ne zaboravimo da za neki mrdac treba se imat CASHA.
i to ne onaj namjenjen za HT nego onaj još sa strane.
[/quote]
I to što kažeš. Ipak je korekcija bila neizbježna, a možda i dobra za zdravlje…[smiley2]
zornjak 27 kako može tvrtka koja ne proizvodi i nema sirovinu ulagati hrpu miliona u otvaranje novih linija, to znači jedino da imaju u porumu tiskaru lažnog novca pa se snalaze. inače za tvoju informaciju dioki sa sirovinom stoji bolje nego ikad, riješio je neke kruncijalne probleme, prolistaj malo poslovni dnevnik u nazad mjesec dana.
mozda zato sto hypo grupa stoji iza njega.
to sto je sklopio ugovor sa pancevom(etilen za gazolin) je samo mala pomoc. glavni dobavni pravac(etana) je iz molvi a one nisu ono sto su nekada bile ili ina koci na sirovini. dioki trenutno radi sa cca 50-60% kapaciteta(etilen) a to mu je trenutno najisplativija prerada(etan,etilen polietilen) epsik i ostatak linija su odlicne ali trenutno sa manjim kapacitetima. ne treba mi poslovni dnevnik za informacije imam puno bolji izvor.
meni se nikuda ne zuri, znam da je ova dionica da se drzi neko dulje vrijeme i pomalo ih skupljam cim skupim nesto gotovine. nemam puno ali za mene sasvim dovoljno a nakon ipo t-ht a vjerujem da cu imati i jos puno vise.
Vratio se sa godisnjeg i vidim odmah preslagivanje u top 10… hpb skrb. otkupio od M. Filipovica 37 000 kom.
a ukazala se i Lijana d.o.o.
Vratio se sa godisnjeg i vidim odmah preslagivanje u top 10… hpb skrb. otkupio od M. Filipovica 37 000 kom.
a ukazala se i Lijana d.o.o.
vjerojatno je gospodin Filipović uzeo još jedan u seriji margina (lombarda). radio je to u vise navrata u zadnjih 2 mjeseca… (FNVC, DIOK, TNSA… više ni sam ne znam na kojim jos dionicama).
hmm, da li je ovo strašilo 1000 komada na 405, oče li to netko pokupit ?
Također ponovno sam bez razloga bio moderiran, pa molim moderatora da pošalje pm ako ne želi da pišem po forumu, pa neću više, vjerojatno nervoza zbog pada burze, ali tomu vam ja nisam kriv!
zmrklic:
hmm, da li je ovo strašilo 1000 komada na 405, oče li to netko pokupit ? Također ponovno sam bez razloga bio moderiran, pa molim moderatora da pošalje pm ako ne želi da pišem po forumu, pa neću više, vjerojatno nervoza zbog pada burze, ali tomu vam ja nisam kriv!
to je klasična manipulacija sa tih 1000 za rušenje cijene,,,isti i skuplja ispod 400….. ne dajte se navući
btw. to je ta dionica sa P/S = 0,66
zmrklic:
zmrklic:
”
hmm, da li je ovo strašilo 1000 komada na 405, oče li to netko pokupit ? Također ponovno sam bez razloga bio moderiran, pa molim moderatora da pošalje pm ako ne želi da pišem po forumu, pa neću više, vjerojatno nervoza zbog pada burze, ali tomu vam ja nisam kriv!
”
to je klasična manipulacija sa tih 1000 za rušenje cijene,,,isti i skuplja ispod 400….. ne dajte se navući
btw. to je ta dionica sa P/S = 0,66
a koji je njegov nalog na kupnji? daj nas prosvjetli? jer ne vidim bas nekih naloga na kupnji osim mojeg :). a i on sutra ide malo nize…
sasko: a koji je njegov nalog na kupnji? daj nas prosvjetli? jer ne vidim bas nekih naloga na kupnji osim mojeg :). a i on sutra ide malo nize…
idući tjedan i ja dajem podršku na kupnji.
još malo niže…[smiley11]
Pretpostavimo da onaj koji ima 1000 kom. nije “papak” od ulagača…e dakle kakva mu je logika prodavati iste na trenutno nisko likvidnoj dionici (na kupnji 800-tinjak komada) , nego rušenje iste….. usput pozdrav štovanim kolegi sašku ( recidivistu na ovoj dionici nakon srpnja 2006.)
btw. da li je vaš nalog na kupnji 137 ili možda 25 kom?
Ma nema frke, sada kada je probijena granica od 400 kuna ide to i do 300. Ova dionica vrijedi samo zbog pretpostavki, a ne dobrog poslovanja.
A koje su to pretpostavke kolega kifi?? Možš li podijeliti sa nama neupućenima.