DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U današnjem (18/01/12) NL str.11 ima još jedan članak o DIOKIju. Uglavnom, valjda bi se DIOKIju na tri mjeseca deblokirao račun i drugi tjedan (?) pokrenula proizvodnja (ne spominju čega, valjda misle na LDPE) u DINI. U izradi je zakon koji bi regulirao način riješavanja potreživanja vjerovnika, što se sada sve praktično izvodi usmenim dogovorom i rasteže u nedogled….

Zanimljivo kako je jučer u glavnom dnevniku na HTV-u bila reportaža o 70-om rođendanu Muhameda Alija a o prosvjedu radnika DIOKI-a ni slova. Toliko smo bitni!!

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Sramežljivo se skida s aska. Kako ono piše Kostolany, na kojim firmama se najviše može zaraditi???

Gle stvarno pa to se upravo dešava Diokiju. [proud] FENIX

Ma ovo je bezobrazno jeftino, iako me ne bi iznenadilo da lumeno još jednom ovo zatuku, nema pravila na ovoj nelikvidnoj bari, naravno osim za HT

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

U današnjem (18/01/12) NL str.11 ima još jedan članak o DIOKIju. Uglavnom, valjda bi se DIOKIju na tri mjeseca deblokirao račun i drugi tjedan (?) pokrenula proizvodnja (ne spominju čega, valjda misle na LDPE) u DINI. U izradi je zakon koji bi regulirao način riješavanja potreživanja vjerovnika, što se sada sve praktično izvodi usmenim dogovorom i rasteže u nedogled….

Zanimljivo kako je jučer u glavnom dnevniku na HTV-u bila reportaža o 70-om rođendanu Muhameda Alija a o prosvjedu radnika DIOKI-a ni slova. Toliko smo bitni!!

hahaha, drugi put prosvjed ispred pogona etilana, pa prosvjed ispred zgrade PS, pa prosvjed na jezeru.

hahhaa, kakav gazda takav pas.

"Tko je prijavio RJ DORH-u za nepostojeće malverzacije?"

Okani se komentirati državno odvjetništvo dok je postupak u tijeku, Mecena će ti opet u ‘prdekanu’

Zar ti sumnješ u DORH Republike Hrvatske?

Sumnjaš u Državno odvjetništvo države za koju je poginulo sedam radnika Dioki-ja u domovinskom ratu?

Pa čovječe ja sam dioničar Diokija a ne DORH-a!
A dajem punu podršku DORH-u u sankcioniranju nezakonitosti u RH.

No moj savjet DORH-u bi bio da ne troši svoje resurse na dokazivanje nečije krivice nego da sankcionira one za koje ti ne treba nikakvo dokazivanje jer dokazi o kriminalnim radnjama postoje!

Kolega sarafciger neznam zašto toliki cinizam ako si bio negdje u blizini "ili nedajbože na prosvjedu"mogao si vidjeti da je prosvjed uspijo očito na tvoju žalost.To što televizije koje egsistiraju u ovoj državi više zanima tko je koga poš….. u parku nego radnički problemi samo pokazuje koliko im je stalo do istine i tko upravlja njima.

I jel bilo sta pametno na tom sastanku danas? ili opet pucanj u prazno… nema nikakvih ocitovanja.

I samo da kaže,vjerujem da ce radnici znati o cemu se radi.A sve se to moze zahvaliti tom monstrumu od covjeka,i ovoj sporoj hrv. Vladi,jer da se DIOKI-ju pruzi prilika da radi i radnicima da zarađuju,sigurno radnici ne bi placali sad taj stres svojim životom. R.I.P Pepi [undecid]

p2.sem

Gle danas se dogodilo čudo priopćenjem se oglasijo presjednik EKN-a ispričavajući se svome članstvu zbog nemogućnosti prisustvovanja prosvjedu.Sve bi to bilo dobro da nije iznijo gomilu laži ( ko njegov štićenik RJ),ako je on već morao biti sa Crkvencom u Čulincu gdje su mu bili ostali najbliži suradnici.Zanimljivo da nije imao potrebu da se ispriča ostalim radnicima koje prestavlja u Radničkom vjeću gdje obavlja funkciju presjednika,a koliko mi je poznato ni na današnjoj sjednici nije obrazložijo svoje odsustvo.

Za razliku od tebe ja nisam na ovom forumu ni pokušao podmetati DORH kao četvrtu stranu u sporu Dioki – Ina – HEP. Za razliku od tebe, ja nisam obezvrjeđivao i opetovano omalovažavao radnike Diokija u više navrata, što uključuje pozivanje radnika se da se žale DORH-u na sporost pravosudnog postupka koji je u tijeku. Savo, dobro znaš da uplitanje u pravosuđe nije dozvoljeno, pa nije mi jasno zašto se sada praviš glup! Ako si podvojena ličnost, drugi nisu.

Riješi se iluzija da je R. J. spasitelj Dioki-ja. Dokle god je R.J. u Dioki-ju, posve sigurno u ovoj situaciji sada ti nisi dioničar Dioki-ja već postaješ pušioničar Diokija!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Ne ovo nikako nemojte shvatiti kao savjet za kupnju dionica… :-)

Još mi ne vjeruješ?
Hm, da nisam promašio dijagnozu?

Reci ženici da će plaća (najmanje jedna) početkom drugog tjedna!

Danas je dan kada je trebao biti sastanak u Ministarstvu gospodarstva,na kojem se je trebalo uruciti pisana suglasnost banaka o njihovom pristanku plana restrukturiranja.Po rjecima predsjednika EKN-a to je bila gotova stvar.Malo sutra.Svi ti silni i intezivni pregovori jos je jedno bacanje magle u oci nama zaposlenicima nesposobne uprave i EKA-ena.Sa bankama je dogovoreno da nista nije dogovoreno.Da postoji bilo kakav pisani dogovor budite uvjereni da bi ga nesposobna uprava objavila na sva zvona.Danas je bilo radnicko vjece.Plan restrukturiranja nije se pomakao sa mrtve tocke.Trenutno znamo jos manje nego li sto smo znali prije a prije nismo znali nista.Pored svega toga prica se o nekom pokretanju proizvodnje.Mos mislit.Danasnji prijedlog uprave da nam za neisplacene place ponude dionice po cjenui od 10 kuna po istoj je kap bezobrazluka koja je prelila casu.Da nije tuzno bilo bi smjesno.Jucerasnji skup je pokazatelj da nece ostati samo na tome.Krenuli smo u borbu za svoja radnicka prava.Necemo se predati bez borbe.Pozivamo sve one zaposlenike koji se nisu prikljucili nasem skupu pod izgovorom da to neorganizira njihov sindikat, da nezele biti na tom skupu preispitaju svoju odluku i da nam se prikljuce.Bilo je jako puno EKN-ovaca na tome skupu.Pa za Boga miloga gori nam ista kuca.Veliki vodja se ispricava radi izostanka zbog ranije preuzetih obaveza u Savezu i Ministarsvu gospodarstva.Kaze vodja da on radi dok drugi prosvjeduju.Danas se vide rezultati tog velikog rada.Gdje si bio nigdje sto si radio i napravio vidi se.

Mogu nam eventualno ponuditi dionice po 10,00 kn po komadu na ime kamata za neisplaćena primanja u 2010. (dug) te 2011. i 2012. godini (plaće). Plaću su dužni isplatiti u novcu da možemo platiti nagomilane račune u zadnja tri mjeseca a ne u bezvrijednim papirima i konzum bonovima!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Netreba se on ispričavati on treba podnijeti ostavku na mjesto presjednika Radničkog vjeća , a članovi njegovog i Ježićevog sindikata ga i tako napuštaju ako ovako nastavi imat će najmanji sindikat u Diokiju.

New Report

Close