DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Do neki dan ste se trgali tvrdeći da se svašta- nešto radi na Žitnjaku a sada kada bi se to moglo dovesti u vezu s rekonstrukcijom onda se ništa ne radi!
I koji su to silni vjerovnici saletjeli račun Diokija?
Ono što se eksploatiralo u tisku je HEP i INA ( ina valjda da se ne zanjeri Vladi )!
HEP koji je prekršio kupoprodajni Ugovor za nekretninu na Žitnjaku i za koju je dao i određenu kaparu – valjda tzv kredit od 15 milja kuna?
http://www.dioki.hr/download/Dioki-priopcenje12.04.2010.pdf

I večina bankarskih kredita su DUGOROČNI – 10 godišnji i vidi se iz gruntovnica.

Čuj, ja koliko pratim ovaj forum, a pratim ga gotovo svakodnevno, svi radovi o kojima su pojedinci ovdje pisali se odnose na rezanje starog/starih pogona, jedino ti stalno tvrdis da se nesto rekonstruira tj. dovodis u zabludu postojece i potencijalne dionicare.

[/quote]

Prestrašno je koliko ne znaš ili koliko manipuliraš – namjerno ili nenamjerno!
Informaciju o Rekonstrukciji jeste prenio NL ali je autor HINA – dakle vrlo probjerljiv i povjerljiv i relevantan Distribucijski kanal ( Zakon o tržištu kapitala )!!
Racionalizacija poslovanja
Uprava tvrtke Dioki donijela odluku o rekonstrukciji postrojenja za proizvodnju etilena

Autor: HINA
Objavljeno: 29. srpnja 2011. u 20:17
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Uprava-tvrtke-Dioki-donijela-odluku-o-rekonstrukciji-postrojenja-za-proizvodnju-etilena

PROJEKT KOGENERACIJE DIOKI ZAGREB

…U svrhu smanjenja troškova energije i povećanja energetske učinkovitosti, pokrenuo je aktivnosti za izgradnju kogeneracijskog postrojenja….

Ovo je s http://www.dioki.hr

Dakle – sve provjereno – sigurno 200%!
A sve ostalo sveži mačku o rep!

Npr ovo s HEP-om – HEP je imao strašne probleme u Kupskoj 2007. – došlo je do urušavanja jame za garaže a nakon toga prijetila im je velika opasnost i za glavni objekt te su time ponukani tražili lokaciju za preseljenje.
A danas vidimo kako je to završili.

Informaciju o Rekonstrukciji jeste prenio NL ali je autor HINA – dakle vrlo probjerljiv i povjerljiv i relevantan Distribucijski kanal ( Zakon o tržištu kapitala )!!
Uprava tvrtke Dioki donijela odluku o rekonstrukciji postrojenja za proizvodnju etilena

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Uprava-tvrtke-Dioki-donijela-odluku-o-rekonstrukciji-postrojenja-za-proizvodnju-etilena

…U svrhu smanjenja troškova energije i povećanja energetske učinkovitosti, pokrenuo je aktivnosti za izgradnju kogeneracijskog postrojenja….

Npr ovo s HEP-om – HEP je imao strašne probleme u Kupskoj 2007. – došlo je do urušavanja jame za garaže a nakon toga prijetila im je velika opasnost i za glavni objekt te su time ponukani tražili lokaciju za preseljenje.

Gledaj, konstantno stavljas linkove na vijesti od prije nekoliko mjeseci pa sve do 10-ak godina, kao sto si stavio prije nekoliko dana. Jako dobro znas da je tvrtka u blokadi i da ne radi najmanje 4 mjeseca, da nikome nista ne placa sve to vrijeme ( ai prije je imala ozbiljnih problema s placanjem, hint – azerbejđanci, osim svih ovih nasih) i da ozbiljno kasni s plaćanjem ljudima koji tamo rade.

Na osnovu starih linkova stalno radis konstrukciju da je stvar u tome sto se u stvari na Zitnjaku rade neke rekonstrukcije i da je to osnovni razlog neproizvodnje?

Pa sada ti meni reci tko tu manipulira.

Reci mi jel radi Zg lokacija?
Jel radi Krk?
Ako ne rade, zasto ne rade?
Ako ne rade, koliko dugo ne rade?
Jel tvrtka u visemjesecnoj blokadi?

Molim odgovori jasno i nedvoslmisleno na postavljena pitanja bez postavljanja starih linkova, pricama kako u stvari imaju skarivene 100-tine milijuna kuna u bilanci i sl. Samo odgovori jednostavno na ta pitanja. Hvala.

Gledaj, konstantno stavljas linkove na vijesti od prije nekoliko mjeseci pa sve do 10-ak godina, kao sto si stavio prije nekoliko dana.
[/quote]

Jedina istina je da iznosim činjenice što je vrlo lako i za provjeriti.
Sve ostalo bi bilo – kao što si i rekao – kažnjivo!

Manipuliraš itekako – a za svako pitanje i sam si možeš dati korektan i konkretan odgovor i dokaz no to ti nije cilj.

Pa ako ja manipuliram onda mi to dokazi , jasnim odgovorom na ova pitanja, a sve odgovore naravno mozes potkrijepiti cinjenicama.

Evo ja cu odgovoriti:

1 – Zg lokacija ne radi cca 4 mjeseca, s tim da neki djelovi ne rade i znatno duze (npr. EPS preko godinu dana, PS oko 7 mjeseci

2 – Krk isto ne radi, mislim da je isto oko 4 mjeseca, mozda nesto manje, uglavnom – ne radi

3 – Ne rade jer je firma u blokadi, nema obrtnih sredstava, nema love za nista pa ni za place. Samo gomilu dugova.

4 – pogledaj pod 1

5 – koliko ja znam, tvrtka je s blokiranim racunima vec mjesecima

To da ne radi i koliko ne radi su cinjenice. Ako ja manipuliram, ti sada dokazi da sam ja u krivu, dokazi da tvrtka radi i da je sve ok. Ako to dokazes, ja cu priznati da sam nesvjesno manipulirao i vjeruj mi vise nikada necu napisati ni slova na ovom forumu.

Predlažem da se ista pitanja postave svim učesnicima na ovoj temi, pa što većina odgovori valjda je to onda i istina.

Evo mojih odgovora:

Reci mi jel radi Zg lokacija?
Ne!

Jel radi Krk?
Ne!

Ako ne rade, zasto ne rade?
Ne rade zbog nagomilanih dugova i nemogućnosti nabave sirovina i energenata zbog posljedične nelikvidnosti

Ako ne rade, koliko dugo ne rade?
Etilen i Polietilen u ZG 4 mjeseca, EPS preko godinu dana, PS više od pola godine. Na Krku Polietilen ne radi 4 mjeseca. VCM praktično nije ni proradio.

Jel tvrtka u visemjesecnoj blokadi?
Da!

Pa ako ja manipuliram onda mi to dokazi , jasnim odgovorom na ova pitanja, a sve odgovore naravno mozes potkrijepiti cinjenicama.

Evo ja cu odgovoriti:

1 – Zg lokacija ne radi cca 4 mjeseca, s tim da neki djelovi ne rade i znatno duze (npr. EPS preko godinu dana, PS oko 7 mjeseci

Ti si obični lažov i dezinformator – manipulator kojega bi trebala progoniti pravna tijela RH!
PJ Polistiren je u 2010. imao prihode 491.467.000,00 kuna!!!

Tako je i sa svim ostalim što si iznio – sve dezinformacije.

Evo ja cu odgovoriti:

Ti si obični lažov i dezinformator – manipulator kojega bi trebala progoniti pravna tijela RH!

[/quote]

Evo vidiš kako lažeš i manipuliraš, ja ti kažem da PS ne radi zadnjih cca 7 mjeseci (dakle to se odnosi na 2011. godinu, to je valjda jasno ako kažem zadnjih 7 mjeseci), a ti odmah izneseš podatak za 2010. godinu u smislu daljnjeg dezinformiranja dionicara i potencijalnih dionicara.

Savo, ja te prijaviti necu, ali kao sto sam rekao, puno je ljudi tu izgubilo novce i mozda su tankih zivaca, pazi sto pises.

Evo ja cu odgovoriti:

[/quote]

Evo vidiš kako lažeš i manipuliraš, ja ti kažem da PS ne radi zadnjih cca 7 mjeseci (dakle to se odnosi na 2011. godinu, to je valjda jasno ako kažem zadnjih 7 mjeseci), a ti odmah izneseš podatak za 2010. godinu u smislu daljnjeg dezinformiranja dionicara i potencijalnih dionicara.

Savo, ja te prijaviti necu, ali kao sto sam rekao, puno je ljudi tu izgubilo novce i mozda su tankih zivaca, pazi sto pises.
[/quote]

Pa kako će raditi ako je u 9. bio remonta a onda rekonstrukcija?????

http://www.novilist.hr/Vi…ja-za-proizvodnju-etilena

I na prelazu iz 2q u 3q dolazi do pada proizvodnje – najvećim djelom zahvaljujući HEP-u i INI.
Sve ostalo su bajke za malu djecu.

I ne pričaj da je npr HAAB potehao neku mjeru naplate – nije – a največi je kreditor!!!
Znaš li zašto?

Savo, molio bih te da kratko i jasno odgovoris na moja gore postavljana pitanja bez bacanja linkova na STARE vijesti i stavljanja mi u usta ono sto nisam rekao odnosno napisao. Kakav HAAB, gdje sam ja to tocno spomenuo?

Ako ja veceras odlucim da cu sutra biti najbogatiji covjek na svijetu, to ne znaci da cu ja to sutra stvarno biti. Ista stvar je i sa starim vijestima na koje neprestano linkas i lazes o rekonstrukcijama, a sve s ciljem da dezinformiras dinicare i potencijalne dionicare, kao sto si probao gore s informacijom za Polistiren.

Jel i Krk ne radi zbog rekonstrukcija?

Jel i Krk ne radi zbog rekonstrukcija?

U ovom je problem i trebalo bi da zaustavimo vrijeđanje!
http://www.dioki.hr/download/Dioki-priopcenje12.04.2010.pdf

Pa nije Dioki sam sebe blokirao – blokirao ga je HEP a kako je došlo do sklapanja Ugovora i raskida Ugovora sve rečeno – na HEP-ovoj zgradi se pojavile napukline poslije slučaja Kupska.
Dakle zbog nepostojećeg duga na koji se još zaračunava zatezna kamata!

Ali alažemo se u jednom – radi se šteta Diokiju ali i RH!!!!

Pa nije Dioki sam sebe blokirao – blokirao ga je HEP a kako je došlo do sklapanja Ugovora i raskida Ugovora sve rečeno – na HEP-ovoj zgradi se pojavile napukline poslije slučaja Kupska.
Dakle zbog nepostojećeg duga na koji se još zaračunava zatezna kamata!

E sava, imate li koji stariji link? Ono, neki iz vremena kada je Dioki radio…

Sto se tice vrijeđanja – oprosti ali ja nisam vrijeđao, vec sam argumentirano iznosio cinjenice na tvoje uvrede i nazivanje mene lazovom i manipulatorom koje trebaju gonti organi RH.

Da, slazemo se da se Diokiu radi velika steta, no vjerojatno se ne slazemo oko uzroka, nebitono za ovu raspravu.

Zanima me jel se slazemo i oko toga koliko dugo Dioki ne radi i oko toga da razlog zbog kojeg ne radi nisu nikakve rekonstrukcije postrojenja (koje se NE OBAVLJAJU)?

New Report

Close