da su većina upoznata s činjenicama zašzo ih ne objelodane.

Npr je li se u ovoj pauzi učinilo nešto konkretno na postrojenima, a jeste obzirom da je uklonjena pomoćna baklja, – je li se učinilo što s sirovinom, a jeste obzirom da je u Etanu u Ivaniću učetverostručena obrada plina pa bi i sirovine Etana moglo biti puno više.

I zašto ne vjerovati RJ da se sprema pokretanje DINE – moje info su da se skoro sve dogovorilo s vjerovnicima a navodno će sutra sirovina u Omišalj!

[/quote]
najviše mi upada u oči ovo SKORO,to skoro radnici u Dioki-ju čekaju 5mj
u svojim postovima imaš previše želja ,čestitki i pozdrava našem dragom vođi
nije bitno i Dina će krenuti ,žitnjak več radi jel tako sava pa dimi se sa svih pogona
proizvodnja ide punim kapacitetom još samo naplata i mi smo na konju
ŽIVIO RJ i njegov glasnogovornik SAVA

A navodno će nas kupit Severina i Milan!

zaprudjanec

pa svaki tjedan ti u Jutarnjem piše da je Robert Ježić primio 5 miliona za Sanadera na svoju Švicarsku firmu Xenoplast, šta se ti sad blesav praviš?

To je njegov iskaz na sudu.

sarafciger and co.

Najbolje je da me prijavite HANFA-i da dezinformiram ukoliko imate dvojbi glede odnosa s Dioki olding AG.

Ako nemate – kakse veli ČKOMITE!

pa svaki tjedan ti u Jutarnjem piše da je Robert Ježić primio 5 miliona za Sanadera na svoju Švicarsku firmu Xenoplast, šta se ti sad blesav praviš?

To je njegov iskaz na sudu.

Ima u tom pisanju jedna velika i ogromna nelogičnost a to je da RJ i dalje vodi i Dioki Holding AG i Newcomarine AG a Xenoplast je bez ikakvih problema preuzet od strane Dioki Holding AG.
A svoj dug prema Adriaoil SPA Xenoplast je platio udjelom u ĆUF doo!

Kako to da je po pisanju tiska RJ sudjelovao u nezakonitim radnjama a u Švicarskoj i dalje vodi kompanije i kompanije uredno posluju a što bi bilo nespojivo s švicarskim zakonima koji su u tom pogledu vrlo rigorozni budući da se radi o njihovom core businessu tj LOVI!!!

Ima u tom pisanju jedna velika i ogromna nelogičnost a to je da RJ i dalje vodi i Dioki Holding AG i Newcomarine AG a Xenoplast je bez ikakvih problema preuzet od strane Dioki Holding AG.

Kako to da je po pisanju tiska RJ sudjelovao u nezakonitim radnjama a u Švicarskoj i dalje vodi kompanije i kompanije uredno posluju a što bi bilo nespojivo s švicarskim zakonima koji su u tom pogledu vrlo rigorozni budući da se radi o njihovom core businessu tj LOVI!!!

Zato jer nije oštetio niti jednu švicarsku tvrtku. A to što je preko svojih švicarskih tvrtki oštećivao (i oštećuje i dalje) hrvatske tvrtke nije problem švicarskih nego hrvatskih vlasti.

Onaj koji otkrije tko je drug Sava otkrit će i mnogo važnih činjenica o budućnosti DIOKI-a .
Sretno!

@Aprimorac
Onaj tko otkrije koja je uloga RJ otkriti će SVE o sadašnjosti i budućnosti Diokija!!!

Iako – ruku na srce – većina na ovoj temi bez obzira šta pisali – očekuje da Dioki bude jedna od vodećih kompanija u HR.

Zato jer nije oštetio niti jednu švicarsku tvrtku. A to što je preko svojih švicarskih tvrtki oštećivao (i oštećuje i dalje) hrvatske tvrtke nije problem švicarskih nego hrvatskih vlasti.
[/quote]

Da su postojale ikakvenaznake kriminalnih radnji u Švicarskoj – a slažemo se da su sve firme registrirane u Švicarskoj – onda bi RJ u Švicarskoj bio bez poslovne sposobnosti a to uvidom u registre nije tako.
RJ u Švicarskoj ima 100% poslovnu sposobnost.

A u HR – imenuj koga je oštetio.
Je li oštetio državu tako što joj je POKLONIO 100.000m2 pomorskog dobra na Omišlju a prema procjeni koju je radio Colliers za Ćuf doo vrijednost zemljišta je oko 57 eura/m2′
Je li oštetio JNAF tako što je terminalna Žitnjaku prodao za 17 milijuna eura iako je procjena oko 32-34 milijuna eura?
Je li oštetio HEP za 6 milijuna kuna – iako vještaci tvrde da je HEP oštetio Dioki za oko 80 milijuna kuna?

aha, Švicarska je najjuređenija zemlja na svijetu. Nemoj bi smiješan sa Švicarskom i kriminalom. Svi kriminalci svijeta tamo drže novce.

Dok svijet radi Hrvati se sude!!!!

Nisi odgovorio ni na jedan sumnjivi slučaj u HR – Pomorsko dobro, Terminal Žitnjak i HEP!

New Report

Close