"Recimo – kako je Dina otkupila 80% ĆUFa- od Dioki Holding AG-a."
Haha haha koji si ti kralj. Vrlo si to dobro primjetio, kako RJ sam sebi prodaje i kupuje. Savo, brzo buš na remetinec. Panika je velika vidim.
Umjesto da kažeš nije otkupila nego ima call opciju – ne na 80% – na 81,43% i to za pola procjenjne vrijednosti ti me šalješ u Remetinec!
I kolika je procjenjena vrijednost ĆUF DOO od strane Cooliers International.
I koliko Adriaol spa trenutno ima dionica NL-a.
Proćitaj poneko izvješće ponekad – npr Adriaoil SPA.
Znaš li ti uopće koliko je Dioki Holding AG dužan Adriaoilu?
[/quote]
Šta je to Adriaoil, jesu to one benzinske pumpe?
"Ja imam informaciju da je Sabic počeo puniti svoj LDPE u Dinalen vreće"
NEVJEROJATNE GLUPOSTI NA OVOM FORUMU PRIHVAĆAJU SE KAO NORMALNE…
znate li uopće nešto o robnim markama i intelektualnom vlasništvu?
Postoji nešto bitnije, znate li uopće kakva je kvaliteta Dinalena naspram Okitena?
Da nešto znate, onda bi znali da je Dinalen u pogledu kvalitete go*no
nije problem saznati kakav je Dinalen po pitanju reklamacija, kakva je gustoća polimera, kakva su mehanička i optičke svojstva, kakav mu je film na velikim brzinama ekstrudiranja, indeks tečenja taline i ostalo…
Sprdate se ovdje s ljudima, dok je Žitnjak danas oko 13.25 ostao u mraku…
HEP smanjuje snagu za isporučenu električnu energiju na oko 1 MW za cijelu lokaciju žitnjak… pa i dalje ozdašno ‘kenjajte’ o konačnom dogovoru vjerovnika i uprave…
Ako vjerujete samo biltenima uprave, sjetite se onog što je pisalo na plotu? Pi…
"Ja imam informaciju da je Sabic počeo puniti svoj LDPE u Dinalen vreće"
NEVJEROJATNE GLUPOSTI NA OVOM FORUMU PRIHVAĆAJU SE KAO NORMALNE…
Kako možeš kazati za nekoga da piše gluposti.
Ako se pregledaju svi tvoji postovi tko god napiše nešto afirmativno za tebe piše gluposti.
DeCenijama su Diokijevi proizvodi simbol kvalitete a sada odjednom ne valjaju – kako to!
Kako to da su partner Sonya a nevalja im proizvod.
Ti si lopina kakvu forum nije upoznao.
Kako to da ne valjaju ni EDC/VCM a conto lavoro podpisan?
To bi bilo isto kao da kažeš da Julius Meinl pakira svoju kavu u vrećice od Franck-a.
I malo dijete u prvom razredu vidjelo bi da to nema nikakvog smisla..
No tebi, što sve izvlačiš iz konteksta i mahnito prepisuješ vijesti bez obzira bile one stare sedam mjeseci ili sedam godina, nije baš jasno.
Kad si se uhvatio Sony-ja, provjeri kad je zadnji put Sony DADC Austria kupio diokijev proizvod.
Malo se raspitaj kolika je mutnoća tog kristalnog polistirena i na čemu se on mjeri, koliko ima plavog tona u njemu, koliko se otpada napravilo u proizvodnji pritom, da bi ti mogao pisati ovaj gore pamfet.
Da nije bilo Vlade M. Dioki to nikada ne bi imao, a pitanje je dana kada će taj status, kao i sve drugo, izgubiti!
To bi bilo isto kao da kažeš da Julius Meinl pakira svoju kavu u vrećice od Franck-a.
I malo dijete u prvom razredu vidjelo bi da to nema nikakvog smisla..
Nevjerojatno je kako lažeš i podvaljuješ.
Ako je Dioki partner Sonya zašto ne bi bio partner i Sabica.
To je čitavi smisao – ostalo su sve tvoje besmislice.
http://www.dioki.hr/download/dioki_sony.pdf
Insadjer si pa malo pričaj o Conto lavoro s talijanima.
samo se vi prepucavajte ,bitno je da žitnjak od danas nema 2MW nego 1MW
da bude stvar jasnija to je dovoljno za rasvjetu ali ne i za grijanje
još ako padne dušikana ,a ona je bitna za hlađenje spremnika etilenagledat čemo film CIGANI LETE U NEBO
ALI nema veze bit če bolje stvari su pred dogovorom .samo nezna se još hoče li SIROVINA bjelovar porezati sve pogone ili če još netko uči u dil rezanja
Zato što je Saudi Basic Industries Corporation (SABIC) svjetski poznati petrokemijski gigant, šesta tvrtka među prvih deset petrokemijskih tvrtki u svijetu, teška oko 38 milijadrdi USD koji se zasigurno neće zamarati sa tvrtkom minornog tržišnog položaja i udjela kao što je Dioki…
Smisao i potrebu onog što si napisao ovdje vidiš samo ti, drugi nitko!
BTW. Još mi nisi odgovorio druže SAVA na čijem si platnom spisku?
samo se vi prepucavajte ,bitno je da žitnjak od danas nema 2MW nego 1MW
da bude stvar jasnija to je dovoljno za rasvjetu ali ne i za grijanje
još ako padne dušikana ,a ona je bitna za hlađenje spremnika etilenagledat čemo film CIGANI LETE U NEBO
ALI nema veze bit če bolje stvari su pred dogovorom .samo nezna se još hoče li SIROVINA bjelovar porezati sve pogone ili če još netko uči u dil rezanja
To je zato jer kreće projekt kogeneracije, te nam dostava struje uopće nije potrebna. Uskoro kreće naših 20 MW. Savo će vam malo podrobnije objasnit.
Postoji nešto bitnije, znate li uopće kakva je kvaliteta Dinalena naspram Okitena?
Da nešto znate, onda bi znali da je Dinalen u pogledu kvalitete go*no
nije problem saznati kakav je Dinalen po pitanju reklamacija, kakva je gustoća polimera, kakva su mehanička i optičke svojstva, kakav mu je film na velikim brzinama ekstrudiranja, indeks tečenja taline i ostalo…
Nevenka pobogu…
Na pitanje otkud se odjedanput Dinalen pojavio na tržištu već sam odgovorio prije par dana:
Traderi koji su nagomilali zalihe kupujući po jeftinijoj cijeni sad ih polako prodaju po skupljoj cijeni. Još ako su prilikom kupovine plaćali unaprijed dobili su i rabat od Dioki-a. Fina zarada, praf im budi.
Da se razumijemo, nemam dokaza ali bi što se ono reče stavio ruku u vatru, da su vlasnici tih traderskih tvrtki nama vrlo poznate osobe iz Dioki-a. Kupovali su robu uz rabat, sad je polako prodaju. Evo vam gotovo legalan način ispumpavanja novca ili pranja love, nazovite kako hoćete.
Još jedna mućkalica iz kuhinje sindikata EKN. Sada se javio Tomac koji je jako zabrinut za radnike Diokija a svi radnici znaju da uprao taj sindikat drži štangu RJ i kupuje vrijeme za njega.Pravi razlog buđenja nije briga za radnike nego osipanje članstva , a ako broj članova padne ispod 170 onda Tomčev prijatelj Pavelić više neće moći obnašati funkciju presjednika profesijonalno nego će se morati pojaviti na radnom mjestu (sada je negdje na granici).