GOSPODO RADNICI!
DOK STE BILI DRUGOVI RADNICI IMALI STE RADNO MJESTO, DANAS KAD STE GOSPODA RADNICI TO VIŠE NIJE TAKO.
AKO ŽELITE SVOJE RADNO MJESTO, POJAVITE SE NA PROSVJEDU U UTORAK U 9,00 SATI!
POJAVITE SE NA PROSJEDU, NISTE DOŠLI NA LINČ, BUDITE SLOŽNI, JEDINSTVENI, POKAŽITE DOSTOJASTVO PREMA SEBI I PREMA DRUGIMA, POŠALJITE JASNU PORUKU SVIMA DA OVAKO DALJE NE MOŽE, OSOBITO "VELIKOM VOĐI", "TRENUTNOJ UPRAVI", KOLEGAMA KOJI SU SKRENULI POGLED S VAS, U POZADINI SU I NE ŽELE NA PRVU LINIJU, GRAĐANIMA HRVATSKE DAJTE DO ZNANJA TKO STE I ŠTO STE!
JAVITE OSTALIMA KOJI MOŽDA NE ZNAJU ZA SKUP. ILI SE POJAVITE NA PROSVJEDU – ILI ZURITE U SUNCE I PJEVAJTE BORBENE, JER DRUGE PRILIKE NEĆETE IMATI!
GOSPODO RADNICI!
Zašto urlaš?
Za probleme nije kriv ni pokojni Zdenko Belošević, ni Robert Ježić, nisu ni radnici, ni Uprava!!!!
Rješenje se treba tražiti od onoga tko je bio inicijator problema.
Bolje bi bilo da kao čovjek iznutra podastreš npr podatke o rekonstrukciji i sirovini koja će se koristiti – etan – LPG – Metan….
Šta kažeš za štraj ispred HT-a?
450 ljudi na ulicu iako poduzeće odlično posluje – samo nemojte protiv Uprave jer i iz ovog primjera se vidi koliko je Uprava Diokija socijalno osjetljiva.
Svi mi znamo da kašnjenje plaće je rezultat koji su polučili INA – HEP svojim odnosom prema Diokiju.
Zašto urlaš?
[/quote]
a što tebi smeta što se radnici bore za svoja prava? bojiš se da prosvjed radnika koji žele raditi i dobiti plaće ne sruši koju kunu dolje tvoje dionice DIOK????
Zašto urlaš?
[/quote]
a što tebi smeta što se radnici bore za svoja prava? bojiš se da prosvjed radnika koji žele raditi i dobiti plaće ne sruši koju kunu dolje tvoje dionice DIOK????
[/quote]
Za probleme nije kriv ni pokojni Zdenko Belošević, ni Robert Ježić, nisu ni radnici, ni Uprava!!!!
Rješenje se treba tražiti od onoga tko je bio inicijator problema.
Bolje bi bilo da kao čovjek iznutra podastreš npr podatke o rekonstrukciji i sirovini koja će se koristiti – etan – LPG – Metan….
Šta kažeš za štraj ispred HT-a?
450 ljudi na ulicu iako poduzeće odlično posluje – samo nemojte protiv Uprave jer i iz ovog primjera se vidi koliko je Uprava Diokija socijalno osjetljiva.
Svi mi znamo da kašnjenje plaće je rezultat koji su polučili INA – HEP svojim odnosom prema Diokiju.
A gdje to piše?
I zašto bi to utjecalo negativno na cijenu dionice – upravo suprotno dionica bi trebala pozitivno reagirati.
To su trebali davno napraviti no slušali su Jozu Saraća.
Većina radnika i tako ne radi osim ako ih nije dobar dio na eventualnoj relpnstrukciji angažiran!
prosvjed ispred zgrade je glupost. možda bolje na jezero da odete, možda kojeg šaran ispeć.
kakve jebene zgrade, ko vas vidi tamo. pješke sa žitnjaka prema markovu trgu, blokirati cijelu slavonsku.
onda bi ja rekao to je prosvjed.
SAVA ajde se lijepo predstavi -tko si ti?, sa tako divnim informacijama…..
A zašto se ti ne bi predstavio i malčice pojasnio zašto izbjegavaš komentirati javno dostupne informacije?
Zašto npr ne komentiraš činjenicu o vansudskoj nagodbi Dioki – RBA i pokušaš dokučiti – ako već nisi tražio od ZSE da se informacij o cijeni objavi.
Zašto se trguje po daleko nižim cijenama od ovršnih i što je RBA trebao platiti?
Zašto je bitno da se Sava predstavi? Šta vama uopće predstavljaju njegovi upisi? Jel oni kreiraju vašu stvarnost?
Hrvati, guske u magli.
Svatili Mikuš i Sever kada se Tomac slika po medijima zašto nebi i on? Pitam se gdje su gospoda bili do sada kada je stanje bilo totalno bez ikakve šanse i nade?
Čitali su oni izjave Linića koji najavljuje skoro rješenje pa zašto nebi iskoristili priliku i zasluge preuzeli sebi?
Mi radnici smo ovce jer takvi polusatni prosvjedi u prikrajku nemaju baš nikakve svrhe osim da pokažu svu našu slabost i da se sindikalisti izreklamiraju!
Slažem se sa
prosvjed ispred zgrade je glupost. možda bolje na jezero da odete, možda kojeg šaran ispeć.
kakve jebene zgrade, ko vas vidi tamo. pješke sa žitnjaka prema markovu trgu, blokirati cijelu slavonsku.
onda bi ja rekao to je prosvjed.
Nadamo se samo da nećemo otjerati partnere koji na DINI definitivno pokreću proizvodnju…
Nadamo se samo da nećemo otjerati partnere koji na DINI definitivno pokreću proizvodnju…
Pa daj reci koji su to partneri pobogu…. samo nemoj reći Vinyls Italija (vrata br.4)
NEće se prestrašiti ako im se spomene ime na forumu.
Nakon dugo vremena opet se javljam da i ovdje na ovom cijenjenom forumu izrazim podršku za najavljeni prosvjed, nakon prosvjeda ispred Upravne zgrade nadam se da će idući biti na Slavonskoj pa zatim na Vladi.
Savo molim Vas da dođete na prosvjed ako ništa drugo da se uvjerite kako radnici ne lažu kad kažu da pogoni u Zagrebu stoje.
Neznam tko ste niti me briga ali bliski upravi jeste, kad kažem bliski onda mislim na rodbinske veze.
Što se tiče dionice i njene vrijednosti ukoliko dođe do dogovora sa vjerovnicima njezina nominalna vrijednost iznosit će 10kn, Savo zašto to nigdje niste spomenuli, a znate taj podatak? Ako sam preskočio koju stranicu pa previdio duboko se ispričavam.
Što se tiče vlasnika i uprave, dok god su oni tu gdje jesu dioki neće startati (lokacija Zagreb),lokacija na Krku ima daleko bolje šanse ali bojim se da će i to uprava na kraju zeznuti, a što se dulje budu zadržali bit će sve teže i teže jer kao što i stari auto nakon što stoji pola godine nemože odmah upaliti tako niti pogoni u Zagrebu nemogu startati kako si to neki zamišljaju.
Da je ostao Sablić odnosno bolje reći da ga gazda nije potjerao jer mu se ovaj drznuo proturječiti sada bi gazda imao love, dioki bi radio, vjerovnici bi dobivali svoj kapital koji su uložili, država bi dobivala svoj dio kroz poreze i potrošnju radnika……..
Koja smo mi banana država, a u njoj sve same ovce. Past ćemo bez ispaljenog metka kao i Kamensko, Orahovica, Đakovština, Željezara Sisak itd. itd.
Autor ovog teksta na sreću ne posjeduje već dulje vrijeme niti jednu dionicu i ovaj tekst nije nagovor niti na prodaju kao niti na kupnju.