Sava je svjetski mega car. Znači Adrioil bi trebao od Xenoplasta otplatiti sve dugove. I Adriaoil postaje vlasnik Diokija. i Newcomarine i Diokiplastika doo???
Roberte, jesi to ti pobogu? pa ne mogu vjerovat, Rober Ježić glavom i bradom hahaha
Najprije pročitaj šta sam napisao – ne dezinformiraj.
Plati 2,5 eura i kupi godišnje izvješče Adriaoil SPA – vidjeti ćeš da je na račun potraživanja od Xenoplasta Adriaoil SPA stekao 81,47 Ćuf doo i to po cijene koja je pola procjenjene cijene.
Procjenuje radio Coliers.
Ostalo je još oko 8 milijuna eura potraživanja za Newcomarine i Diokiplastiku – tvrtke kćeri Dioki Holding AG-a pa pretpostavljam da bi se to moglo zatvoriti dionicama Diokija na sličan način kako je to već učinjeno s potraživanjima prema Xenoplastu.
To ti je cijela istina.
Jebateled ti si najluđi tip kojeg sam ja ikad upoznao.
Znači Ježićeva firma Xenoplast koja je zapravo adresa i telefonski broj u švicarskoj, je dužna Adriaoilu koji je Ježićeva firma u Italiji koja prodaje Dioki proizvode u Italiji stekla 81,47 % Ćuf doo koji je Ježićeva firma na Krku, koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dine d.d. koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki d.d. koji je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki Holding AG.
nisi uzeo tableticu jutros ili je teški oblik kriminala u pitanju.
Daj Sava ajde makni se sa foruma,dolazimo ovdje procitati neke korisne informacije o tome kad ce proraditi Žitnjak,a sve sto vidimo su tvoje gluposti. Mislim da ti ovo iz zajeb***** radis,bar se nadam,jer ako si ozbiljan onda predlazem neki tretman kod doktora [wink]
Pitanje ozbiljnim forumašima: Hoce li izać neko priopcenje od sindikata i radnika? Nije valjda da su opet pop**šili istu foru?
Daj Sava ajde makni se sa foruma,dolazimo ovdje procitati neke korisne informacije o tome kad ce proraditi Žitnjak,a sve sto vidimo su tvoje gluposti. …
Nema boljeg mjesta od foruma za informirati se kada će "proraditi Žitnjak".
Svaka čast.
Daj Sava ajde makni se sa foruma,dolazimo ovdje procitati neke korisne informacije o tome kad ce proraditi Žitnjak,a sve sto vidimo su tvoje gluposti. Mislim da ti ovo iz zajeb***** radis,bar se nadam,jer ako si ozbiljan onda predlazem neki tretman kod doktora [wink]
Pitanje ozbiljnim forumašima: Hoce li izać neko priopcenje od sindikata i radnika? Nije valjda da su opet pop**šili istu foru?
žitnjak če ti proraditi NIKAD pa ni tad
na žitnjaku se radi rekonstrukcija tu je sava u pravu i tu činjenicu nemože nitko osporiti,dobro on kaže i baklja se miče jer je dotrajala od silnog rada
jedino je problem što je glavni izvođač SIROVINA Bjelovar tako da poslije rekonstrukcije možda radnici dobiju drugi dio plače za 10.mj ponavljam za 10.mj
a sastanak ko sastanak dogovorili smo se da se budemo dogovorili proradit čemo ako krenemo a krenut čemo ako…o tome čemo biti obavješteni u petak ili možda u utorak
RADNICI DIOKIJA STVARNO STE OVCE samo mirno čekajte u toru dok vas ne po….
Stožer za obranu Diokija danas na sastanku koji je održan u 13.30 sati odlučio je oranizirati javne prosvjede sa zahtjevom da predstavnike radnika primi ministar gospodarstva. Kako do sada radnici nisu dobili nikakav konkretan odgovor od vlade na radničke zahtjeve, ide se na prosvjed 31.01. a po potrebi i 01.02. te 02.02. Uz i do sada prisutne šefove dvaju sindikata (SING-a i SRPPM-a) stožer napokon podržava i šef EKN-a. Trasa kojom će se prosvjednici kretati bit će prijavljena MUP-u, kreće se u utorak u 10.00 od Inine zgrade (Carringtonke) preko Mosta slobode, Vukovarskom itd. do Trga bana Jelačića te u povratku do ministarstva gospodarstva.
Gle dogodilo se čudo Pavelić je podržao i priključijo se stožeru ma koje mu namjere bile prekasno, ali to svejedno nije razlog da ga se nepozove da ostupi sa presjedničkog mjesta Radničkog vjeća.
Gle dogodilo se čudo Pavelić je podržao i priključijo se stožeru ma koje mu namjere bile prekasno, ali to svejedno nije razlog da ga se nepozove da ostupi sa presjedničkog mjesta Radničkog vjeća.
Podržavam, no koja korist od toga?
Pavelić je imao dobrog mentora, zvao se Godec… nakon dvadeset godina zimskog sna rado biste smjenjivali…
btw. ima još kandidata koje bi trebalo smjeniti!
Jebateled ti si najluđi tip kojeg sam ja ikad upoznao.
Znači Ježićeva firma Xenoplast koja je zapravo adresa i telefonski broj u švicarskoj, je dužna Adriaoilu koji je Ježićeva firma u Italiji koja prodaje Dioki proizvode u Italiji stekla 81,47 % Ćuf doo koji je Ježićeva firma na Krku, koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dine d.d. koja je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki d.d. koji je u vlasništvu Ježićeve tvrtke Dioki Holding AG.
nisi uzeo tableticu jutros ili je teški oblik kriminala u pitanju.
Možeš tivrijeđatikoliko hoćeš no to više govori o tvom profilu.
Ja nikada nisam rekao da je RJ vlasnik…….Vlasnik Xenoplasta, Necomarine i Diokiplastike je Dioki Holding AG.
I TO MOŽEŠ BEZ PROBLEMA PROVJERITI U SUDSKIM REGISTRIMA šVICARSKE I hRVATSKE.
Adriaoil SPA kojoj je vlasnik Dioki dd kreditirala je te trikompanije soko 15 milijuna eura.
Potraživanja prema Xenoplastu su podmirena s 81% ćufa za cijenu koja je polovica od procjenjenih 17 milijuna eura.
Ostao je dug od oko 8 milijuna eura Necomarine i Diokiplastike a moja slobodna konstrukcija je da se taj dug može podmiriti dionicama Diokija koje posjeduje Dioki Holding AG.
Plašenje zaposlenika u Diokiju od strane pojedinih sindikata za ostvarivanje njihovih ciljeva ne vode nikuda – problem Žitnjaka su cijene struje i energenata pa bi trebali u tom pravcu djelovati.
Obzirom da su većina upoznata s činjenicama zašzo ih ne objelodane.
Npr je li se u ovoj pauzi učinilo nešto konkretno na postrojenima, a jeste obzirom da je uklonjena pomoćna baklja, – je li se učinilo što s sirovinom, a jeste obzirom da je u Etanu u Ivaniću učetverostručena obrada plina pa bi i sirovine Etana moglo biti puno više.
I zašto ne vjerovati RJ da se sprema pokretanje DINE – moje info su da se skoro sve dogovorilo s vjerovnicima a navodno će sutra sirovina u Omišalj!