DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cayman je skinuo s aska!
Samo me čudi što nije pobro polako i u tišini na kupnji![smiley4]

Novac je kisik burze!

He he dioki prošo test ! Lakše se diše [smiley1]

ovo je totalno normalni scenario s diokiem ….

ma vec su svi navikli [smiley2]

jel moze k/p. hvala

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Koji je to jadnik frkno na 390…? Fakat ima kukavica, izuzevši one kojima stvarno treba lova odmah.
Ja sam ipak puno naučio zadnjih dvije godine, dnevna kretanja me skoro više ne zanimaju, ulažem strateški i znam da na duži rok stvari moraju doći na svoje. Gade mi se špekulacije i dnevna trgovanja. Zanima me što će biti s Diokijem za dvije-tri godine. S obzirom na sve relevantne činjenice – mislim na poslovanje firme, LNG, opći prosperitet gospodarstva Hrvatske i regije, ulazak u EU i ostalo, za tri godine vidim dionicu na 2.000 – 3.500 kn.
Normalno, komunisti mogu malo zasrati, ali daće Bog pa ih nećemo vidjeti na vlasti dugo, dugo…

He he dioki prošo test ! Lakše se diše [smiley1]

ak to neko cima mislim da mu nece uspjeti, radnici znaju sto imaju i samo cekaju.
nisu ludi da prodaju ovako jeftino

Ovaj scenario samo daje optimizam, vidi se da ima interesa za dionicu, neko se jeftino nakrcao, bozic mu je doso ranije [smiley1]

Ovaj scenario samo daje optimizam, vidi se da ima interesa za dionicu, neko se jeftino nakrcao, bozic mu je doso ranije [smiley1]

Tako je! i još ću se nakrcat[smiley1]
tamo negdje drugi tjedan, pričekat ću još jedan diskont i kupovat od onih koji sakupljaju lovu za T-HT[smiley1]

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Gade mi se špekulacije i dnevna trgovanja.

Da toga nema, kome biste prodali svoju dionicu?

Radnici uglavnom ne prodaju ,Filipović ne prodaje (oko 7,65%), Ježić ne prodaje (on ima 75,91%). Fond ne prodaje (7,37%).

Tko onda prodaje?

Dejtrejderi

Hell is Empty and all the Devils are Here

evo ja.
jucer kupio po 38x, danas prodajem po 41x.
navali, jos malo pa nestalo[smiley11]

hate red

New Report

Close