Ma nema frke, sada kada je probijena granica od 400 kuna ide to i do 300. Ova dionica vrijedi samo zbog pretpostavki, a ne dobrog poslovanja.
Pretpostavka je majka svih zarada!
Kada svima bude jasno da je ovo dobra dionica vrijeme je za prodaju![smiley1]
btw. da li je vaš nalog na kupnji 137 ili možda 25 kom?
vidjet ces danas kad se pomakne prema dolje
[smiley1]
Ma nema frke, sada kada je probijena granica od 400 kuna ide to i do 300. Ova dionica vrijedi samo zbog pretpostavki, a ne dobrog poslovanja.
nema šanse da ova dionica ode na 300 kn, ovo je vrijedna dionica i firma i dobro posluje sad se namjerno spušta cijena jer se očekuje dobro FI za 3Q i ode cijena gore, bit će sretni oni koji ulove najviše do 370 kn ako i to bude, a kad izađe novo FI eto odlične zarade.
Ne mogu vjerovati koja rasprodaja,nakon prva dva kvartala da mi je netko rekao da će kupovati Dioki po 379kn ne bi mu vjerovao!
evo i mene na kupnji…
moram malo podržat ježića [smiley11]
kako je krenulo, čini mi se da ću se zadovoljit samo s jednim paketom HT-a
[smiley11]
mora malo pasti čisto da ju testiramo da vidimo koliko vrijedi, već se pre dugo vrti između 400 i 420 kn, a nema nikakvih novih vijesti, ovo treba shvatiti kao testiranje dionice.[smiley2][smiley2]
Dobre vijesti donose kod nas pad, a loše rast. Čini mi se da bi sad bilo dobro za rast cijene da se sjete dionice koje ima HFP prodati radnicima koji do sada nisu kupovali dionice.[smiley1]
Čini mi se da bi sad bilo dobro za rast cijene da se sjete dionice koje ima HFP prodati radnicima koji do sada nisu kupovali dionice.
tastaturu pregriz’o!
taman sam danas ćopio tri paketa po diskontu…[smiley10]
Misliš ovo…….Intervju: Zdenko Belošević: Prihod Diokija 2010. godine bit će 4 milijarde kuna
Yep, baš na to!
I onda, umjesto očekivanog rasta šokira me cijena od 380 kn!
Nema veze, ako bude rezanja T HT-a na pakete manje od 38 000 kn barem znam kamo ću s ostatkom love!